Dette sa Bill Gates for 11 år siden

Basert på pseudovitenskapen som ble pålagt av Khazar-Anglo-Venetian Malthusian-paradigmet, avslørte Bill Gates sin visjon om verdens energiframtid på TED2010-konferansen, hvor han snakket om behovet for å oppnå «mirakler» for å unngå en planetarisk katastrofe.

I dag, midt i den produserte helsekrisen av Covid-19, er prosjektet som drives av frontfiguren Bill Gates mer enn åpenbart. Imidlertid benekter uredelige etableringsfinansierte faktasjekkere at Gates snakket om vaksiner for å redusere befolkningen. I denne artikkelen vi gjengir under og som ble publisert for ti år siden på Voltaire Network , dokumenterte William Engdahl Bill Gates ‘tale på TED2010 -konferansen, og tilbød en analyse av hvordan intervensjonen til den amerikanske filantropen er knyttet til den eugeniske agendaen for det globalistiske oligarkiet. For de som har lyst til å grave seg ned i forhistorien til den «pandemien» som har utspilt seg de siste to årene, er dette spennende lesning:

 Av F. William Engdahl

5. mars 2010.- Gates kom med sine kommentarer på TED2010-konferansen i Long Beach, California, som bare er tilgjengelig på invitasjon, i en tale med tittelen «Innovate to Zero!» (Innovasjon til null!). Sammen med det vitenskapelig absurde forslaget om å kutte de globale menneskeskapte CO2-utslippene til null innen 2050, omtrent fire og et halvt minutt ut i talen , erklærer Gates: “Vi har befolkningen først. Verden i dag har 6,8 milliarder mennesker. Det kommer til å bli rundt 9 milliarder. Hvis vi gjør en god jobb med nye vaksiner, helsehjelp, reproduktive helsetjenester, vil vi redusere det tallet med kanskje 10 eller 15 prosent. » (forfatterens vektlegging).

I klartekst sier en av de mektigste mennene i verden tydelig at han håper vaksiner vil bli brukt for å bremse befolkningsveksten. Når Bill Gates snakker om vaksiner, gjør han det med autoritet. I januar 2010, på eliten World Economic Forum i Davos, kunngjorde Gates at stiftelsen hans ville donere 10 milliarder dollar (omtrent 7,5 milliarder euro) i løpet av det neste tiåret for å utvikle og levere nye vaksiner til barn i utviklingsland. [1]. Hovedmålet med Gates Foundation på flere millioner dollar er vaksinasjon, spesielt i Afrika og andre underutviklede land. Bill and Melinda Gates Foundation er et grunnleggende medlem av GAVI Alliance (Global Alliance for Vaccination and Immunization) i samarbeid med Verdensbanken, WHO og vaksineindustrien. GAVIs mål er å vaksinere alle nyfødte barn i utviklingsland. Statsminister Erna Solberg har forpliktet Norge til å gi GAVI 10 milliarder kroner de neste 10 årene. Norge har helt siden det internasjonale vaksinesamarbeidet skjøt fart med opprettelsen av GAVI (2000), inntatt en lederrolle. Nøyaktig hvor mange milliarder Norge har bidratt med har vi ikke her og nå, men med løfter om ti milliarder kroner de neste ti årene, holder Erna Solberg takten fra Bondeviks tid, med en milliard per år.

Det høres ut som edelt filantropisk arbeid. Problemet er at vaksineindustrien gjentatte ganger har blitt fanget utladning av farlige vaksiner – det vil si usikre fordi de ikke har blitt testet eller vist seg å være skadelige – til befolkninger i tredje verden som ikke er klar over det når de ikke kan avhende dem. (Vaksiner i Vest. Louise Voller, Kristian Villesen, [2]).   Noen organisasjoner har antydet at det virkelige målet med vaksiner er å gjøre mennesker sykere og enda mer utsatt for sykdom og for tidlig død. [3]

Etter den siste unødvendige erklæringen om en global H1N1 -svineinfluensa, sto industrialiserte land igjen med hundrevis av millioner doser av uprøvde vaksiner. De bestemte seg for å bli kvitt de skammelige restene av medisiner ved å overlevere dem til WHO, som igjen planlegger å laste dem ned gratis i visse fattige land. Frankrike har gitt 91 millioner av de 94 millioner dosene som Sarkozy -regjeringen kjøpte av farmasøytiske giganter; Storbritannia ga 55 millioner av sine 60 millioner doser. Tysklands og Norges historie er lik. [4]

