Tysk nevrolog advarer mot masker

Det er ingen vitenskapelige bevis på effektiviteten av masker mot luftbåren virusoverføring, men det er vitenskapelig bevis på farene ved bruk av masker.

Dr. Margarite Griesz-Brisson (MD og PhD) er en nevrologikonsulent og nevrofysiolog, med en doktorgrad i farmakologi og med en spesiell interesse for nevrotoksikologi, miljømedisin, nevrogenerasjon og nevroplastisitet. Her er hva hun har å si om ansiktsmasker og deres effekt på hjernen vår:  

Barn og ungdom har et ekstremt aktivt og tilpasningsdyktig immunsystem og trenger konstant interaksjon med jordens mikrobiom. Hjernen din er også utrolig aktiv, siden den har mye å lære. Hjernen til barnet, eller den unge personen, tørster etter oksygen. Jo mer metabolsk aktiv organet er, desto mer oksygen trenger det. Hos barn og ungdom er alle organer metabolsk aktive. Å frata et barn eller en ungdoms hjerne for oksygen, eller begrense det på noen måte, er ikke bare helsefarlig, det er absolutt kriminelt. Mangel på oksygen hemmer hjernens utvikling, og skaden som oppstår som et resultat kan IKKE reverseres.

Barnet trenger hjernen for å lære, og hjernen trenger oksygen for å fungere. Vi trenger ikke en klinisk studie for det. Dette er en enkel og udiskutabel fysiologi. Bevisst og bevisst indusert oksygenmangel er en absolutt bevisst helsefare og en absolutt medisinsk kontraindikasjon. En absolutt medisinsk kontraindikasjon i medisin betyr at dette stoffet, denne terapien, denne metoden eller tiltaket ikke skal brukes eller tillates å bruke. For å tvinge en hel befolkning til å bruke absolutt medisinsk kontraindikasjon med makt, må det være klare og alvorlige årsaker til dette, og årsakene må presenteres for de kompetente tverrfaglige og uavhengige organene for verifikasjon og autorisasjon.

Når demens øker eksponensielt om 10 år og de yngre generasjonene ikke kan nå potensialet som er gitt dem, vil det være unyttig å si «vi trengte ikke maskene». Hvordan kan en veterinær, en programvaredistributør, en forretningsmann, en elbilprodusent og en fysiker avgjøre spørsmål om helse for hele befolkningen? Vær så snill, kjære kolleger, vi må alle våkne. Jeg vet hvor dårlig oksygenmangel er for hjernen, kardiologer vet hvor ille det er for hjertet, lungeleger vet hvor ille det er for lungene. Oksygenmangel skader hvert eneste organ. Hvor er våre helseavdelinger, vår helseforsikring, våre medisinske foreninger? Det ville ha vært hans plikt å motsette seg innesperringen kraftig, og stoppe og forhindre det fra starten.

Hvorfor straffer medisinske styrer leger som gir unntak til mennesker? Må personen eller legen på alvor bevise at oksygenmangel skader mennesker? Hva slags medisin representerer våre leger og medisinske foreninger? Hvem er ansvarlig for denne forbrytelsen? De som vil pålegge det? De som lot det skje og spilte med, eller de som ikke stoppet det? Det handler ikke om masker, det handler ikke om virus, det handler absolutt ikke om helsen din. Det handler om mye mer, og jeg deltar ikke. Jeg er ikke redd.  Du kan legge merke til at de allerede tar inn luften vår for å puste. Det viktigste i øyeblikket er personlig ansvar. Vi er ansvarlige for det vi tenker, ikke media. Vi er ansvarlige for det vi gjør, ikke våre overordnede. Vi er ansvarlige for helsen vår, ikke Verdens helseorganisasjon. Og vi er ansvarlige for det som skjer i landet vårt, ikke regjeringen. «

kilde: es.sott.net

Relaterte artikler