Forbyr «Moderna» til yngre

white and black labeled bottle

Etter at det ble fastslått at Wuhan coronavirus (Covid-19) «vaksinen» fra Moderna forårsaker myokarditt spesielt hos unge, forbød  Sverige og Danmark vaksinen for bestemte aldersgrupper.

Ifølge rapporter fant en ny foreløpig analyse fra svenske og nordiske datakilder at «SpikeVax», som Moderna nå kaller det, skader ungdomskropper og må slutte å bli brukt. Det svenske folkehelsebyrået ga en anbefaling om at Modernas SpikeVax umiddelbart skal avbrytes for alle unge født etter 1991. Danmark har allerede innført et forbud mot stoffet for barn mellom 12 og 17 år. Årsaken er signaler om økt risiko for bivirkninger som betennelse i hjertemuskelen eller hjertesekken. ”  Uttalelsen forklarte videre at sammenhengen mellom Modernas SpikeVax og tilfeller av både myokarditt og perikarditt er «spesielt tydelig … spesielt etter den andre dosen.»  «Økningen i risiko ses innen fire uker etter vaksinasjonen, hovedsakelig i løpet av de to første ukene.» Sverige avsluttet nylig alle sine covid -restriksjoner.  

Samme dag som det svenske folkehelsebyrået ga ut denne uttalelsen, ga det danske helseforetaket sin egen uttalelse om hvordan Modernas SpikeVax forårsaker «en økt risiko for hjerteinflammasjon.»  Selv om byrået sier det  er «ekstremt sjeldent», insisterer det på at hjerteinflammasjon ikke er en fordel for unge mennesker, spesielt siden det kinesiske viruset i seg selv ikke utgjør noen risiko. Selv Canadian Public Health Agency er enig i denne vurderingen. Den ga ut en uttalelse noen dager senere om at: «Risikoen for hjertekomplikasjoner, inkludert hjertebetennelse, har vist seg å være vesentlig økt etter COVID-19-infeksjoner, med risikoene høyere etter infeksjonen enn etter vaksinasjon.»

I april forbød Danmark permanent  AstraZeneca etter at det ble fastslått at injeksjonene forårsaket dødelige blodpropper. Danmark var den første nasjonen som forbød vaksinen, men i likhet med mange andre nasjoner fortsetter den å  administrere skudd fra Pfizer-BioNTech, som ser ut til å være den foretrukne typen blant regjeringer rundt om i verden. Pasienter som døde etter å ha mottatt AstraZeneca -injeksjonen, gjorde det tydelig så raskt at politikere ble tvunget til å handle. Med mRNA -skudd tar skaden ofte litt lengre tid, noe som betyr at den er lettere å skjule. mRNA -teknologi omprogrammerer også permanent mottakerens DNA, noe som også kan forklare hvorfor det er den foretrukne injeksjonstypen over hele verden. I stedet for bare å injisere piggproteiner direkte (AstraZeneca), programmerer mRNA-skudd (Pfizer-BioNTech og Moderna) kroppen til å produsere piggproteiner kontinuerlig over tid.  

I begynnelsen av pandemien  ble det rapportert mye om at Sverige, som aldri innførte lockdowns eller maskerte mandater, gikk bedre enn omtrent alle andre land i verden som undertrykte innbyggerne? Det samme skjer igjen med de såkalte «vaksinene».  Sverige har i utgangspunktet behandlet covid-19 som en vanlig sesongsinfluensa, og resultatet er at det omtrent ikke eksisterer som en sak svenskene er opptatt av. I mellomtiden, i Israel, et av de mest «fullstendig vaksinerte» landene i verden, skyter dødstallene i været. De siste dataene viser at dødeligheten i Israel blir parabolsk ettersom israelere får injisert to, tre og snart fire nåler. I Sverige, derimot, hvor naturlig immunitet hersker, er livet stort sett tilbake til det normale før covid.  4. oktober opphevet Sverige de få mindre restriksjonene det fortsatt hadde, som var mindre sammenlignet med hva andre land gjør. Livet der er bokstavelig talt tilbake til det normale, og datakartene viser at folkehelsen er bedre enn noensinne. Motsatt ser Israel, som har blitt et helvete i en medisinsk politistat, sykehusinnleggelser og dødsfall stige til rekordhøyder.

Relaterte artikler