5G-teknologi «betydelig faktor»

black and silver laptop computer

Forskning tyder på at det er en sammenheng mellom trådløs stråling og intensiteten til 5G med symptomene på COVID-19, og at deres effekter på kroppen overlapper hverandre.

En studie publisert nylig av National Center for Biotechnology Information (NCBI) antyder at stråling fra trådløs kommunikasjon, inkludert 5G, kan bidra til COVID-19-symptomer.

Bevis for sammenhengen mellom COVID og 5G, så vel som andre former for trådløs kommunikasjonsstråling (WCR), besto av to hovedfunn: den statistiske korrelasjonen mellom COVID-19-symptomer/dødelighet og intensiteten til WCR. i spesifikke områder, inkludert 5G ; og overlappingen mellom effektene av WCR på kroppen, og symptomene på COVID-19. Forfatterne, Beverly Rubik og Robert R. Brown, begynte med å trekke oppmerksomhet til en studie fra mai 2020 som viste en «statistisk signifikant korrelasjon mellom intensiteten av radiofrekvensstråling og SARS-CoV-2-dødelighet i 31 land i verden. rundt om i verden , ”samt en amerikansk studie som fant at 5G-aktiverte områder hadde betydelig høyere COVID-19-tilfeller og dødsrater, uavhengig av befolkningstetthet, luftkvalitet og breddegrad.

Den amerikanske studien fokuserte på koblingen av 5G til COVID-19 og utførte tre forskjellige typer analyser og fant at 5G-teknologi var en «statistisk signifikant faktor for de høyeste ratene og tilfellene [av COVID-19] i de tre analysene mens befolkningstetthet, luftkvalitet og breddegrad var bare signifikant i en eller to av analysene. Deretter sammenlignet Rubik og Brown bioeffektene av WCR, inkludert 5G, og COVID-19-symptomer, og viste en liste over overlappende fysiske effekter. Stråling og covid-19-symptomer inkluderte endringer i blodet, som kortvarige rouleaux (klumping av blodet) og langvarig redusert hemoglobin (i alvorlige tilfeller av covid-19); oksidativt stress og skade på vev og organer; svekket immunsystem, inkludert undertrykkelse av T-lymfocytter og økte inflammatoriske biomarkører; økt intracellulært kalsium, som letter inntreden og replikering av viruset; og arytmier (uregelmessigheter i hjerterytmen).

Rubik og Brown fremhevet det faktum at glutationmangel (en «mesterantioksidant») har blitt foreslått som den mest sannsynlige årsaken til alvorlige manifestasjoner i COVID-19, med henvisning til to studier som viser reduserte glutationnivåer ved eksponering for WCR. De bemerket at «funnet av lave glutationnivåer» hos COVID-19-pasienter «støtter ytterligere oksidativt stress som en komponent» av COVID-19. Studien bemerket at WCR allerede har blitt anerkjent som en «fysiologisk stressor», som har vist seg å forårsake skadelige helseeffekter som spenner fra økt kreftrisiko til DNA-skader og lærings- og hukommelsesfeil. Mens de bemerker at korrelasjon ikke beviser årsakssammenheng, postulerer studieforfatterne at WCR muligens bidro til tidlig spredning og alvorlighetsgrad av COVID-19.

Relaterte artikler