USA: Nesten 6000 vaksinedøde på en uke

people walking on sidewalk during daytime

Mer enn en halv million mennesker i USA har lidd bivirkninger av covid-19 vaksiner , sammen med nesten 13 000 dødsfall, og den føderale regjeringen skyver nå et tredje skudd som den «endelige» løsningen. Tallene er offisielle. Varslere innenfor CDC påstår at tallet på døde er minst fem ganger høyere, dvs mer enn 65 000.

Nesten 80 000 mennesker, ifølge de amerikanske sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), har lidd “alvorlige skader” eller er døde etter å ha fått vaksinen, ifølge de siste dataene. Dette er 7 385 tilfeller flere sammenlignet med forrige uke. «Med unntak av» utenlandske rapporter «som er registrert i VAERS , ble 451.049 bivirkninger, inkludert 5859 dødsfall og 36.871 alvorlige skader på bare en uke, rapportert i USA,» rapporterer Children’s Health Defense (CHD). «Av de 5.859 amerikanske dødsfallene som ble rapportert 6. august, skjedde 13% innen 24 timer etter vaksinasjon, 19% skjedde innen 48 timer etter vaksinasjon og 33% forekom hos personer som opplevde symptomer etter 48 timer etter vaksinasjon.»

6. august har nesten 350 millioner doser  virusinjeksjon blitt administrert i USA. Dette inkluderer 140 millioner doser av Modernas injeksjon, 196 millioner doser av Pfizers injeksjon og 13 millioner doser av Johnson & Johnsons (J&J) injeksjon. «Hver fredag ​​offentliggjør VAERS alle rapporter om vaksinskader mottatt fra en bestemt dato, vanligvis omtrent en uke før utgivelsesdatoen,» forklarer CHD. «Rapporter sendt til VAERS krever ytterligere undersøkelser før et årsakssammenheng kan bekreftes.» I den siste uken med VAERS -data var det 16 408 totale bivirkninger logget i USA, inkludert 983 vurdert som «alvorlige». Minst 18 mennesker døde, inkludert to tenåringer som begikk selvmord på grunn av skadene ved vaksinen.  Mens barn i utgangspunktet var immun mot Wuhan-koronaviruset (Covid-19) før utgivelsen av vaksinene, dør nå vaksinerte barn plutselig av komplikasjoner forårsaket av injeksjonene.

I ett tilfelle ble en 15 år gammel gutt diagnostisert med kardiomyopati etter å ha mottatt sin andre dose av Pfizers mRNA-injeksjon. Han kollapset på fotballbanen og gikk inn i ventrikulær takykardi, for senere å dø. I et annet tilfelle døde en 13 år gammel jente etter å ha mottatt sin første dose Pfizer. Hun utviklet en alvorlig hjertesykdom fra jabben som til slutt tok livet fra henne. Mange andre tenåringer ble rapportert på bare en uke å ha dødd bare dager eller øyeblikk etter å ha mottatt vaksine. Barn hadde spesielt en null risiko for å utvikle helseproblemer av «covid» helt alene, og lider nå og dør bare fordi de ble injisert.

Siden desember da jabbene først ble utgitt, viser dataene at de fleste dødsfallene forekommer hos menn, og en av fem er relatert til hjertesykdommer. Gjennomsnittlig dødsalder var 73,1, men gjennomsnittet synker etter hvert som flere små barn injiseres med de eksperimentelle kjemikaliene for genterapi. Tusenvis av gravide har abortert eller fått sine egne vaksineskader, mens tusenvis av andre har utviklet Bells parese, Guillain-Barré syndrom, anafylaksi eller blodpropp.  I mellomtiden har Food and Drug Administration (FDA) gitt «akutt» godkjenning for en tredje «boosterdose» av Pfizer og Moderna jabs. De som fikk de to første dosene oppfordres til å brette opp ermene for en tredje dose.

 I Storbritannia har helseminister Sajid Javid  kunngjort utviklingen av et nytt «booster -program» som vil bli brukt til å inokulere befolkningen årlig . For å holde «helsepasset» oppdatert, må britene ta koronaviruspike protein mRNA i den ene armen og et sesonginfluensa-skudd i den andre armen. Fra og med i år ønsker den britiske regjeringen å lansere programmet for trettito millioner mennesker som er over femti år og for alle andre som regnes som «høy risiko». Dr. Matthew Duchars, administrerende direktør i Vaccine Manufacturing and Innovation Center (VMIC), vil til slutt kombinere influensaskuddet med covid -skuddet for å gjøre prosessen mer effektiv i fremtiden. Han nevnte til og med en tredelt vaksine som inneholder spekulative antigener for influensastammer, oppdaterte mRNA-instruksjoner for koronaviruspikeproteiner, og «nok et skudd for noe annet.» «Det vil spare mye tid, og det ville være mye mer praktisk å bare gi ett skudd, så det er noe vi og vaksineutviklere og produsenter vil se på,» sa Duchars. “La oss si at vi trenger å gi en sesongvaksine, og folk trenger ett skudd for influensa, og et skudd for Covid og et annet for noe annet. Hvis du kan sette dem alle i ett, så er det åpenbart å foretrekke. ”

Den britiske regjeringen har allerede pumpet 66 millioner pund inn i dette vaksinedistribusjonssenteret. Senteret ble grunnlagt i 2018 av University of Oxford, Imperial College London og London School of Hygiene and Tropical Medicine. VMIC skal etter planen åpne i 2022. Det kan angivelig slippe ut 600 000 vaksinedoser per dag. (Relatert: DARPA utviklet i hemmelighet mRNA -vaksinen for mange år siden gjennom Moderna, og de søker permanent kontroll over kroppen din og blodlinjen .)  Duchars avslørte at den britiske regjeringen planlegger en ny vaksinasjonskampanje i 2022. «Det er det vi har fokusert vår innsats og oppmerksomhet på igjen,» sa Duchars. Utrullingen vil begynne allerede i september 2021, med National Health Services fullt ut ombord med den nye planen. Booster -programmet vil levere en ny runde med influensa og covid -skudd til 2000 apotek. Helsesystemet vil bli stimulert til å administrere minst 2,5 millioner doser per uke.

Dette betyr at COVID ikke går noen steder; Faktisk er det planlagt å være en «trussel» i mange år fremover, ettersom folk er pålagt å toppe systemet med nye mRNA -vaksiner hvert år for å «bekjempe viruset» og «bremse spredningen.» Selv om COVID erstattet influensa i fjor, vil influensaskuddet også bli en stor virksomhet igjen, ettersom regjeringen og mediene forbereder seg på å annonsere sesonginfluensatrusselen. Nå som den britiske regjeringen «eier» folks kropper og kontrollerer bevegelsen ved hjelp av «helsepass», kan de kreve nesten alt de vil. I denne nye biosikkerhetstilstanden vil hundretusenvis av sesongmessige influensavaksiner bli produsert for underdanige.

«Så, hvis rådet er å ha en forsterker seks måneder etter den andre jabben din, så er det det du trenger,» sa helsesekretæren og henviste til de pågående vaksinekravene for å reise, samle, spise og jobbe. Befolkningen i Storbritannia vil IKKE bli betraktet som «fullstendig vaksinert» hvis de ikke overholder det kommende booster -programmet. Britene vil bli tvunget til å oppdatere sitt vaksinepass for å overholde den nye verdens vaksineordren . Hvis de ikke får alle de obligatoriske «skuddene» hver sesong, vil de få problemer i arbeidslivet samt  til å delta i samfunnet.

Kilder inkluderer: DailyMail.co.uk, Arkiv.is, ChildrensHealthDefense.org

Relaterte artikler