Været: Heten fortsetter

Alicante-provinsen vil i dag og i morgen fortsatt inneha de høyeste temperaturene i Valencia-regionen. Makstemperaturene vil gå ned i hele regionen, unntatt i Alicante. På fredag ​​vil temperaturene falle, opp til åtte grader i innlandet.   

Statens Meteorologiske Institutt  (AEMET) varsler for regn- og tordenbyger i den nordlige halvdelen av Valenciaregionen torsdag, som kan spre seg  til kystområdene  men være mindre intenst. Torsdag blir det i Alicanteprovinsen en brennende dag på grunn av den høye luftfuktigheten i kystnære områder. I Alicante by vil termometeret markere 33 grader, men høy luftfuktighet vil gjøre at det føles som  39 grader. Om natten faller minimumstemperaturen til  24 grader. Fredag ​​når kjølig kjølig luft Alicanteprovinsen, med et fall i makstemperaturer på opptil åtte grader i innlandsbyer som Alcoy og Villena, og det blir torden i store deler av provinsen.

AV: TOM BJØRNØ

 

[shortcode-weather-atlas city_selector=2096746 unit_c_f=»c» language=»es» layout=»horizontal» background_color=»#fff» text_color=»#dc1010″ daily=5]

 

Relaterte artikler