Stopp vaksinasjonene umiddelbart

COVID-19 vaccine injection glass bottle with syringe

I en offentlig kommentar til CDC ber molekylærbiolog og toksikolog Dr. Janci Chunn Lindsay, Ph.D., om å stoppe produksjon og distribusjon av Covid-vaksinene umiddelbart. Med henvisning til fruktbarhet, bekymring for blodpropp (koagulopati) og immunflukt, forklarte Dr. Lindsay for komiteen de vitenskapelige bevisene som viser at koronavirusvaksinene  ikke er trygge.

23. april 2021 holdt CDC  (Centers for Disease Control and Prevention) det amerikanske føderale folkehelseinstituttet,  sin rådgivende komité for immuniseringspraksis et møte i Atlanta, Georgia. Fokuset på dette ACIP-møtet var blodproppsforstyrrelser etter Covid-vaksiner. Dr. Janci Chunn Lindsay fikk snakke til CDC i tre minutter før hun ble avbrutt og fortalt at hennes tid var ute.  Derfor kan du lese hele historien her: https://www.jennifermargulis.net/halt-covid-vaccine-research-scientist-urges-cdc/ Vi har oversatt den for de som er interessert.  Chunn Lindsay  har en doktorgrad i biokjemi og molekylærbiologi fra University of Texas, og har over 30 års vitenskapelig erfaring, primært innen toksikologi og mekanistisk biologi. 

Hun føler sterkt at alle genterapivaksinene (Pfizer og Moderna) må stoppes umiddelbart på grunn av sikkerhetshensyn på flere fronter.   Covid-vaksiner kan indusere kryssreaktive antistoffer mot syncytin, og svekke fruktbarheten og forårake aborter.  For det første er det en troverdig grunn til å tro at Covid-vaksinene vil kryssreagere med syncytin og reproduktive proteiner i sædceller, egg og morkake, noe som fører til nedsatt fruktbarhet og nedsatt reproduksjons- og svangerskapsutfall.  Den respekterte virologen Dr.  Bill Gallaher, Ph.D., ga gode argumenter for hvorfor du forventer kryssreaksjon. På grunn av beta-arkkonformasjonslikhet mellom piggproteiner og syncytin-1 og syncytin-2. 

Chunn Lindsay sier at hun  ennå ikke har sett en enkelt immunologisk studie som motbeviser dette. Til tross for at det bokstavelig talt ville ta produsentene en eneste dag å gjøre disse syncytinstudiene for å fastslå dette [når de hadde serum fra vaksinerte individer]. Det er over et år siden påstandene først ble fremsatt om at dette [kroppen som angriper sine egne syncytinproteiner på grunn av likhet i piggproteinstrukturen] kunne forekomme.  Vi har sett 100 ufrivillige aborter rapportert i VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) 9. april. Disse har gått fra 100  til 275  9. mai. Dette er en alarmerende økning i forhold til tidligere rapporter.

Fra før er det kjent at bare mellom 1 og 10 prosent av de virkelige tilfellene blir rapportert til VAERS. Og det har også vært rapporter om svekket spermatogenese og placentafunn fra både den naturlige infeksjonen, vaksinerte og syncytin knockout dyremodeller som har lignende placentapatologi, og impliserer en syncytin-mediert rolle i disse resultatene. 

I tillegg har vi hørt om flere rapporter om uregelmessigheter mens det var vaksinerte. Disse må undersøkes.  Vi kan rett og slett ikke sette disse vaksinene på våre barn som har 0,002% risiko for Covid-dødelighet, hvis de er smittet, eller noen av befolkningen i den fødedyktige alderen uten å undersøke denne saken grundig. Hvis vi gjør det, kan vi potensielt sterilisere en hel generasjon. Spekulasjoner om at dette ikke vil forekomme, og noen få anekdotiske rapporter om graviditeter i studien, er ikke tilstrekkelig bevis på at dette ikke påvirker befolkningen. 

For det andre forårsaker alle genterapiene [Covid-vaksiner] koagulopati. [Koagulopati når kroppens blodproppsystem er svekket.] Dette er ikke isolert for en produsent. Og dette er ikke isolert for en aldersgruppe, da vi ser koagulopatidødsfall hos friske unge voksne uten sekundære comorbiditeter.  Det har vært 795 rapporter relatert til blodproppsforstyrrelser fra 9. april i VAERS rapporteringssystem, 338 av disse skyldes trombocytopeni. Det er fremover og bakover mekanistiske prinsipper for hvorfor dette skjer. Den naturlige infeksjonen er kjent for å forårsake koagulopati på grunn av piggproteinet. Alle genterapivaksiner leder kroppen til å lage piggproteinet. Zhang et al i [et vitenskapelig papir publisert i Journal of Hematology & Oncology ] i september 2020 viste at hvis du tilfører musepike-protein i mus som har humanisert ACE-2-reseptorer på blodplater, at du også får spredt trombose. 

Spike-protein inkubert med humant blod in vitro forårsaket også utvikling av blodpropp som var resistent mot fibrinolyse. [Fibrinolyse er kroppens prosess for å bryte ned blodpropp]. Spike-proteinet forårsaker trombocytiske hendelser, som ikke kan løses på naturlige måter. Og alle vaksiner må stoppes i håp om at de kan omformuleres for å beskytte mot denne uønskede effekten. 