Som Dr. Thomas Jefferson, en epidemiolog ved Cochrane Research Center i Roma, påpekte: “Hvorfor gis vaksiner til utviklingsland? Pandemien er suspendert i det meste av verden. Den største trusselen i fattige land akkurat nå er hjerte- og sirkulasjonssykdom, med viruset nederst på listen. Hva er den medisinske årsaken til å donere 180 millioner doser? [Også influensa er et mindre problem i land med mye sol, og det viste seg at den fryktede H1N1 -pandemien «den nye store pesten» var den mildeste influensaen som er registrert.

Produsenter av farmasøytiske vaksiner snakker ikke om de enorme helseskadene forårsaket av barnevaksinasjon, inkludert autisme og mange nevromuskulære deformiteter som har blitt sporet tilbake til de giftige hjelpestoffene og konserveringsmidlene som brukes i de fleste vaksiner. Mange vaksiner, spesielt multidose -vaksiner som gjøres billigere for salg til den tredje verden, inneholder noe som kalles thimerosal (tiomersol i EU), en forbindelse (natriumetylkviksølvsalisylat), som inneholder 50% kvikksølv, brukt som konserveringsmiddel.

I juli 1999 uttalte US National Vaccine Information Center i en pressemelding at «de kumulative effektene av inntak av kvikksølv kan forårsake hjerneskade.» Samme måned varslet American Academy of Pediatrics (AAP) og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) publikum om de potensielle helseeffektene som er forbundet med vaksiner som inneholder timerosal. De anbefalte sterkt at timosalosal ble fjernet fra vaksiner så snart som mulig. I henhold til direktivet fra FDA Modernization Act fra 1997 bestemte Food and Drug Administration også at spedbarn som mottok flere vaksiner som inneholder timerosal, kan motta kvikksølveksponering utover anbefalte føderale retningslinjer. [6]

Gates interesse for å indusere befolkningsnedgang blant svarte og andre minoriteter er dessverre ikke ny. Som et dokument i min bok Seeds of Destruction [7], siden Rockefeller Foundation siden 1920-tallet hadde finansiert eugenikkforskning i Tyskland gjennom Kaiser-Wilhelm Institutes i Berlin og München, til og med godt inn i det tredje riket. De berømmet tvangssterilisering av mennesker av Hitlers Tyskland, og nazistiske ideer om rasens «renhet». Det var John D. Rockefeller III, en mangeårig advokat for eugenikk, som brukte penger fra sin «skattefrie» stiftelse til å starte den neo-malthusiske befolkningsreduksjonen gjennom sitt private befolkningsråd i New York. Fra 1950-årene.  Ideen om å bruke vaksiner for å skjule fødsler i den tredje verden i skjul er heller ikke ny. Bill Gates ‘gode venn David Rockefeller og hans Rockefeller Foundation var allerede i 1972 involvert i et større prosjekt sammen med WHO og andre for å utvikle en ny «ny vaksine».

Resultatene av WHO-Rockefeller-prosjektet ble brukt massivt på menneskelige marsvin på begynnelsen av 1990-tallet. WHO hadde tilsyn med massive stivkrampe-vaksinasjonskampanjer i Nicaragua, Mexico og Filippinene. Pro-Life Committee of Mexico, en sekulær katolsk organisasjon, ble mistenksom overfor årsakene til WHO-programmet og bestemte seg for å teste mange hetteglass med vaksinen og fant at de inneholdt humant choriongonadotropin, eller hCG. Det var en merkelig komponent for en vaksine designet for å beskytte mennesker mot stivkrampe som oppstår fra infeksjon fra rustne neglesår eller fra annen kontakt med visse bakterier som finnes i jorda. Stivkrampe var også ganske sjelden. Det var også nysgjerrig fordi hCG var et naturlig hormon som er nødvendig for å opprettholde en graviditet. Likevel, Når det kombineres med en tetanustoksoidbærer, stimulerte det dannelsen av antistoffer mot hCG, noe som gjorde kvinnen ute av stand til å opprettholde en graviditet, en form for skjult abort. Lignende rapporter om hCG-hormonblandede vaksiner kom fra Filippinene og Nicaragua. [8]

