Den virile kongen

Den seksuelle lysten til den tidligere kongen av Spania, Juan Carlos, var så høy at det ble ansett som et statsproblem, avslørte en politimester, som hevdet at den spanske hemmelige tjenesten måtte injisere monarken med kvinnelige hormoner for å prøve å temme ham .

José Manuel Villarejo, en tidligere politikommissær som nå er stilt for retten for utpressing, sa til en parlamentarisk høring sist onsdag at Spanias nasjonale etterretningssenter (CNI) måtte administrere den tidligere monarken  «kvinnelige hormoner og testosteronhemmere for å senke libido.»  For å  begrunne en så  ekstrem handling, sa Villarejo den  83 år gamle mannens sexlyst  ble ansett  «et problem for staten», fordi han var en  «voldsomt lidenskapelig person,  »  i følge spanske medier. Under høringen sa den tidligere politimesteren at han hadde fått i oppgave å hente medisinske rapporter knyttet til skanningene som ble utført på Juan Carlos mens han ble behandlet for en godartet svulst. Han sa  «det var ikke spor etter bromid [et beroligende middel], men etter testosteronhemmere.»

En samtale med Corinna zu Sayn-Wittgenstein, en tyskfødt dansk forretningskvinne som hadde en affære med den daværende kongen fra 2004 til 2009, ble spilt inn av Villarejo i 2016 der hun fortalte at han hadde brukt «mange kvinnelige hormoner for å redusere apetitten. »  Villarejos rettssak åpnet denne måneden, der han er anklaget for å ha skjult innspilte samtaler med kongelige for å utpresse eller ødelegge deres rykte på vegne av andre mektige klienter.

Den vanærede tidligere monarkens høye libido har blitt godt dokumentert før. Det sies at han har hatt seg med tusenvis av kvinner, ifølge historikeren Amadeo Martínez Inglés, forfatter av ‘Juan Carlos: The King of the 5000 Lovers’. Boken påstår at han i en særlig aktiv seks måneders periode lå med 62 kvinner. Den tidligere kongen regjerte fra 1975 til 2014, men abdiserte til fordel for sønnen. I fjor flyktet han fra Spania til Abu Dhabi, De forente arabiske emirater, midt i en korrupsjonsskandale på flere millioner euro.

kilder: trikoba.com 

Relaterte artikler