Haaland på vei til Madrid

Erling Braut Haaland sier ja til Real Madrid på én betingelse: at faren og hans agent Mino Raiola deler 80 millioner i provisjoner. Nordmannen, som nylig ble inkludert i årets FIFA elleve på verdenslaget, har forsikret at han må bestemme fremtiden sin i nær fremtid etter å ha stått for en enestående prestasjon i de to siste sesongene i Borussia Dortmund.

«Det er ingen mulighet for Haaland å signere for Barça . Før skal jeg gå i et romskip enn at Haaland signerer for Barça. Jeg sa for måneder siden at jeg trodde jeg var ferdig med Haaland. Han har allerede sagt ja til Real Madrid. Det er et problem som er det samme som alltid, Mino Raiola og også Haalands far », avslørte Eduardo Inda i sin eksklusive seksjon i ‘El Chiringuito de Jugones’. « De ber om en veldig stor provisjon som er på 80 millioner, og det vil koste det pluss 75-klausulen. Han har allerede sagt at han vil komme og har lært  seg å snakke spansk.  

Etter en periode med modning i Dortmund føler Haaland seg klar for neste steg. 21-åringen scorer et mål hvert 70. minutt denne sesongen , og dette er den beste rekorden i hele Europa. Spissen har scoret totalt 21 mål på bare 18 kamper, skaden hans var grunnleggende årsak til det tyske lagets fall fra Champions League til Europa League. Uten noe å bevise i Bundesliga og med store ambisjoner visste Real Madrid at før eller siden ville tiden komme for å sette seg ned for å forhandle med en Mino Raiola som ønsket at fremtiden til klienten hans skulle være en offentlig auksjon. Real Madrid skal ha godtatt kravene på 80 millioner til  agenten og faren for å glede alle parter. Planen om å bringe Haaland og Mbappé sammen i Real Madrid neste sommer virker nærmere enn noen gang . Den hvite klubben kan igjen komme opp på et nivå som virket uoppnåelig sammenliknet med den i 2009 da de innlemmet Cristiano, Kaká, Benzema og Xabi Alonso.

Relaterte artikler