Spanske barn i vaksineforskning

boy in black t-shirt hugging girl in red and white polka dot dress

Den amerikanske mat- og legemiddeladministrasjonen (FDA) oppfordrer Pfizer og Moderna til å rekruttere flere barn til sine respektive «vaksine» -forkninger  på Covid-19. Barn mellom fem og 11 år er påkrevd, fastslår FDA, for å avgjøre om en «sjelden» bivirkning som involverer hjertebetennelse er mer vanlig blant unge vaksinerte enn hos eldre vaksinerte.

FDA ønsker at minst 3000 flere helt små barn skal injiseres eksperimentelt, ifølge The New York Times , fordi dette angivelig vil hjelpe byrået med å bestemme hvilke aldersgrupper som er mest negativt påvirket av vaksinen. En talsperson fra Moderna sa til Washington Post at det «aktivt diskuterer et forslag» med FDA om å utvide forsøket «for å registrere en større sikkerhetsdatabase som øker sannsynligheten for å oppdage sjeldne hendelser.» Legemiddelgiganten har ennå ikke angitt størrelsen på forsøket. Når det gjelder Pfizer, kunngjorde den også planer om å utvide injeksjonsforsøkene til å omfatte flere  barn. Disse barna vil bli rekruttert fra USA, Finland, Polen og Spania, og vil bli sendt til mer enn 90 forskjellige kliniske prøveområder rundt om i verden.

De amerikanske sentrene for sykdomskontroll og -forebygging (CDC) sier at det nå er 674 bekreftede tilfeller av myokarditt og perikarditt blant mennesker i alderen 30 år og yngre som har tatt en vaksine. De aller fleste av disse tilfellene, som involverer betennelse i hjertet og slimhinnen som omgir hjertet, forekom hos unge mennesker som mottok den ene eller den andre mRNA (messenger RNA) injeksjonen produsert av Pfizer og Moderna. CDC hevder at den og dens «partnere» for tiden er i ferd med å undersøke disse rapportene for å se «om det er et forhold til COVID-19-vaksinasjon.»

Tilbake i juni la FDA til en advarsel til vaksinene som indikerte at de kunne forårsake myokarditt eller perikarditt, og pekte på produsentens faktaark som også sier det samme, «spesielt etter den andre dosen.» Likevel insisterer CDC på at risikoen er lav og at «alle på 12 år og eldre» bør «bli vaksinert så snart som mulig.» I mellomtiden er risikoen for at et barn tester «positivt»  i utgangspunktet er  null, og risikoen for å faktisk manifestere symptomer er enda mindre.  «Dette er ren ondskap,» skrev en kommentator i The Epoch Times . “De bryr seg ikke om noens helse. De bryr seg om agendaen sin. ”

Kilder: epochtimes, new york times og washington post

Relaterte artikler