Soldater reiser seg mot tvangsvaksinering

two officers sitting on sofa

De sverget en ed på å tjene landet sitt – og å forsvare friheten. Korona-diktaturet prøver å piske dem og gjøre dem til undersåtter av systemet. Men flere og flere soldater reiser seg: fordi deres faktiske tjeneste er ved siden av folket, fra hvis midte de kommer. Som privatpersoner er tyske, østerrikske og amerikanske soldater imot begrensning av grunnleggende rettigheter og den tvangsmessige genbehandlingen.

For  noen uker siden rapporterte østerrikske «Wochenblick» om soldater som sa de ville «vise flagget» på MEGA-demonstrasjonen i Wien 20. november, for å stå opp for friheten. Soldater og offiserer av forskjellig rang støttet oppfordringen, som opprettholder sine borgerrettigheter og borgerplikter som borgere. «På grunn av et virus, som er ufarlig for 99 % av befolkningen, har det østerrikske folket blitt terrorisert av regjeringen i flere måneder og holdt i frykt,» innvendte det østerrikske hærmedlemmet Manfred Reindl. En iscenesatt og politisk pandemi vil bevisst føre til økonomisk og sosial kollaps.

Forsvarets fagforenings demo-samtale ble fulgt av mange takknemlige oppfordringer. For Reindl er det et tegn: «Det har allerede kommet til dette i Østerrike: At folk er redde for at de væpnede styrkene eller politiet skal motarbeide befolkningen.» Han forsikret: Han og mange kamerater vil ikke tillate det. Ulf Hemp, også medlem av det innenlandske  østerrikske forsvaret, sa: «Tvangsvaksinasjonen er foreløpig uforenlig med de grunnlovssikrede rettighetene». Han ser det som dagens orden å stå opp mot dette: «Enhver sjef som ureflektert støtter en obligatorisk vaksinasjon reduserer seg selv til nivået av en leiesoldat som viljeløst gjør det han får betalt for.»

Brevet ble skrevet av hæroffiseren Johann Gaiswinkler. Tyroleren, som systemet allerede hadde målrettet i fjor på grunn av hans spenstige uttalelser ble til og med tvangsoverført til Lienz, hever stemmen igjen. Han forklarer: «Jeg har blant annet besverget: ‘… og å tjene republikken Østerrike og det østerrikske folket med all min styrke.’ Hvis jeg skulle underkaste meg denne grunnlovsstridige obligatoriske vaksinasjonen, eller til og med støtte den, ville jeg helt klart brutt løftet mitt til det østerrikske folket og også til meg selv, og jeg vet at mange kamerater i de væpnede styrkene tenker som meg.»

 Bare dager etter at mer enn 100 000 mennesker i Wien fredelig sto opp for grunnleggende rettigheter, kom sjokknyheter til deres tyske naboer. Forsvarsdepartementet banet vei for obligatorisk genbehandling i Bundeswehr. Det sentrale punktet er loven om at de tyske soldatene «forplikter seg for å opprettholde helsen». På bakgrunn av de utallige bivirkningene av masseeksperimentet publiserte «Soldater for fred og frihet» en 9-minutters videomelding. I denne forklarer nåværende og tidligere hærmedlemmer hvorfor denne plikten ville være dødelig. Deriblant journalisten Vicky Richter, tidligere regulær soldat. Hun gjør det klart: «Tyske soldater er ikke forsøkskaniner for Big Pharma eller for en syk, global stat som skal oppstå her». En duo er enig: «Bak hver uniform er det også en person. Bundeswehr har en omsorgsplikt overfor oss soldater. «Vaksinasjonen» er fortsatt i testfasen.»

To yngre kamerater husker eden sin: «Jeg er soldat i de tyske forbundsvæpnede styrker, jeg sverger å tjene Forbundsrepublikken Tyskland trofast og forsvare loven og friheten tappert, så hjelp meg Gud.» Det samme gjelder i disse dårlige tider. Den fridemokratiske grunnordenen og Grunnloven må forsvares tappert. En middelaldrende mann anbefaler å nekte vaksinen: «Aktive kamerater i Bundeswehr, de prøver å utpresse dere for vaksinasjon. Meldingene om alvorlige helsekonsekvenser,  til og med dødsfall,  stopper dem ikke. Det beskytter ikke deg og andre, det holder deg ikke frisk, det gjør deg syk. Ikke la denne giften injisere deg.»  En aktiv soldat står ved graven til en venn som tilsynelatende har dødd av vaksinasjon. Han tar motet: «Nå har jeg stått ved denne graven lenge og lett etter ord som ryster deg opp, som gir deg styrke til å motarbeide løgner og propaganda og tvang.» Han husker: «Hvis du er her, lyver til og med. , du kan ikke lenger forsvare din kone og barn.»

En eldre eks-soldat, som tjenestegjorde i 12 år, er igjen sikker på at «eksperimentvæsken vil forringe troppenes militære evner». Han advarer: «Våre uansvarlige politikere tvinger  våre soldater til vaksinering, akkurat som de driver dem inn i kriger.» Hvis han fortsatt var i aktiv tjeneste, ville han beskyttet sine underordnede – fordi Bundeswehr er folkets væpnede styrker og ikke politikerne.

De får støtte fra en tidligere amerikansk major som organiserer fredelige protester. Han gir mot til å ta grep mot frihetsberøvelsen: «Bare sammen er vi sterke og kan utgjøre en forskjell.» Problemet er synlig over hele verden – soldater må slå seg sammen for å bevare friheten. Han advarer også de som «unnlater å holde sin ed og utføre ulovlige ordre» om at historien ikke vil se dem nådig. Han sa til sine tyske kamerater: «Tyskland, tiden er nå kommet for å våkne opp, å stå opp for dine rettigheter. Ikke slutt å kjempe og opplyse, så vinner vi.” Det er et ordtak som sier at det alltid er mørkest før solen står opp.

Barcelonas påtalemyndighet  har igangsatt etterforskningsprosedyrer for  å studere den juridiske betydningen av  tweetene og meldingene henvist til familien fra byen Canet de Mar som ba om undervisning i spansk for sønnen deres. Enheten Hablamos Español og Vox-partiet  har presentert klagene som har gjort det mulig for det offentlige departementet å  sette i gang etterforskningen.

Relaterte artikler