Fauci løy under ed

The National Institutes of Health (NIH) finansierte bevisst  gain-of-function forskning på flaggermus koronavirus i Wuhan, Kina, avslører et nylig avdekket brev fra byrået.

Molekylærbiolog Richard H. Ebright presenterte brevet offentlig for å øke bevisstheten om det faktum at den ledende amerikanske regjeringsrådgiveren innenfor helse «Tony Fauci løy under ed for kongressen om hvordan NIH «ikke noen gang har og ikke nå finansierer ny forskning  i Wuhan Institute of Virology (WIV).  Datert 20. oktober, ble NIH-brevet skrevet til House Oversight Committee Ranking Member James Comer (R-Ky.)  og forklarer at et tilskudd ble tildelt EcoHealth Alliance, som deretter gikk videre til Wuhan-laboratoriet.

Disse pengene fra NIH ble brukt til å finansiere forskningsprosjekter i både 2018 og 2019 som testet «om piggproteiner fra naturlig forekommende flaggermuskoronavirus som sirkulerer i Kina var i stand til å binde seg til den menneskelige ACE2-reseptoren i en musemodell.»  «I dette begrensede eksperimentet,» fortsetter brevet, «ble laboratoriemus infisert med SHC014 WIV1 flaggermuskoronaviruset sykere enn de som ble infisert med WIV1 flaggermuskoronavirus.» Per definisjon er dette gain-of-function  forskning, og det beviser at Fauci er en løgner som trodde han ville slippe unna med ved å benekte fakta.

Brevet fortsetter med å si klart og tydelig at det «korrigerer usanne påstander fra NIH-direktør Collins og NIAID-direktør Fauci om at NIH ikke hadde finansiert forskning om funksjoner i Wuhan.»  Det blir ikke klarere enn dette når det kommer til å avsløre Collins og Faucis lille fornektelsesspill. Trodde ikke disse to at fakta til slutt ville komme frem, og avsløre dem i bunn og grunn for forræderi ?  Vi vet også nå at Fauci og Collins sendte amerikanske skattebetalerpenger til University of Pittsburgh for å høste organer og annet vev fra levende babyer for å produsere «vaksinene» distribuert i «Operation Warp Speed.»

«NIH mottok de relevante dokumentene i 2018 og gjennomgikk dokumentene i 2020 og igjen i 2021,» tvitret Ebright, og fortsatte:  «NIH – spesielt Collins, Fauci og Tabak – løy til kongressen, løy til pressen og løy til publikum. Med viten og vilje. Frekt.» Brevet viser videre at EcoHealth Alliance åpenbart brøt vilkårene og betingelsene fastsatt i NIH-bevilgningen da den unnlot å rapportere visse nøkkelfunn som beskrevet av byrået. NIH skrev tydelig i bevilgningen at «av en overflod av forsiktighet og som et ekstra lag av tilsyn, ble språk inkludert i vilkårene og betingelsene for tilskuddet til EcoHealth som skisserte kriterier for en sekundær gjennomgang, for eksempel et krav om at bevilgningsmottakeren rapporterte umiddelbart en økning i vekst på én logg.»

«Disse tiltakene vil føre til en sekundær gjennomgang for å avgjøre om forskningsmålene bør revurderes eller nye biosikkerhetstiltak bør vedtas.»   «EcoHealth klarte ikke å rapportere dette funnet med en gang, slik det var påkrevd av vilkårene for tilskuddet.» Etter å ha sett brevet, tvitret senator Rand Paul (R-Ky.) at «’Jeg fortalte deg det: ‘ Prøv ikke engang å dekke over det her.» Paul  grillet Fauci ved flere anledninger om saken, bare for å få Fauci til å nekte for enhver forseelse. «Fauci visste,» la senator Tom Cotton (R-Ar.) til i sin egen tweet om brevet. «Han bør etterforskes og straffeforfølges i det fulle omfang av loven.»  En håndfull andre politikere utga også sine meninger i tweets, og gjentok at dette beviser at Fauci er en løgner, og en som begikk mened ved å lyve under ed for kongressen.

En annen historie som ryster USA, er organisasjonen White Coat Waste sine avsløringer av Faucis rolle i dyreforskning: «Våre etterforskere viser at Faucis NIH-divisjon sendte deler av et stipend på 375 800 dollar til et laboratorium i Tunisia som låste fast hodene til beaglevalper i nettingbur fylt med sultne sandfluer slik at insektene kunne spise dem levende.»   Et todelt brev krever svar fra direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases og president Bidens sjefsmedisinske rådgiver.  White Coat Waste Project, den ideelle organisasjonen som først påpekte at amerikanske skattebetalere ble brukt til å finansiere det kontroversielle Wuhan Institute of Virology, har nå rettet blikket mot Anthony Fauci på en annen dyreforsøksrelatert sak – å  infisere dusinvis av beagler med sykdomsfremkallende parasitter for å teste et eksperimentelt medikament på dem .  White Coat Waste hevder at 44 beaglevalper ble brukt i et laboratorium i Tunisia, Nord- Afrika, og at noen av hundene fikk stemmebåndene fjernet, angivelig slik at forskerne kunne jobbe uten uopphørlig bjeffing.

Relaterte artikler