Falsk følelse av sikkerhet

people walking on street during daytime

Mange amerikanere har tatt på seg risikoen med å la seg vaksinere, til tross for forbehold, i håp om å få beskyttelse mot den mer alvorlige formen av sykdommen. Dessverre viser data fra Oregon at mer enn 500 innbyggere nå har dødd av viruset til tross for at de er fullt vaksinert mot det.

Siden pandemien begynte har Oregon registrert 552 såkalte «gjennombrudd» COVID-19-dødsfall. Av disse ble 273 personer fullvaksinert med Pfizer-jab, mens 144 fikk Moderna-sprøyten og 78 hadde fått Johnson og Johnson-vaksinen. En rapport fra Oregon Health Authority viste også at av de 4 134 nye tilfellene av COVID-19 som ble registrert fra 21. november til 27. november, var minst 1 186 gjennombruddsinfeksjoner, noe som betyr at personen var fullstendig vaksinert mot sykdommen, minst 14 dager før testing positivt for viruset. Oregon Health Authority nestleder for helsevesenet Dr. Tom Jeanne sa at «det er viktig å vite at noen mennesker som er fullt vaksinert fortsatt vil bli syke fordi ingen vaksine er 100 % effektiv, og det er gjennombruddstilfellene.»

Per 2. desember har staten rapportert om mer enn 45 000 koronavirusinfeksjoner blant folk som er fullvaksinert. De fleste av disse tilfellene, 10,9 prosent, var hos personer i alderen 30 til 39 år, 6,6 prosent var hos personer 80 år og eldre, mens de i alderen 12 til 19 utgjorde 4,8 prosent av tilfellene. Selvfølgelig vet vi ikke nøyaktig hvor mange mennesker som faktisk kommer med viruset etter å ha fått stikk, da mange av disse tilfellene ikke blir rapportert. Oregon Health Authoritys COVID-19 Breakthrough Report bemerker: «Denne rapporten inkluderer bare de vaksinegjennombruddstilfellene som rapporteres til folkehelsen etter et positivt testresultat. Mange tilfeller av vaksinegjennombrudd antas å ha ingen symptomer eller minimale symptomer. Disse tilfellene vil neppe gjennomgå testing for COVID-19 og bli rapportert til folkehelsen. Derfor er det sanne antallet vaksinegjennombruddstilfeller ukjent.»

I stedet for å innrømme at vaksinene ikke fungerer så godt som de burde, fortsetter OHA å presse Oregonianere til å få stikk. De åpnet nylig et nytt vaksinasjonssted med høyt volum i Wood Village, hvor både voksne og barn kan møte opp for walk-in og drive-in-jabs uten avtale. Nesten et dusin flere av disse nettstedene vil åpne denne måneden i hele staten. Verdens helseorganisasjon WHO har sagt at de er bekymret for at personer som har blitt vaksinert mot COVID-19 utvikler en falsk følelse av trygghet. Med pandemien økende i Europa, fortalte WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus til media at mens vaksiner «virker», stopper de ikke overføringen av viruset. Han sa: «I mange land og samfunn er vi bekymret for en falsk følelse av sikkerhet for at vaksiner har stoppet pandemien, og at folk som er vaksinert ikke trenger å ta noen andre forholdsregler.» «Hvis du er vaksinert, har du en mye lavere risiko for alvorlig sykdom og død, men du er fortsatt i fare for å bli smittet og for å smitte andre.»

Tedros oppfordret europeere til å fortsette å ta forholdsregler mot å bli smittet med viruset og infisere andre, inkludert møte mennesker utendørs eller i godt ventilerte rom, praktisere sosial distansering, bære masker og unngå folkemengder. Dessverre tror mange mennesker at vaksinen deres gir dem et frikort for å kaste forsiktighet overbord – en idé som regjeringer forsterker ved å begrense friheten til de som er uvaksinerte og gi de som fikk vaksine «koronapass» til å fortsette livet som normalt . Alle, uavhengig av vaksinasjonsstatus, må forstå risikoen og handle ansvarlig, og myndigheter må være mer ærlige med folk om hvilken type beskyttelse vaksinene deres egentlig gir.

Dr. Geert Vanden Bossche, en anerkjent vaksineekspert, virolog og tidligere senioroffiser ved Bill and Melinda Gates Foundation, oppfordret de som ikke har tatt Wuhan coronavirus (COVID-19)-vaksinen til å «holde seg uvaksinerte» hvis de ønsker å beskytte deres medfødte immunsystem . Vanden Bossche sendte denne meldingen i form av en video som ble utgitt 20. november for å falle sammen med et stort demonstrasjon i Wien, Østerrike som motsetter seg landets siste runde med COVID-19-restriksjoner.  «Aldri, aldri la noe, eller noen, forstyrre eller undertrykke ditt medfødte immunsystem,» sa Vanden Bossche. Han sa at en persons naturlige immunsystem er den  første forsvarslinjen mot enhver form for sykdom, inkludert COVID-19.

Vanden Bossche advarte om at «antistoffene» produsert av COVID-19-vaksinene undertrykker en persons naturlige immunitet , og de «kan ikke erstatte det» siden disse «antistoffene», hvis de faktisk gir noen form for beskyttelse mot infeksjon eller overføring, ikke vare veldig lenge. På grunn av dette advarte Vanden Bossche folk mot å stole på retorikken om at hele samfunnet vil være beskyttet så lenge nok folk blir vaksinert. Vaksinene «bidrar ikke til flokkimmunitet,» sa han. «For guds skyld, hold deg uvaksinert. De bør forbli uvaksinerte, sa Vanden Bossche. Han rådet de uvaksinerte til å fortsette å ta vare på deres naturlige immunitet ved å ta vare på helsen deres. «Hvis du gjør dette og du er uvaksinert, vil du bli skånet for alvorlig sykdom uten vaksine. Tvert imot, vaksinen ville gjøre det motsatte.»

De som er mer sårbare for covid-19, som eldre, de med nedsatt immunforsvar eller som har komorbiditeter, rådes til å være forsiktige med hvem de kommer i nærkontakt med. «Dette er ikke for å diskriminere mot vaksinene, men de uvaksinerte bør spesielt unngå kontakt med vaksinerte på dette tidspunktet,» sa han. Vanden Bossche advarte også mot å gi de eksperimentelle og dødelige COVID-19-vaksinene til barn. Han kalte denne handlingen «en absolutt no-go». Han sa at forskning viser at immunforsvaret til barn lett kan undertrykkes av «antistoffene» gitt av COVID-19-vaksinene siden «antistoffene deres er så unge og så naive at de lett kan utkonkurreres av vaksinelle antistoffer.» Fordi vaksinene undertrykker immunforsvaret til barn, kan det utsette dem for enda flere sykdommer og «kan til og med føre til autoimmune sykdommer.»

I sin videomelding til østerrikske demonstranter advarte Vanden Bossche om at verdens helsesystemer  er på randen av kollaps . Han uttrykte også mye bekymring for de som ble vaksinert enten på grunn av uvitenhet eller tvang. «Vi må hjelpe dem så mye vi kan fordi de vil trenge omfattende behandling i mange tilfeller,» sa han. I sin forskning har Vanden Bossche allerede observert en stor prosentandel av fullvaksinerte personer som blir innlagt på sykehus – og dette tallet øker jevnt og trutt. «Mens, mer og mer, med trening av det medfødte immunsystemet, med mer eksponering for viruset, blir flere og flere ikke-vaksinerte mennesker beskyttet,» sa han. «Dette vil føre uunngåelig – og jeg er ingen dommedagspredikant – men dette vil uunngåelig føre til kollaps av helsesystemet vårt. Det kan ikke være annerledes.» Han oppfordret de uvaksinerte østerrikerne til å fortsette å kjempe for helsen sin. Hvis de forblir uvaksinerte, vil ikke regjeringens andre COVID-19-tiltak være bærekraftige. Lockdown-tiltakene kan ikke vare «i lang tid», sa han. Han ba uvaksinerte østerrikere om å «holde seg rolige,» og delte et tysk ordtak som på engelsk oversettes til: «Styrke finnes i ro.»  

Registreringer viser at det nå er til sammen 42 250 dødsfall og over 7 millioner uønskede hendelser fra Wuhan coronavirus (COVID-19) vaksiner i EU, Storbritannia og USA. Disse tallene representerer bare en liten brøkdel av vaksineofrene, da familiene deres normalt ikke ønsker å gå gjennom den kjedelige prosessen med å rapportere vaksinerelaterte dødsfall og bivirkninger til nasjonale helsemyndigheter. Basert på historiske data er bivirkninger fra legemidler og vaksiner vanlige, men underrapporterte, med mindre enn 0,3 prosent av alle uønskede hendelser og én til 13 prosent av alvorlige hendelser rapportert til  Food and Drug Administration. På samme måte rapporteres mindre enn én prosent av vaksinebivirkningene.

Forutsatt at 10 prosent av dødsfall og uønskede hendelser er rapportert, ville «vaksinen» mot COVID-19 ha resultert i 450 000 dødsfall og 74 millioner uønskede hendelser for EU, Storbritannia og USA, som har en samlet befolkning på omtrent 830 millioner. Selv når leger hevder at COVID-19-vaksinen kan forårsake mer fare enn sykdommen den skal forhindre , er regjeringer og mainstream-medier raske til å tause påstandene sine. Men de kan ikke skjule det faktum at vaksinene er eksperimentelle og haster til tross for påstander om at de har gått gjennom standard sikkerhetstesting før de ble rullet ut.

KIlder: IBTimes.com, KLCC.org, UPI.com, GlobalResearch.ca, Rappler.com

Relaterte artikler