 Bill and Melinda Gates Foundation, sammen med David Rockefellers Rockefeller Foundation, skaperne av GMO -bioteknologi, finansierer også et prosjekt kalt Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) ledet av tidligere FN -sjef Kofi Annan. Da han godtok stillingen som leder for AGRA i juni 2007, uttrykte Annan sin «takknemlighet til Rockefeller Foundation, Bill and Melinda Gates Foundation og alle de som støtter vår afrikanske kampanje.» AGRAs styre domineres av mennesker fra stiftelsene Gates og Rockefeller [9]. Monsanto, DuPont, Dow, Syngenta og andre store GMO -landbruksgiganter er kjernen i AGRA, og bruker den som en bakdør for å spre sine proprietære GMO -frø over hele Afrika under den villedende etiketten «bioteknologi», en eufemisme for referanse til patentert genetisk konstruerte frø. Personen ved Gates Foundation som er ansvarlig for arbeidet ditt med AGRA er Dr. Robert Horsch, en 25-årig veteran fra Monsantos GMO-er som var på teamet som utviklet Monsantos RoundUp Ready GMO-teknologier. Jobben hans sies å være å bruke Gates ‘penger til å introdusere GMOer til Afrika [10].

Til dags dato er Sør -Afrika det eneste afrikanske landet som tillater lovlig planting av GM -avlinger. I 2003 godkjente Burkina Faso GMO -forsøk. I 2005 utarbeidet Kofi Annans Ghana en lov om biosikkerhet, og dens øverste tjenestemenn uttrykte sin intensjon om å fortsette å forske på transgene avlinger. AGRA brukes til å lage nettverk av «landbrukshandlere» i hele Afrika, først uten å nevne GM-frø eller ugressmidler, for å gi den nødvendige infrastrukturen for masseinnføring av GM-avlinger [11].

GM -avlinger har aldri vist seg å være trygge for konsum av mennesker eller dyr. I tillegg er de iboende «ustabile» fra det genetiske synspunktet, siden de er et unaturlig produkt av introduksjonen av en fremmed bakterie, for eksempel Bacillus Thuringiensis (Bt) eller annet materiale, i DNA av et gitt frø for å endre egenskapene deres. Kanskje like farlige er “sammenkoblede” kjemiske ugressmidler som selges som en obligatorisk del av en GMO -kontrakt, for eksempel Monsantos Roundup, verdens mest brukte ugressmiddel av denne typen [12]. Den inneholder svært giftige glyfosatforbindelser som er uavhengig testet og vist å eksistere i giftige konsentrasjoner i GMO -applikasjoner langt over det som er trygt for mennesker eller dyr. Tester viser at små mengder glyfosatforbindelser vil skade navlestrengen, embryonale og placentaceller til en gravid kvinne som drakk grunnvannet i nærheten av et GMO -felt. [1. 3]

Et gammelt prosjekt fra USAs regjering har vært å perfeksjonere en rekke genmodifiserte mais, stiftmat i Mexico og mange andre latinamerikanske land. Mais er feltprøvet i forsøk finansiert av United States Department of Agriculture i forbindelse med et lite California bioteknologisk selskap kalt Epicyte. Epicyte -president Mitch Hein kunngjorde suksessen på en pressekonferanse i 2001, og pekte på GM -maisplantene sine: «Vi har et drivhus fullt av maisplanter som produserer antispermeantistoffer.» [14]  Hein forklarte at de hadde tatt antistoffer fra kvinner med en sjelden tilstand kjent som immun infertilitet, hadde isolert genene som regulerer produksjonen av disse antistoffene mot infertilitet, og ved hjelp av gentekniske teknikker hadde de satt genene inn i vanlige maisfrø som ble brukt til å produsere maisplanter. Ved å gjøre det, produserte de faktisk et skjult prevensjonsmiddel innebygd i mais beregnet til konsum. «I hovedsak tiltrekkes antistoffene til sædoverflatereseptorer,» sa Hein. «De holder sammen og gjør hver sæd så tung at den ikke kan bevege seg fremover. Han rister bare på seg selv som om han drev med lambada ”. [15] Hein hevdet at det var en mulig løsning på den globale «overbefolkningen».

