Belgiske intensivavdelinger fylles opp av «vaksinerte»

man standing on cathedral

I et videointervju tidligere denne måneden erkjente Dr. Kristiaan Deckers, medisinsk direktør ved Gasthuiezusters sykehus i Antwerpen (GZA), at «alle» pasienter på intensivavdelingen på det tidspunktet positive for COVID var «virkelig vaksinert».

Etter å ha notert at antallet sykehusinnleggelser er på vei oppover i Belgia, kommenterte ATV-journalisten Deckers ord og ba «de som tror at intensivavdelinger nå er fulle av uvaksinerte pasienter» om å tenke om igjen. «Akkurat nå, her ser vi faktisk et stort flertall av såkalte banebrytende infeksjoner. Det er annerledes enn for noen uker siden da vi hadde et flertall av uvaksinerte personer på intensivavdelingen. For øyeblikket er det ikke lenger tilfelle. Pasientene vi nå har på intensivavdelingen på GZA sjekket jeg i går, de er faktisk alle vaksinerte. »  Journalisten la til at de fleste av disse pasientene hadde underliggende tilstander som gjorde immunforsvaret mer sårbart, og gjennomsnittsalderen var 55 til 60 år.

Imidlertid skulle den eksperimentelle vaksinen «beskytte» nettopp disse menneskene, i det minste fra de alvorligste formene for COVID-19. Og selvfølgelig, ingen vet hvem som ‘smittet’ dem. Under det nåværende systemet med helsepass i Belgia, trenger ikke de «vaksinerte» å bli testet for viruset før de besøker svært sårbare mennesker og kan være smittebærende. I følge belgisk nasjonal TV RTV  utvikler en lignende situasjon seg i Kempen-regionen, der Turnhouts generelle sykehusledelse Jo Leysen sa at flere og flere ‘COVID’-pasienter som havner på sykehus er ‘vaksinert’.  «Jeg vet at du noen ganger hører andre rykter, men det store flertallet av pasientene som vi legger inn på sykehus akkurat nå er vaksinerte mennesker,» sa han. Merker også at sykehusoppholdene ikke er like lange som før, med raskere restitusjon i gjennomsnitt.

Relaterte artikler