Vaksineforsker innrømmer ‘Big Mistake,’

white and gold plastic bottle

‘Skremmende’ ny forskning finner vaksinepike protein uventet i blodet. Proteinet er knyttet til blodpropp, hjerte- og hjerneskade, og potensiell risiko for ammende babyer og fruktbarhet.

Ny forskning viser at koronavirus-piggproteinet fra COVID-19-vaksinasjon uventet kommer inn i blodet, noe som er en sannsynlig forklaring på tusenvis av rapporterte bivirkninger fra blodpropp og hjertesykdom til hjerneskade og reproduktive problemer, sa en kanadisk kreftvaksineforsker siste uke. “- Vi gjorde en stor feil. Vi skjønte det ikke før nå, ”sa Byram Bridle , en viral immunolog og førsteamanuensis ved University of Guelph, Ontario, i et intervju med Alex Pierson sist torsdag, der han advarte lyttere om at budskapet hans var” skummelt. ”   “- Vi trodde at piggproteinet var et flott målantigen, vi visste aldri at piggproteinet i seg selv var et gift og var et patogent protein. Så ved å vaksinere mennesker inokulerer vi dem utilsiktet med et giftstoff, ”sa Bridle i intervjet, som ikke er lett å finne i et Google-søk, men ble viral på internett i helgen.

Bridle, en vaksineforsker som ble tildelt et statsstipend på $ 230 000 i fjor for forskning på COVID-vaksineutvikling, sa at han og en gruppe internasjonale forskere sendte inn en forespørsel om informasjon fra det japanske reguleringsorganet for å få tilgang til det som kalles ” biodistribusjonsstudien . ”  «Det er første gang forskere har vært fortrolig med å se hvor disse messenger RNA [mRNA] vaksinene går etter vaksinering,» sa Bridle. “Er det en trygg antagelse at den forblir i skuldermuskelen? Det korte svaret er: Absolutt ikke. Det er veldig bekymringsfullt. ”

Vaksineforskere hadde antatt at nye mRNA COVID-vaksiner ville oppføre seg som «tradisjonelle» vaksiner, og vaksinepike-proteinet – ansvarlig for infeksjon og dets alvorligste symptomer – ville forbli mest på vaksinasjonsstedet ved skuldermuskelen. I stedet viste de japanske dataene at det beryktede piggproteinet i coronavirus kommer inn i blodet der det sirkulerer i flere dager etter vaksinasjon og deretter akkumuleres i organer og vev inkludert milt, benmarg, leveren, binyrene og i » ganske høye konsentrasjoner ”i eggstokkene. ”Vi har lenge kjent at piggproteinet er et patogent protein. Det er et gift. Det kan forårsake skade i kroppen vår hvis den kommer i omløp, sa Bridle. SARS-CoV-2 piggprotein er det som gjør det mulig å infisere humane celler. Vaksineprodusenter valgte å målrette mot det unike proteinet, noe som gjorde at celler i den vaksinerte personen produserte proteinet, som i teorien da ville fremkalle en immunrespons mot proteinet og forhindre det i å infisere celler.

Et stort antall studier har vist at de alvorligste effektene av SARS-CoV-2, viruset som forårsaker COVID-19, for eksempel blodpropp og blødning, skyldes effekten av piggproteinet i selve viruset.  «Det som har blitt oppdaget av det vitenskapelige samfunnet, er at piggproteinet alene er nesten helt ansvarlig for skaden på kardiovaskulærsystemet, hvis det kommer i omløp,» sa Bridle til lytterne. Labdyr injisert med renset piggprotein i blodet utviklet kardiovaskulære problemer, og piggproteinet ble også demonstrert for  å krysse blodhjernebarrieren og forårsake skade på hjernen.

En alvorlig feil, ifølge Bridle, var troen på at piggproteinet ikke ville slippe ut i blodsirkulasjonen.  «Nå har vi klare bevis for at vaksinene som gjør cellene i deltoidmusklene produserer dette proteinet – at selve vaksinen pluss proteinet – kommer i blodsirkulasjonen,» sa han.  Bridle siterte den nylige publikasjonen av en fagfellevurdert studie som oppdaget piggprotein i blodplasmaet til tre av 13 unge helsepersonell som hadde mottatt Modernas COVID-19-vaksine. I en av arbeiderne sirkulerte piggproteinet i 29 dager.