Det er bare to skjulte sæddrepende midler i transgene mais som blir levert til sultne befolkninger i den tredje verden takket være generøsiteten til Gates Foundation, Rockefeller Foundation og Kofi Annans AGRA, eller vaksiner som inneholder ikke avslørte steriliseringsmidler. Dokumenterte tilfeller av bruk av transgene vaksiner eller frø for å «redusere befolkning.»

Gates tale på TED2010 om null utslipp og befolkningsreduksjon sammenfaller med en rapport som dukket opp i etnisk utsalgssted Irish.Central.com i New York i mai 2009. I følge rapporten var det et hemmelig møte i hjemmet den 5. mai 2009 av Sir Paul Nurse, president for Rockefeller University, blant noen av de rikeste menneskene i Amerika. Til stede var investeringsguru Warren Buffett, som i 2006 bestemte seg for å slå sammen sitt Buffett Foundation på 30 milliarder dollar med Gates Foundation for å skape verdens største private stiftelse, med om lag 60 milliarder dollar skattefritt. Banker David Rockefeller var vert.

Det eksklusive invitasjonsbrevet ble signert av Gates, Rockefeller og Buffett. De bestemte seg for å kalle seg «Klubben til de gode gutta». Tilstede var også mediatsar Ted Turner, CNNs milliardærgrunnlegger, som vitnet i et intervju fra 1996 for Audubon nature magazine, hvor han sa at en 95% reduksjon i verdens befolkning til mellom 225 og 300 millioner ville være ideell «. I et intervju fra 2008 ved Philadelphia Temple University finjusterte Turner tallet til 2 milliarder, et kutt på mer enn 70% fra den nåværende befolkningen. Enda mindre grasiøst enn Gates, sa Turner at «vi har for mange mennesker. Det er derfor vi har global oppvarming. Vi trenger færre mennesker som bruker færre ting (sic) ”. [16]

Andre deltakere på dette første Good Club -møtet var angivelig: Eiendomsmilliardær Eli Broad, New York City -milliardær Michael Bloomberg og Wall Street -milliardær og tidligere leder for Council on Foreign Relations Peter G. Peterson. Også Julian H. Robertson, Jr., en hedgefondsmilliardær som jobbet med Soros som angrep valutaene i Thailand, Indonesia, Sør-Korea og de asiatiske økonomiene i Tigen, og utløste den asiatiske krisen 1997-98. På den første sesjonen i Good Club var også Patty Stonesifer, tidligere administrerende direktør i Gates Foundation, og John Morgridge, fra Cisco Systems. Gruppen representerte en samlet formue på mer enn $ 125 milliarder dollar. [17]

Ifølge rapporter tilsynelatende lekket av en av deltakerne, ble møtet holdt som svar på den globale økonomiske lavkonjunkturen og de mange helse- og miljøkrisene som plager planeten.  Men det sentrale temaet og hensikten med det hemmelige møtet i Good Club of plutocrats var den prioriterte bekymringen som ble reist av Bill Gates, det vil si hvordan han mer effektivt kan fremme sin agenda for prevensjon og reduksjon av verdens befolkning. Det oppstod en enighet fra samtalene om at de ville «støtte en strategi der befolkningsvekst blir adressert som en potensielt katastrofal miljø-, sosial- og industriell trussel.» [18].

Gates og Buffett er hovedfinansiererne av verdens befolkningsreduksjonsprogrammer, det samme er Turner, hvis FN-stiftelse ble opprettet for å sende 1 milliard dollar av inntektene sine fra skattefrie aksjeopsjoner til AOL-Time. -Warner til forskjellige programmer for fødselsreduksjon i utviklingsland. [Programmer i Afrika og andre steder forkler seg som filantropi og tilbyr helsetjenester til fattige afrikanere. I virkeligheten involverer de ufrivillig sterilisering av befolkningen gjennom vaksinasjon og andre legemidler som gjør kvinner i fertil alder ufruktbare. The Gates Foundation, som Buffett satte inn det meste av formuen for to år siden, den støtter også introduksjonen av transgene frø i Afrika under kappen «Den andre grønne revolusjonen» ledet av Kofi Annan i Afrika. Til dags dato har introduksjonen av proprietære GMO -frø i Afrika møtt enorm motstand mot urfolk.

