Vaksinerte sprer deltavarianten

white and black tunnel with light

En ny studie publisert i tidsskriftet Scientific Reports advarer om at mennesker som blir vaksinert for Wuhan-koronaviruset (Covid-19) utløser utviklingen og spredningen av nye «varianter.»

Forskerne som er involvert i studien identifiserte tre spesifikke risikofaktorer som favoriserer fremveksten av nye injeksjonsresistente «stammer» av det kinesiske viruset, en av dem er et stort antall infiserte individer, som vi nå vet først og fremst er mennesker som ble vaksinert.  I tilfelle en stor andel av befolkningen allerede har blitt injisert, men overføringen ikke har blitt kontrollert – mye av verden er for tiden i denne situasjonen, ifølge de siste dataene – kan «fluktmutanter» av viruset «skli» forbi vaksiner og begynner å spre seg.  «Når de fleste er vaksinert, har den vaksinebestandige stammen en fordel i forhold til den opprinnelige stammen,» forklarte Simon Rella ved Institute of Science and Technology Austria til CNN om hvordan prosessen fungerer. «Dette betyr at den vaksineresistente stammen sprer seg raskere gjennom befolkningen i en tid der de fleste er vaksinert.»

De amerikanske sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) kunngjorde nylig at vaksinerte mennesker faktisk kan spre den såkalte «delta-varianten», som regjeringen hevder er ansvarlig for omtrent 80 prosent av alle nye tilfeller i USA. Ved å injisere et stort antall mennesker midt i en pandemi , advarer studien og legger et selektivt press på viruset, noe som får det til å utvikle seg og mutere. Dette fører igjen til at flere blir syke og resulterer i en større sjanse for at vaksinemotstand oppstår. «Generelt, jo flere mennesker som er smittet selv om de er vaksinerte, jo større er sjansen for at vaksinemotstand oppstår,» sier Fyodor Kondrashov, også ved Institute of Science and Technology Austria. «Så jo mer Delta er smittsom, jo ​​mer grunn til bekymring,» sa Kondrashov. «Ved å ha en situasjon der du vaksinerer alle, får en vaksinebestandig mutant faktisk en selektiv fordel.» Vaksinerte mennesker blir således en fare for samfunnet ettersom de sprer flere varianter.

I et nøtteskall er det de som blir injisert  som fungerer som levende inkubatorer for nye Wuhan influensavarianter.  Mediene sammen med politikere hevder selvsagt det motsatte ved å beskylde de uvaksinerte for å være «superspredere». Ifølge Dr. Joseph Mercola er dette åpenbart uriktig da vaksinene, omtrent som antibiotika, forårsaker at tingene de angivelig kjemper for å overliste behandlingen. «Virus muterer hele tiden, og hvis du har en vaksine som ikke blokkerer infeksjonen fullstendig, vil viruset mutere for å unngå immunresponsen i den personen,» sier Dr. Mercola. “Det er en av de særegne egenskapene til COVID -vaksinene- de er ikke designet for å blokkere infeksjon. De lar infeksjon oppstå og reduserer i beste ene fall symptomene på infeksjonen. ”

På den annen side støter ikke viruset på det samme evolusjonære trykket hos uvaksinerte mennesker ettersom kroppene deres ikke har blitt grunnet med eksperimentelle kjemikalier.  Dermed er uvaksinerte mennesker bedre beskyttet og mindre utsatt for å spre sykdom til andre.  «Så hvis SARS-CoV-2 ender opp med å mutere til flere dødelige stammer, er massevaksinasjon den mest sannsynlige driveren,» sier Dr. Mercola videre.  Ikke bare sørger massevaksinasjonen for at stadig nye og potensielt farligere mutanter oppstår. Død og skadevrikninger etter vaksinasjonene øker også dramatisk, mens effektiviteten til vaksinene raskt reduseres, slik at nye injeksjoner blir nødvendig. 

Kapasiteten til danske sjukehus er ved bristepunktet, ikke på grunn av koronapasienter, men på grunn av vaksinerte som frykter at de har fått bivirkninger. Dette skriver  Berlingske Tidende.  Hver dag besøker et stort antall pasienter legevaktene fordi de er redde for å bli rammet av blodpropp eller andre alvorlige bivirkninger etter covid 19-vaksinasjonen. De tar langt mer plass enn mennesker som faktisk har korona, lyder det fra sjukehus, der de mange henvendelsene skaper lange ventetider på akuttmottakene. Det danske legemiddelverket opplyser at de har mottatt nesten 50.000 rapporter om mistenkte bivirkninger etter vaksinasjon. Det tallet er mye høyere enn de 7000 rapportene byrået vanligvis mottar på ett år i forbindelse med alle slags medisiner.  Corona-pasienter tar svært lite plass blant de innlagte pasientene på dette tidspunktet. Men der det er alvorlig press er når folk søker hjelp og ønsker å bli undersøkt for mulige bivirkninger etter covid-vaksinasjonen, ikke minst om de kan bli påvirket av en blodpropp i beinet eller VITT, sier fungerende overlege Lotte Usinger fra avdeling for medisinske sjukdommer ved Herlev sykehus til Berlingske.

I Norge melder Legemiddelverket om 199 mulige dødsfall etter vaksine.  I Legemiddelverkets rapport om bivirkninger per 3. august 2021 heter det at det er rapportert om 5.270 alvorlige bivirkninger og 199 dødsfall etter vaksinene. Rapporten understreker at man ikke vet om dødsfallene skyldes vaksinene, men at de er kommet kort tid etter vaksinering.  Fra 1. juni til 11. august er det ifølge Worldometer meldt om 17 «koronarelaterte dødsfall» i Norge. Det samme forbeholdet må tas der. Man vet ikke at de er døde av covid-19, men at de er døde med covid-19.  Israel, som var svært tidlig ute med omfattende vaksinering, melder nå om urovekkende og markant økning i antallet dødsfall og hjerteproblemer etter vaksinasjon. 25% økning i hjertestans i aldersgruppen 16–29 år. 83,6% økning i hjerteslag for kvinner mellom 20 og 29.

Himmelen har ikke falt ned i Storbritannia nå som nasjonens drakoniske Wuhan coronavirus (Covid-19) restriksjoner er opphevet. Tvert imot har nye «tilfeller» av det kinesiske viruset sunket helt siden lockdownene ble opphevet. Med om lag 87 prosent av befolkningen i det minste delvis «vaksinert», avsluttet Storbritannia restriksjoner og maskepåbud. Dette  falt sammen med Storbritannias «Freedom Day». «Vi vil at folk skal ta tilbake sine friheter som de kan i dag,» kunngjorde statsminister Boris Johnson 18. juli. Det var den dagen at briter for første gang på 18 måneder fikk gå tilbake til barer og nattklubber. Mange ble sett feste på gatene og feire overgangen til en «ny normal».

CNN var opprørt.   Nyhetsmediet kalte feiringen et «stort spill» blant medieoppslag om den skumle nye «delta -varianten» som visstnok sprer seg. Labours leder Keir Starmer kalte vedtaket «en hensynsløs fri-for-alle», noe som fikk biologiprofessor Neil Ferguson ved Imperial College i London  til å erklære at det var «nesten uunngåelig» at 100 000 nye daglige tilfeller av covid ville dukke opp i etterspill. «Det virkelige spørsmålet er om vi skal doble det – eller enda høyere?» sa Ferguson til BBC News . “Og det er her krystallkulen begynner å mislykkes. Jeg mener, vi kan komme til 2000 sykehusinnleggelser om dagen, 200 000 tilfeller om dagen – men det er mye mindre sikkert. ”  Frihetsdagen kom og gikk, og ingen av Fergusons spådommer gikk i oppfyllelse. Tilfellene av Wuhan -influensa er på vei nedover i hele Storbritannia.  Faktisk falt sakene dramatisk i det øyeblikket restriksjonene ble opphevet.  «Daglige COVID -saker er ned 40% i Storbritannia siden ‘Freedom Day’ da regjeringen opphevet restriksjoner, dette er ikke hva eksperter spådde. 8. august var det syv dager lange  gjennomsnittet av nye tilfeller rundt 27 000, bare en brøkdel av det Ferguson og vanlige medier spådde.

«Nedgangen er mye raskere enn vi noen gang har sett i tidligere bølger,» la professor Tim Spector fra King’s College London til . «Selv etter full nasjonale lockdowns, og etterlater nøyaktigheten til den offisielle oppsummeringen i tvil.» Det ser ut som om det er en direkte sammenheng mellom begrensningene og en økning i nye saker – det vil si at jo mer regjeringen pålegger restriksjoner, jo sykere blir folk. Den beste måten å bekjempe skumle virus, er med andre ord bare å la dem gå sin gang. «Vi må erkjenne at begrensninger ikke er like effektive i vestlige land,» sier Youyan Gu, en MIT-utdannet ingeniør og dataforsker. «Det er interessant at noen eksperter heller vil sette spørsmålstegn ved nøyaktigheten av dataene enn å erkjenne denne virkeligheten.»

Kilder:  ChildrensHealthDefense.org, bt.dk, haaretz.com, Fee.org

Relaterte artikler