Når det er i sirkulasjon, kan piggproteinet feste seg til spesifikke ACE2-reseptorer som er på blodplater og cellene som strekker blodkar. Når dette skjer, kan det gjøre en av to ting: det kan enten føre til at blodplater klumper seg, og det kan føre til koagulering. Det er nettopp derfor vi har sett koagulasjonsforstyrrelser forbundet med disse vaksinene. Det kan også føre til blødning. ” Bridle sa også at piggproteinet i omløp ville forklare nylig rapporterte hjerteproblemer hos ungdommer som hadde fått skuddene.  Resultatene av denne lekkede Pfizer-studien som sporer biodistribusjonen av vaksinen mRNA er ikke overraskende, «men implikasjonene er skremmende,» sa Stephanie Seneff, senior forsker ved Massachusetts Institute of Technology, til LifeSiteNews. «Det er nå klart» at vaksineinnholdet leveres til milten og kjertlene, inkludert eggstokkene og binyrene.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kunngjorde nylig at de studerte rapporter om «milde» hjertesykdommer etter COVID-19-vaksinasjon, og i forrige uke ble 18 tenåringer i staten Connecticut alene innlagt på grunn av hjerteproblemer som utviklet seg kort tid etter at de tok Covid-19-vaksiner.  AstraZenecas vaksine ble stoppet i en rekke land og anbefales ikke lenger for yngre mennesker på grunn av forbindelsen til livstruende og dødelige blodpropper, men mRNA COVID-vaksiner har også vært knyttet til hundrevis av rapporter om blodproppshendelser .

Pediatrisk revmatolog J. Patrick Whelan hadde advart en vaksinekomité fra Food and Drug Administration om potensialet for spike-proteinet i COVID-vaksiner for å forårsake mikrovaskulær skade som forårsaket skade på lever, hjerte og hjerne på “måter som ikke ble vurdert i sikkerhetsforsøkene. ”  Mens Whelan ikke bestred verdien av en koronavirus-vaksine som arbeidet for å stoppe overføringen av sykdommen (som det ikke er demonstrert at det er vist at COVID-vaksine i sirkulasjon gjør), sa han: «Det ville være langt verre hvis hundrevis av millioner mennesker skulle lider langvarig eller til og med permanent skade på hjerne- eller hjerte-mikrovaskulaturen som et resultat av at de ikke på kort sikt setter pris på en utilsiktet effekt av vaksiner basert på piggprotein i full lengde på andre organer. ”

Vaksineassosiert piggprotein i blodsirkulasjonen kunne forklare utallige rapporterte bivirkninger fra COVID-vaksiner, inkludert de 4.000 dødsfallene til dags dato, og nesten 15.000 sykehusinnleggelser, rapportert til den amerikanske regjeringens Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) fra 21. mai 2021. Fordi det er et passivt rapporteringssystem, er disse rapportene sannsynligvis bare toppen av et isfjell av uønskede hendelser siden en Harvard Pilgrim Healthcare- studie fant at mindre enn en prosent av bivirkningene som leger bør rapportere hos pasienter etter vaksinasjon, faktisk er rapportert til VAERS.

Ammende babyer, barn og unge, skrøpelige, er mest utsatt. Bridle sa at oppdagelsen av vaksineindusert piggprotein i blodsirkulasjonen ville ha implikasjoner for bloddonasjonsprogrammer. «Vi ønsker ikke overføring av disse patogene piggproteinene til skjøre pasienter som blir transfusert med det blodet,» sa han.  Vaksineforskeren sa også at funnene antydet at ammende babyer hvis mødre hadde blitt vaksinert, sto i fare for å få COVID-piggproteiner fra morsmelken hennes.  Bridle sa at «alle proteiner i blodet vil bli konsentrert i morsmelk,» og «vi har funnet bevis på diende spedbarn som opplever blødningsforstyrrelser i mage-tarmkanalen» i VAERS.

