Dratt for domstolen

I følge tall fra Generalitat Valenciana. ble det  i provinsen Alicante i september tatt 23 personer for å kjøre uten tillatelse eller sertifikat, 35 for å ha kjørt under påvirkning av alkohol, 2 for hensynsløs kjøring, 2 for å kjøre med narkotika i kroppen, 1 for å kjøre alt for  fort og 1 for å ha ha stukket av fra et  ulykkessted.  Alle disse tilfellene var så grove at de ble tatt til retten.  I løpet av  september pågrep Guardia Civil Trafico i Valenciaregionen totalt 158 ​​sjåfører og stilte dem for retten grunnet  forbrytelser mot trafikksikkerheten: 53 for å kjøre uten tillatelse eller lisens, 90 for å gjøre det under påvirkning av alkoholholdige drikkevarer, 3 for å kjøre med narkotika i kroppen, 9 for hensynsløs kjøring, 2 for grove fartsovertredelser  og 1 for å ha forlatt ulykkesstedet.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler