Orwells berømte bok er en realitet

Hvis den visjonære forfatteren George Orwell, forfatteren av «1984», som gir en dystopisk fremtidsvisjon, var i live i dag, ville han bli overrasket over hvor fullstendig korrekte mange av hans spådommer var om allmektige sentrale myndigheter.

Slik som eksistensen av et «sannhetsdepartement», der byråkrater bestemmer hva offentligheten kan og ikke kan vite når det gjelder «etablerte fakta» – det er nemlig ikke tillatt med sannheter som støter på sentralregjeringens fortellinger, selv om de er falske.  Ta det som skjer i det nylig autoritære Australia som et eksempel.  Ifølge rapporter har Google -tjenestemenn innrømmet å ha forhindret australiere i å se bestemte videoer fordi plattformens ingeniører har justert algoritmer for å forhindre at disse videoene vises i søk. NWO -rapporten har flere detaljer :   Google -algoritmer velger automatisk videoer fra nyhetskanaler som skal sensureres fra australske seere som de anser som krenkende, unøyaktige eller farlige. Teknologigiganten har forsvart tiltaket og sa at parameterne ble satt av globale «tillits- og sikkerhetsteam» basert på de beste rådene fra regjeringer, helsemyndigheter og samfunnsstandarder.

Innrømmelsen ble gjort under vitnesbyrd fra Senatets miljø- og kommunikasjonsreferanseutvalg til mangfold i medier ledet av senator Sarah Hanson-Young fra Australian Greens Party angående en ukes forbud mot Sky News fra Google-eide YouTube samt plattformens fjerning av 23 videoer i fjor relatert til COVID-19-pandemien. Som svar på et spørsmål fra senator Kim Carr, innrømmet en Google -representant at plattformen fjernet videoene etter at Googles algoritmer fant opptakene med Sky News -kommentatorer som bemerket at viruset var i strid med retningslinjene for å spre feilinformasjon – selv om Sky News er en legitim nyhetsorganisasjon som ikke er kjent for å spre løgn eller falske historier.

Google Australia og New Zealands politiske direktør Lucinda Longcroft sa til det lovgivende panelet at bekjempelse av feilinformasjon tar en helhetlig tilnærming til samfunnet, og la til at selskapet tar sitt ansvar på dette området alvorlig «Vi er ikke en plattform for noe som går,» sa Longcroft. Men selvfølgelig, usagt i alt dette er det faktum at en persons «feilinformasjon» er en annen persons «ubehagelige sannhet», og når regjeringen din har blitt veldig diktatorisk når det gjelder COVID, slik Australia har gjort, så vil all kontrafaktisk informasjon avsløre dine autoritære retningslinjer for å være villedende, upassende, unødvendige og direkte dumme som må blokkeres. Og tilsynelatende er Google ombord for å tilfredstille australske myndigheter.

«Opptakene, ble komiteen fortalt, ble stort sett filmet før tilgjengeligheten av Covid-19-vaksinasjoner og inkluderte medisinske eksperter og kommentatorer som satte spørsmålstegn ved om ivermektin og hydroksyklorokin kan være en behandling for Covid-19,» bemerket NWO Report og la til at, » Longcroft sa at videoene var fast bestemt på å være feilinformasjon fra programvare for kunstig intelligens, og ikke etter  personlige klager til plattformen. »  Hun fortsatte med å si at Google har 12 000 medlemmer i sine tillits- og sikkerhetsteam, men ingen av dem er kvalifiserte medisinske eksperter – de vet bare hvilken informasjon plattformen og dens offentlige klienter ønsker å blokkere.

Google  sier at retningslinjene ble opprettet etter å ha rådført seg med «eksperter på dette området», men mange av «ekspertene» er politiserte aktører som Dr. Anthony Fauci, hovedimmunologen i USA som er all-in for vaksiner og nekter å vurdere andre behandlinger-til tross for at de tilgjengelige vaksinene ikke er i nærheten av effekten på 85-95 prosent  som de ble antatt å være og til tross for at vaksinerte mennesker fortsetter å bli smittet av COVID. Et av de beste forsvarene mot viruset er den naturlige immuniteten som er bygd opp etter at noen faktisk får sykdommen og deretter blir frisk av den. Det har vært en ubestridt sannhet for virus så lenge mennesker har eksistert, men plutselig presser ikke Fauci og andre «eksperter» lenger på «flokkimmunitet» for COVID – bare  vaksiner. Når det gjelder YouTube, har plattformen allerede tatt ned rundt 5000 videoer relatert til pandemien med australske IP -adresser, noe som betyr at plattformen også har tatt dem ned fra andre lands adresser.

Kilde:  NWOReport.com

Relaterte artikler