Tilbyr 5000 dollar bonus til vaksinenektere

Republikansk-kontrollerte stater prøver i økende grad å rekruttere politimenn som mister jobben på grunn av vaksine-mandater mot Covid-19, og Florida kan snart øke sin politistyrke ved å tilby fordrevne politifolk en flyttebonus på $ 5000.

Floridas guvernør Ron DeSantis  sa til  Fox News søndag at han håper å signere lovgivning som tillater å bruke bonuser som et ledd i et forsøk på å bekjempe «grunnlovsfestede» vaksineordre og dekke behovet for flere offiserer i staten hans. Den republikanske guvernøren innkalte en spesiell lovgivningsmøte på fredag ​​for å vedta det som trengs for å beskytte innbyggerne mot å miste jobben på grunn av pålegg om å bli vaksinert mot COVID.

«I Florida vil vi ikke bare beskytte rettshåndhevelse og alle jobber, men vi jobber faktisk aktivt for å rekruttere politimenn fra andre stater fordi vi har behov i politiet og lensmannsavdelingene.»,  Sa DeSantis i et intervju med Fox News, med henvisning til vaksinemandater i stater som Washington og New York. Så, NYPD [New York Police Department], Minneapolis, Seattle, hvis du ikke behandler dem riktig, vil vi behandle dem bedre her, de kan dekke viktige behov for oss, og som et resultat vil vi kompensere dem.

DeSantis, som har ført en krig mot vaksinemandater i sin stat, sa at de første respondentene og medisinske arbeidere som ble hyllet som helter i løpet av de første dagene av pandemien, nå blir utstøtte på grunn av at de nektet å motta en vaksine mot Covid-19. «De kunne ikke gjøre jobben sin på Zoom,»  sa han til Fox -verten Maria Bartiromo. «De måtte være der, og de gjorde det med ære og integritet og så har du folk som vil sparke dem ut av jobben for vaksinen, som i utgangspunktet er en personlig beslutning? «

DeSantis hevdet at de offiserene som hadde kommet seg etter Covid-19, burde unntas fra mandatet på grunn av det faktum at de utviklet en  «naturlig immunitet»  mot viruset. – De legger ikke til rette for det. De later fortsatt som om det ikke engang eksisterer. » Politikere ignorerer naturlig immunitet mot COVID til fordel for å øke antall vaksiner. I mellomtiden har Chicago Police Union anslått at mer enn 3000 offiserer i byen står overfor mulig fjerning fra jobben fordi de nekter  å bli vaksinert.

Los Angeles County Sheriff Alex Villanueva  sa tidligere denne måneden  at han ikke vil pålegge sine ansatte et vaksinasjonsmandat fordi han vil miste opptil 10% av arbeidsstyrken som allerede er svekket av budsjettkutt. Vaksinemandatet pålagt av Washington -guvernør Jay Inslee er en av de strengeste i landet og har allerede kostet nesten 1900 statsansatte jobben. Washington State Patrol  sa  tirsdag at 127 av arbeiderne ble sparket. En av de fordrevne var State Trooper Robert LeMay, som avsluttet sin 22-årige karriere i forrige uke   og sa:  “Dette er siste gangen du hører meg på en statspatrulje, og Jay Inslee kan kysse meg bak. »  En  video  på sosiale nettverk  av hans siste ord om verket gikk viralt og fikk mer enn to millioner treff.

Mer enn 20 stater har pålagt en eller annen form for vaksinemandat på sine arbeidere. Store byer har sluttet seg til, for eksempel New York, der ordfører  Bill de Blasio   sist onsdag kunngjorde  at alle kommuneansatte som ikke har fått minst en Covid-19-vaksinasjon innen 1. november, mister lønnsslippene.

kilde: foxnews.com – trokoba.com-thehill.com

Relaterte artikler