Kraftig eksplosjon i Torrevieja

En eksplosjon forårsaket alvorlig materiell skade i en bygning i Diego Ramírez gate i Torrevieja, og Guardia Civil leter etter eieren av leiligheten.

Beboeren i leiligheten skal ha samlet 6 butanflasker og bensin og var ikke inne da det smalt.  Han skal i lengre tid vært i konflikt med naboene i huset, skriver informacion.es.   Eksplosjonen forårsaket alvorlig materiell skade i første etasje og omgivelsene rundt i en bygning som ligger i Diego Ramírez gate 217 i Torrevieja. Defragrasjonen har skjedd i første etasje og årsaken blir etterforsket av  Guardia Civil og lokalpolitiet.  De leter også etter beboeren i huset fordi denne skal ha samlet opp butan- og bensinflasker inne i leiligheten ifølge kilder i beredskapsavdelingen i Torrevieja byråd.

Straks etter eksplosjonen, som også har forårsaket materiell skade på et kjøretøy som var parkert på gaten,  ble gaten sperret av politiet mens eksperter fra brannvesenet leter i ruinene.  Brannvesenet sier at det er «en eksplosjon, veldig kraftig, som har ødelagt alle skillevegger i huset, inkludert skillemuren til det tilstøtende huset.» Støtbølgen og overtrykket har presset steinsprut og møbler ut på gaten.   Eksplosjonen har revet av fasaden på leiligheten som har falt ned på gaten. To naboer har blitt behandlet for sjokk. Beboeren i leiligheten har  opprettholdt sterke uenigheter med naboene de siste årene, ifølge hva disse har rapportert til Guardia Civil.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler

Kraftig eksplosjon i Torrevieja

En eksplosjon forårsaket alvorlig materiell skade i en bygning i Diego Ramírez gate i Torrevieja, og Guardia Civil leter etter eieren av leiligheten.

Beboeren i leiligheten skal ha samlet 6 butanflasker og bensin og var ikke inne da det smalt.  Han skal i lengre tid vært i konflikt med naboene i huset, skriver informacion.es.   Eksplosjonen forårsaket alvorlig materiell skade i første etasje og omgivelsene rundt i en bygning som ligger i Diego Ramírez gate 217 i Torrevieja. Defragrasjonen har skjedd i første etasje og årsaken blir etterforsket av  Guardia Civil og lokalpolitiet.  De leter også etter beboeren i huset fordi denne skal ha samlet opp butan- og bensinflasker inne i leiligheten ifølge kilder i beredskapsavdelingen i Torrevieja byråd.

Straks etter eksplosjonen, som også har forårsaket materiell skade på et kjøretøy som var parkert på gaten,  ble gaten sperret av politiet mens eksperter fra brannvesenet leter i ruinene.  Brannvesenet sier at det er «en eksplosjon, veldig kraftig, som har ødelagt alle skillevegger i huset, inkludert skillemuren til det tilstøtende huset.» Støtbølgen og overtrykket har presset steinsprut og møbler ut på gaten.   Eksplosjonen har revet av fasaden på leiligheten som har falt ned på gaten. To naboer har blitt behandlet for sjokk. Beboeren i leiligheten har  opprettholdt sterke uenigheter med naboene de siste årene, ifølge hva disse har rapportert til Guardia Civil.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler