Justin Trudeau gikk i dekning

kanadisk

Som rapportert av kanadisk presse, ba statsminister  Justin Trudeau  om å bli ført til et » hemmelig sted » utenfor  Ottawa  etter ankomsten av en  konvoi på 50 000 lastebilister  som dro ned til landets hovedstad for å  protestere mot regjeringens vaksinemandater .

The Independent  rapporterer  at Trudeau-familien forlot sin offisielle residens på grunn av » sikkerhetsbekymringer » ettersom lastebilsjåfører  for tiden  blokkerer innkjøringer til byen med lastebilene sine,  tuter i hornene  og deltar i protester, inkludert  å synge nasjonalsangen utenfor Parliament Hill. Sergeant-at-Arms of Parliament advarte om at det var en mulighet for at demonstrantene kunne protestere foran huset til statsministeren eller andre tjenestemenn, og  bekreftet at han ga den offisielle anbefalingen til Trudeau og hans ministre om å «evakuere byen, noe som presidenten gjorde umiddelbart , til tross for at protesten som har pågått siden begynnelsen av året har vist seg å være fredelig hele tiden.

«Den  lille, marginale minoriteten av mennesker på vei til Ottawa  som  har uakseptable synspunkter, representerer ikke synspunktene til kanadiere som har vært der for hverandre, som  vet at det å følge vitenskapen  og  gå opp  for å beskytte hverandre er den beste måten å fortsette sikre våre friheter, våre rettigheter, våre verdier, som et land», sa Trudeau forrige uke, og bagatelliserte protesten som han flyktet fra hovedstaden for.  Konvoien har blitt feiret av forsvarere av frihet over hele verden, og har til og med vunnet støtte fra flere personligheter på den amerikanske venstresiden som har fått nok av helsediktaturet, inkludert  Joe Rogan , skuespillerne  Russell Brand  og  Evangeline Lilly , samt Den kanadiske konservative forfatteren  Jordan Peterson.

Karavanen av lastebilsjåfører som protesterer i Canada mot diktaturet pålagt med unnskyldning for viruset, blir allerede kopiert i andre deler av verden.  Neste mål for en ny  karavane kommer til å være Washington DC, hovedstaden i USA.  I karavanen av lastebiler fra Canada er det mange amerikanske lastebilsjåfører, og konvoien som vil ankomme for å protestere mot diktaturet pålagt av Biden er allerede under organisering. I uttalelser til forskjellige medier har Brian Von D, arrangør av «Convoy to DC 2022»-karavanen, forsikret at de vil «slå seg sammen» for å reise fra California til Washington, og legger til at «USA er neste.

Relaterte artikler