Selv om Bridle ikke siterte det, beskriver en VAERS-rapport et fem måneder gammelt ammende spedbarn hvis mor fikk en ny dose Pfizers vaksine i mars. Dagen etter fikk babyen utslett og ble «utrøstelig», nektet å sykepleie og fikk feber. Rapporten sier at babyen ble innlagt på sykehus med en diagnose av trombotisk trombocytopenisk purpura , en sjelden blodsykdom der blodpropp dannes i små blodkar i hele kroppen. Babyen døde. Den nye forskningen har også «alvorlige implikasjoner for mennesker som SARS Coronavirus 2 ikke er et høyrisikopatogen for, og det inkluderer alle våre barn.»

Den høye konsentrasjonen av piggprotein som finnes i testikler og eggstokker i de hemmelige Pfizer-dataene som ble gitt ut av det japanske byrået, reiser også spørsmål. «Vil vi gjøre unge mennesker ufruktbare?» Spurte bridle.  Det har vært tusenvis av rapporter om menstruasjonsforstyrrelser av kvinner som hadde tatt et COVID-19-skudd, og hundrevis av rapporter om abort hos vaksinerte gravide, så vel som forstyrrelser i reproduktive organer hos menn.

Som svar på en forespørsel sendte Bridle en uttalelse til LifeSiteNews mandag morgen om at han siden radiointervjuet hadde mottatt hundrevis av positive e-poster. Han la også til at «det er iverksatt en ond svertekampanje mot meg. Dette inkluderte opprettelsen av et injurierende nettsted med domenenavnet mitt. ”  «Slik er det de gangene en akademisk tjenestemann ikke lenger kan svare på menneskers legitime spørsmål med ærlighet og basert på vitenskap uten frykt for å bli trakassert og skremt,» skrev Brindle. «Det er imidlertid ikke i min natur å tillate at vitenskapelige fakta blir skjult for offentligheten.»

Han la ved en kort rapport der de viktigste vitenskapelige bevisene støttet det han sa i intervjuet. Det ble skrevet sammen med kollegene i Canadian COVID Care Alliance (CCCA) – en gruppe uavhengige kanadiske leger, forskere og fagpersoner hvis erklærte mål er å «gi bevisbasert informasjon av topp kvalitet om COVID-19, med sikte på å redusere sykehusinnleggelser og redde flere liv. ”  Et fokus i uttalelsen var risikoen for barn og tenåringer som er målet for de nyeste vaksinemarkedsføringsstrategiene , inkludert i Canada.   Per 28. mai 2021 har det vært 259 308 bekreftede tilfeller av SARS-CoV-2-infeksjoner hos kanadiere 19 år og yngre. Av disse var 0,048% innlagt på sykehus, men bare 0,004% døde, ifølge CCCA-uttalelsen. «Sesonginfluensa er forbundet med mer alvorlig sykdom enn COVID-19.»

Gitt det lille antallet unge forsøkspersoner i Pfizers vaksineprøver og den begrensede varigheten av kliniske studier, sa CCCA at spørsmål om piggproteinet og et annet vaksineprotein må besvares før barn og tenåringer blir vaksinert, inkludert om vaksineprotein krysser blod-hjerne-barriere, enten vaksinepikeproteinet forstyrrer sædproduksjon eller eggløsning, og om vaksinepikeproteinet krysser morkaken og påvirker en baby under utvikling eller er i morsmelk.

LifeSiteNews sendte Public Health Agency of Canada uttalelsen fra CCCA og ba om svar på Bridles bekymringer. Byrået svarte at det jobbet med spørsmålene, men sendte ikke svar før publiseringstidspunktet.  Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson svarte ikke på spørsmål om Bridles bekymringer. Pfizer svarte ikke på spørsmål om hvor lenge selskapet var klar over forskningsdataene som det japanske byrået hadde gitt ut, og viste piggprotein i organer og vev hos vaksinerte individer.

https://www.globalresearch.ca/vaccine-researcher-admits-big-mistake-says-spike-protein-dangerous-toxin/5746715

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler