Forsyningslinjene kollapser

Butikkhyller i CVS, Walgreens og Duane Reade butikker er nå «praktisk talt tomme» i NYC, advarer britiske Daily Mail i en søndagsnyhet igår. «Hyller på apotekene over hele New York City har blitt nesten tomme fordi forsyninger ikke kommer igjennom midt i et pågående globalt press,» melder avisen med henvisning til at den globale forsyningskjeden kollapser.

Dette betyr at virkeligheten etter en global COVID  endelig begynner å synke inn, og alle de Biden-støttende NYC-liberalene som trodde demokrater ville innlede en tid med overflod og utopi begynner å oppleve at deres eget hode eksploderer mens de er vitne til virkeligheten av at valg få konsekvenser . Som britisk Daily Mail advarer videre: Eksperter har advart regjeringen til enten å gripe inn eller møte spiralinflasjon og arbeidsledighet, ettersom økende etterspørsel etter varer som mangler, presser prisene opp. Amerikanske forbrukere har allerede sett prisene på dagligvarer stige kraftig de siste månedene, med økonomer som advarer om en lengre tid med inflasjon som vil presse opp levekostnadene.

Epoch Times rapporterer også om de kommende «vinteravbruddene» som forventes over hele USA, og siterer Ernie Thrasher, leder for Xcoal Energy & Resources, via en Bloomberg -rapport: «Hele forsyningskjeden er strukket utover grensene,» sa Thrasher, hvis Pennsylvania-baserte selskap jobber med kulllogistikk. «Det kommer til å bli en utfordrende vinter for oss her i USA.» Blackouts over Amerika ville selvfølgelig føre til tomme matbutikkhyller.   

 Hele Libanons strømnettet gikk nettopp ned  og vil sannsynligvis ligge nede i flere dager. Som Sky News rapporterte i helgen, har hele strømnettet til nasjonen Libanon gått ned på grunn av mangel på drivstoff. Som Sky News forklarer: Libanons strømnett har stengt helt etter at landets to hovedkraftstasjoner gikk tom for drivstoff. Kraftstasjonene al Zahrani og Deir Ammar sluttet å fungere etter at tilførselen av diesel tilsynelatende var oppbrukt, og energiproduksjonen falt til under 200 megawatt. Mangelen på diesel foregår på grunn av et globalt kollaps i transport og logistikk som har blitt kunstig konstruert av COVID -lockdowns  Også India står nå overfor rullende blackouts ettersom den globale forsyningskjeden kollapser utvider rekkevidden.

I tillegg til Kinas rullende strømavbrudd som hittil har påvirket 20 av 31 kinesiske provinser (og lukket produksjonen i disse områdene), advarte en minister i den indiske hovedstaden New Delhi søndag om at strømbrudd kan ramme den enorme byen i løpet av de neste to dagene, melder Zero Hedge . «Men landets hovedstad er ikke alene om å lide av energimangel: den slutter seg til to indiske stater – Tamil Nadu og Odisha – som har utstedt advarsler om den økende muligheten for strømavbrudd på grunn av avtagende kullforsyning.»  I følge Delhis kraftminister Satyendra Jain har mer enn halvparten av Indias 135 kullkraftverk, som leverer rundt 70% av landets elektrisitet, sett at lagerene er oppbrukt til så lave nivåer at de bare har nok til å garantere strøm i tre dager før hovedstaden rammes av blackouts. Vanligvis skal de beholde en buffertilførsel på minst en måned. Men dette er ikke normale tider. «Hvis kulltilførselen ikke blir bedre, blir det blackout i Delhi om to dager,» sa den nasjonale hovedstadens statsminister Satyendra Jain søndag. «Kullkraftverkene som leverer elektrisitet til Delhi må beholde et minimum kulllager på en måned, men nå har det kommet ned til en dag,» sa Jain.

The South China Morning Post nylig dokumentert at også Kinas strømnett kollapser, og forklarer at “Kinas hær av små og mellomstore produsenter (SMB) har blitt rammet hardt av den landsdekkende kraftkrisen, med produksjonskutt og trykkende arbeidsforhold, mens panikkinnkjøp av råvarer og varer blir dagligdags i frykt for at prisene kommer til å stige. » Fabrikker lukkes på grunn av mangel på energi, noe som får Kinas innenlandske produktivitet til å falle. Fra SCMP: «Noen fabrikker får til og med forbud mot å produsere noen varer i seks dager etter at de bare har operert i en dag. Det høres så latterlig ut, men det er sant. ”

Kilder: Skynews, epochtimes

Relaterte artikler