Helseeksperter påpeker at hvis Gates virkelig hadde til hensikt å forbedre helsen og velferden til svarte afrikanere, kunne de samme hundrevis av millioner dollar som Gates Foundation har investert i uprøvde og usikre vaksiner brukt til å gi minimale systemer for drikkevann og kloakk. Vaksinering av et barn som senere skal drikke elvevann som er forurenset av avføring er ikke sunt i det hele tatt. Men selvfølgelig vil rengjøring av Afrikas vann- og avløpsanlegg revolusjonere sanitære forhold på kontinentet. Gates ‘kommentarer på TED2010 om behovet for nye vaksiner for å redusere verdens befolkning var åpenbart ikke en umiddelbar kommentar. For de som tviler, sa Gates presentasjon på TED2009 årsmøte nesten nøyaktig det samme om å redusere befolkningen for å redusere global oppvarming. For de mektige i Club del Bien synes mennesker å være en form for forurensning lik CO2.

 Referanser:

[1] «Bill Gates gir 10 milliarder dollar vaksineløfte», London Telegraph, 29. januar 2010.

[2] «WHO donerer millioner av doser med overskudd av medisinsk utstyr til utviklingsland», dansk informasjon, 22. desember 2009.

[3] Den ene er Population Research Institute i Washington.

[4] Louise Voller et al., Op. cit.

[5] Ibid.

[6] Notert i vaksinasjoner og autisme.

[7] F. William Engdahl, Seeds of Destruction: The Hidden Agenda of Genetic Manipulation, Global Research, Montreal, 2007, s. 79-84.

[8] James A. Miller, [«Are New Vaccines Laced With Prevention Drugs»?, HLI Reports, Human Life International, Gaithersburg, Maryland; Juni-juli 1995.

[9] Sitert i F. William Engdahl, «Doomsday Seed Vault» i Arktis: Bill Gates, Rockefeller og GMO -gigantene vet noe vi ikke vet, Voltaire Network, 19. oktober 2009.

[10] Mariam Mayet, «Afrikas grønne revolusjon ruller ut Gene Revolution, African Center for Biosafety», ACB Briefing Paper nr. 6/2009, Melville, Sør -Afrika, april 2009.

[11] Ibid.

[12] GMO -skandale: The Long Term Effects of Genetically Modified Food in Humans, av F. William Engdhal, Voltaire Network, 15. september 2009.

[13] Nora Benachour og Gilles-Eric Seralini, «Glyphosate Formulations Induce Apoptosis and Necrosis in Human Umbilical Embryonic, and Placental Cells,» Chemical Research in Toxicology Journal, American Chemical Society, 2009, 22 (1), s 97-105.

[14] Robin McKie, «GMO Corn Set to Stop Man Spreading His Seed», London, The Observer, 9. september 2001.

[15] Ibid. McKie skriver, «De graviditetsforebyggende anleggene er håndverket til bioteknologiselskapet Epicyte i San Diego, hvor forskere har oppdaget en sjelden klasse menneskelige antistoffer som angriper sædceller … selskapet har laget små hagebrukfabrikker som lager prevensjonsmidler … I hovedsak tiltrekkes antistoffene til overflate reseptorer på sædceller, ”sa Hein. «De låser seg fast og gjør hver sæd så tung at den ikke kan bevege seg fremover. Det rister bare omtrent som om det gjorde lambada. «

[16] Ted Turner, sitert sammen med youTube-video av Turner i Aaron Dykes, Ted Turner: «World Needs a ‘Voluntary’ One-Child Policy for the Next Hundred Years», Jones Report.com, 29. april 2008.

[17] John Harlow, «Billionaire -klubb for å dempe overbefolkning», London, The Sunday Times  24. mai 2009.

[18] Ibid

[19] FNs stiftelse, kvinner og befolkningsprogram.

 Kilder:

Bill Gates, på TED2010: Innovating to zero!

F. William Engdahl, i Voltaire Network: Bill Gates snakker om ‘vaksiner for å redusere befolkningen’.

Relaterte artikler