Tvangsvaksinasjonen opphevet

white and black labeled pack

 I september vedtok den  amerikanske presidenten Joe Biden at alle føderale og offentlige helsearbeidere må vaksineres mot korona. Han banet vei for alle større private selskaper og krevde at de skulle ha interne regler om obligatorisk vaksinasjon eller å få gjennomført ukentlige koronatester. Men for mange amerikanere vil ikke gi fra seg friheten – og sluttet heller i jobben. Tusenvis av politifolk og brannmenn er nå savnet. Også i helsesektoren har tusenvis av leger sluttet i jobb siden september.

Som «The World»  skriver , er det snakk om en «eksodus». Ifølge det amerikanske helsemyndigheten CDC nekter én av tre helsearbeidere å ta koronavaksinasjonen – noe som betyr at andelen som nekter å la seg vaksinere er høyere enn i befolkningen generelt. De amerikanske legene og spesialistene er derfor betydelig mer skeptiske til fordelene og bivirkningene ved vaksinasjon enn de som bare får offentlig informasjon uten spesialistkunnskap. Og nå måtte systemet ro tilbake. De vaksinefrie tvang arbeidsgiverne i kne: Flere sykehusgrupper, som til sammen utgjør majoriteten av helsevesenet, opphevet tvangsvaksinasjonen igjen på grunn av den store mangelen på arbeidskraft.

Relaterte artikler