For det tredje er det sterke bevis for immunflukt , og at vaksinering under pandemisk trykk med disse utette vaksinene driver opprettelsen av flere dødelige mutanter som begge infiserer en demografisk yngre alderklasse, og forårsaker flere Covid-relaterte dødsfall over hele befolkningen enn det som ville  skjedd uten inngripen. Det vil si at det er bevis for at vaksinene gjør pandemien verre.

Det er klart at vi ser en tidsmessig immundepresjon umiddelbart etter vaksinasjonen [se World Meter Global Covid dødstall etter inokulasjonsdatoer] og det er immunsuppressive regioner på piggproteiner, så vel som Syn-2, som sannsynligvis kan forårsake dette, gjennom en T-celleformidlet mekanisme. Hvis vi ikke stopper denne vaksinekampanjen før disse problemene kan undersøkes, kan vi se et fenomen som vi ser hos kyllinger med Mareks sykdom .

Vi har nok bevis nå til å se en klar sammenheng med økte Covid-dødsfall og vaksinekampanjer.  Dette er ikke tilfeldig. Det er en uheldig utilsiktet effekt av vaksinene. Vi må rett og slett ikke blende øynene og late som om dette ikke skjer. Vi må stoppe all administrasjon av Covid-vaksine umiddelbart før vi oppretter en ekte pandemi som vi ikke kan styre.

Hun får støtte av Stephanie Seneff, Ph.D., en ekspert i proteinsyntese, som mener at Dr. Lindsays hypotese er riktig. «Jeg deler absolutt disse bekymringene,» skrev Dr. Seneff, som er senior forsker ved MIT.  “Potensialet for blodproppsforstyrrelser og potensialet for sterilisering er bare en del av historien. Det er også andre potensielle langtidseffekter av disse vaksinene, for eksempel autoimmun sykdom og immunflukt, hvor vaksinene som administreres til immunkompromitterte mennesker akselererer mutasjonshastigheten til viruset for å gi både naturlig ervervede og vaksineinduserte antistoffer som ikke lenger vil være effektive.”  Som Dr. Lindsay, mener Seneff at vi trenger å stoppe Covid-vaksinekampanjer umiddelbart. «Denne massive kliniske studien på befolkningen generelt kan ha ødeleggende og irreversible effekter på et stort antall mennesker,» forklarer Seneff.

Til tross for disse bekymringene rundt fruktbarhet og blodsykdom stemte CDC-panelet sist fredag ​​for å gjenoppta bruken av vaksinen Johnson og Johnson. De foreslo imidlertid at FDA-advarselsmerke ble lagt til. Argumentet deres mot å stanse Covid-vaksinasjon? CDC mener fordelene oppveier risikoen. På spørsmål om hvordan denne vaksinen vil påvirke blodtilførselen hvis en mottaker får blod fra en vaksinert giver, svarer Dr. Lindsay: Vaksinerte givere forurenser blodtilførselen. Det er ikke klart hvor lenge kroppen er tvunget til å produsere det fremmede proteinet. Siden den kan binde seg til en hvilken som helst celle inkludert blodceller og blodplater, vil dette og proteinantistoffene overføres til mottakerne. Begge er biologisk aktive. En studie utgitt i januar 2021 avslørte at disse proteinantistoffene kryssreagerer med over to dusin humane vev. Dette kan også overføres til noen andre via hvilken som helst kroppsvæske … spytt, sædceller osv. Derfor må det lages et register slik at uvaksinerte ikke får overført forurenset blod.

Spør deg selv hvorfor veldig anerkjente, erfarne forskere og leger som advarer publikum om farene ved disse Covid-vaksinene blir utestengt og sensurert. Hvorfor blir rapportene om bivirkninger, inkludert individuelle historier om mennesker som har opplevd dødsfall i familiene, og alvorlige bivirkninger fjernet fra sosiale medier? Legemiddelindustrien  tjener milliarder på disse «vaksinene». Medisinske tidsskrifter er sterkt finansiert av disse selskapene. Pfizer betalte ut milliarder i søksmål for forfalskning av data og bestikkelse av leger. Fauci finansierte Wuhan-laboratoriet og gevinst av funksjonsforskning, hvor Covid kom fra. Du må gjøre et forsøk på å finne sannheten på nettsteder som ikke sensurerer informasjon.

Samtidig som advarselene blir flere og sterkere, fortsetter myndigheter over hele verden å vaksinere stadig yngre mennesker.  NTB melder at Oslo kommune tirsdag ettermiddag starter med å vaksinere de første 18-åringene i Bjerke bydel. Dette er en av bydelene som tidligere i år fikk ekstra vaksinedoser på grunn av høyt smittetrykk, skriver Aftenposten. Myndighetene har tidligere godkjent vaksinering av personer helt ned i 12-årsalderen, men dette har vært personer med underliggende sykdommer. Nå skal for første gang friske 18-åringer bli tilbudt vaksinen.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler