Piloten døde i cockpit

man in black and white uniform standing near woman in black jacket

-En nylig vaksinert pilot døde under en flytur, noe som fikk co-piloten til å foreta en nødlanding, sa en flyvertinne fra Delta Airlines som var til stede under hendelsen, ifølge Dr. Jane Ruby, en tidligere medisinutviklingsekspert ved Food and Drug Administration (FDA).

I en videosending fra Stew Peters Show 11. oktober fortalte Ruby seerne at en Delta-flyvertinne sammen med to separate varslere sa at tidligere denne måneden døde en nylig vaksinert pilot som fløy ut fra Los Angeles under en kommersiell flytur, og det førte til at co- piloten måtte foreta en nødlanding.  «En pilot døde under flyging i løpet av de siste … 10 dagene, ifølge disse kildene,» avslørte Ruby. «Styremannen fortalte flyvertinnen at kapteinen snakket normalt et øyeblikk, så … sa noen rare ting og døde,» fortsatte hun. – Flyet måtte nødlandes. Uten å avsløre identiteten til varslerne, bekreftet Ruby at hun hadde «undersøkt» kildene og bekreftet påstandene deres. Hun sa at de tre kildene hennes er en Delta Airlines -pilot, en flyvertinne fra Delta Airlines som var vitne til hendelsen, og en slektning til en Delta Airlines -ansatt. Ifølge Ruby ble stewardessen fortalt av co-piloten at den nå avdøde kapteinen hadde fått sin andre covidvaksine bare «noen dager før» den tragiske hendelsen. Delta Airlines har siden kommet ut og benektet at hendelsen noen gang har funnet sted, og ifølge USA TODAY uttalte selskape at «vaksinene mot coronavirus ikke forårsaker død.»

I kontrast til Deltas påstand om at “vaksinene ikke forårsaker død” er EUs offisielle data, Verdens helseorganisasjons data (WHO) og amerikanske «Vaccine Adverse Event Reporting System»  (VAERS) -databasen som er co-drevet av FDA og » Centers for Disease Control and Prevention.»  WHOs database viser 2,1 millioner rapporter om bivirkninger relatert til injeksjonene, mens EUs data viser over 2 millioner skader og minst 21 000 dødsfall alene i EU -land. VAERS i Amerika rapporterer for tiden hele 16.000 døde amerikanere , men med  vitnesbyrdet fra varslere som påstår at VAERS lider av alvorlig underrapportering,  er det mer nøyaktige tallet   et «konservativt estimat» på 45.000 dødsfall .

Ruby la til at dette bare er en av mange mistenkelige hendelser som har skjedd siden vaksinemandater for flyselskaper har blitt nesten allestedsnærværende, og hevdet at dødsfallet midt i en flytur ikke er en anomali, men en del av en større krise som er «mye større enn folk tror . ”  Ruby nevnte en Seattle-basert pilot som ble funnet død av en emboli, to Atlanta-baserte flyvertinner ble funnet døde i hjemmene sine, en pilot i Salt Lake City som fikk en gjennombruddsinfeksjon og døde av nyresvikt etter å ha blitt satt på remdesivir, og en 47 år gammel flyvertinne med tittelen «basesjef» i Salt Lake City, som plutselig døde.

Selv om Delta Airlines ikke eksplisitt har gitt mandat til vaksinen, kunngjorde selskapet et vaksinasjonsprogram som krever at uvaksinerte ansatte betaler en månedlig tilleggsavgift på 200 dollar hvis de dekkes av selskapets helseplan. Denne planen har ført til en rapportert vaksinasjonsrate på over 90 prosent. Institusjonen for obligatoriske eller tvangspolitiske COVID-19 injeksjonspolitikk på arbeidsplassen har gitt grunn til bekymring både i de medisinske  og i de juridiske fagmiljøene. Bare i forrige måned anla Dr. Peter McCullough sammen med mer enn to dusin toppleger og forskere et søksmål mot FDA for å skaffe «data og informasjon» byrået brukte for å godkjenne bruk av Pfizer -vaksinen til tross for de utbredte bekymringene rundt deres sikkerhet og effekt.

Advokat Aaron Siri skrev en artikkel som beskriver nødvendigheten av søksmålet i lys av den økte forekomsten av vaksinemandater og vaksinepolitikk over hele USA. «Åpenhet krever at FDA umiddelbart avslører dataene de stolte på for å lisensiere Pfizer -vaksinen. Ikke i morgen. I dag, ”skrev advokaten. «Forskere, helsepersonell og hver person i dette landet, spesielt de som får krav om å ta denne vaksinen, bør ha tilgang til dataene nå.» «CDC og FDA har alle dataene. Du får dem ikke. De har alle dataene. Hvor er rapportene? De jobber for oss. Krev det, ” sa Dr. McCullough , en verdenskjent kardiolog og ekspert på tidlig behandling av COVID-19. «Hver gang du blir konfrontert med dette, ‘Å, min arbeidsgiver vil at jeg skal ta en vaksine.’ [Spør] ‘Hvor er rapportkortet fra CDC og FDA?’ Krev et rapportkort. Før vi får åpenhet om data, kommer ikke dette til å bli korrigert. ”

Kilde: lifesitenews.com

Relaterte artikler