Vil straffe tre klubber

UEFA har besluttet å åpne disiplinære saker mot Real Madrid , Barcelona og Juventus på grunn av deres roller i superligaprosjektet.

Dette er UEFA-uttalelsen:  «Etter en undersøkelse utført av UEFAs etikk- og disiplininspektører i forbindelse med Superliga-prosjektet, har det blitt åpnet disiplinærsaksbehandling mot Real Madrid, Barcelona og Juventus for et mulig brudd på UEFAs juridiske rammeverk. Mer informasjon vil bli gitt etter hvert.»   Med denne uttalelsen viderefører UEFA truslene fra sin egen president, Aleksander Ceferin, for å sanksjonere Real Madrid, Barcelona og Juventus for deres roller i Superliga-prosjektet.   Gruppen av etikk- og disiplininspektører brukte bare et par uker å iverksette disiplinærsaksbehandling mot Real Madrid, Barcelona og Juventus , til tross for en rettslig avgjørelse fra en spansk domstol som advarte UEFA om å avstå fra å iverksette tiltak mot noen av grunnleggerne av Super League.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler