Israel best i vaksineracet, men det koster dyrt

white and green syringe on white surface

Mens en gruppe uavhengige leger i januar konkluderte med at eksperimentelle COVID-19-vaksiner ikke er «tryggere» enn selve viruset, viser en ny analyse av vaksinerelaterte dødsfall i Israel at dette virkelig kan være saken til dramatiske nivåer.

En ny analyse av publiserte data fra det israelske helsedepartementet av Dr. Hervé Seligmann, et medlem av fakultetet for medisin Emerging Infectious and Tropical Diseases ved Aix-Marseille University, og ingeniør Haim Yativ avslører kort sagt at mRNA-eksperimentell vaksine fra Pfizer drepte «omtrent 40 ganger flere (eldre) mennesker enn selve sykdommen ville ha drept» i løpet av en nylig fem ukers vaksinasjonsperiode. Blant den yngre klassen er disse tallene sammensatt til dødstall på 260 ganger det COVID-19-viruset ville ha hevdet i den gitte tidsrammen. 

Mens den fulle matematiske analysen kan bli funnet i selve artikkelen , demonstrerer forfatterne hvordan blant de som er vaksinert og over 65, 0,2 prosent … døde i løpet av tre ukers periode mellom doser, derav rundt 200 blant 100.000 vaksinerte. Dette skal sammenlignes med de 4,91 døde blant 100 000 som dør av COVID-19 uten vaksinering. ”  «Dette skumle bildet strekker seg også til de under 65 år,» fortsatte forskerne. I løpet av fem ukers vaksinasjonsprosess døde 0,05 prosent, som betyr 50 blant 100.000. Dette skal sammenlignes med 0,19 per 100 000 som dør av COVID-19 (som) ikke er vaksinert … Derfor økte dødsfallet i denne aldersgruppen med 260 (ganger) i løpet av denne fem-ukers perioden av vaksinasjonsprosessen, sammenlignet med deres naturlige COVID-19 dødsrate. ”  

Yativ og Seligmann fastslår at selv disse “estimerte antall dødsfall fra vaksinen sannsynligvis er mye lavere enn det faktiske tallet, da det kun utgjør de som er definert som COVID-19-dødsfall i den korte tidsperioden og ikke inkluderer AVC og hjerte (og annet) hendelser som følge av betennelsesreaksjonene. ” Heller ikke disse tallene “inkluderer langsiktige komplikasjoner”, skriver de.  I tillegg forventer de i løpet av flere måneder at «mellom- og langvarige bivirkninger av vaksinasjonen da ADE (antistoffavhengig forbedring)» begynner å bli tydelig hos de som har mottatt den eksperimentelle Pfizer-vaksinen.  

Som forklart av America’s Frontline Doctor s (AFLDS), er ADE “når anti-COVID-antistoffer, skapt av en vaksine, i stedet for å beskytte personen, forårsaker en mer alvorlig eller dødelig sykdom når personen senere blir utsatt for SARS-CoV-2 . Vaksinen forsterker infeksjonen i stedet for å forhindre skade. ”  AFLDS gir et eksempel på en vaksine produsert for å bekjempe Dengue-feberen, som resulterte i dødsfall på 600 barn på Filippinene på grunn av ADE, og innlevering av kriminelle anklager mot beslutningstakerne i 2019.  Av disse grunnene og mer fraråder AFLDS og mange andre leger på det sterkeste  bruken av disse eksperimentelle vaksinene for de fleste, mens de erkjenner at det kan være fornuftig for de over 70 år.  

I et intervju med den amerikanske podcasten The Whistleblower Newsroom forteller to advokater om vaksine-situasjonen i Israel, og de rettslige skritt som er iverksatt med utgangspunkt i Nürnbergkodens samtlige ti punkter. Pr 20.april er over 3000 mennesker døde av vaksinen, og advokatene er daglig i kontakt med mange mennesker som er alvorlig skadet etter vaksinering. De omtaler situasjonen i landet som et mareritt, og kaller det for et nytt Holocaust.  I intervjuet kommer det frem at den israelske regjeringen hevder at mRNA-vaksinene er godkjent av FDA. Dette er løgn da vaksinene kun er midlertidig godkjent på nødgrunnlag, noe FDA selv bekrefter på sine nettsider. Alle store nyhetsmedier i Israel eies og kontrolleres av legemiddelindustrien.  Israel har nylig vedtatt en ny lov som gjør at 12-åringer ikke lenger trenger foreldrenes samtykke for å bli vaksinert. Loven medfører at alle barn mellom 12-18 år skal vaksineres. Mange foreldre er bekymret, og tør ikke lenger sende barna sine på skolen. Studenter i landet får ikke studere med mindre de lar seg vaksinere, og man får heller ingen behandling på sykehus dersom man ikke vil la seg injisere.

For å kunne leve et «normalt» liv og bevege seg fritt har landet innført et vaksinepass (The green pass) som innebærer at man må ta en ny vaksine hver sjette måned resten av livet, i tillegg til de obligatoriske to dosene (CEO i Pfizer snakker nå om tre obligatoriske doser red. anm.). Legene i landet hevder at vaksinene er trygge fordi de er redde for å miste legelisensen, og får utbetalt bonus for hver pasient de vaksinerer.  Det grønne passet må fornyes hvert halvår, og til tross for at man holder ett, må et individ fortsatt følge maskerings- og fysisk distanseringsregler. The Jerusalem Post har også rapportert at lovverket blir vurdert å gi arbeidsgivere rett til å nekte uvaksinerte mennesker innpass i arbeidslivet. Slike tiltak fikk Business Insider til å beskrive landet som «å føre krig mot uvaksinerte.» I mellomtiden har Dr. Anthony Fauci , sjefsmedisinske rådgiver for president Joe Biden, utformet Israels vaksinasjonsrespons som «ekstraordinær god.»

Etter hvert som landet åpner igjen etter en to måneders låsing, vil det grønne passet kun gis til de som ble injisert, ikke til folk som testet negativt for viruset. De foreslåtte fordelene inkluderer tilgang til «ikke-essensielle» virksomheter, så vel som ikke å bli pålagt å isolere seg hvis de blir identifisert som en nærkontakt av et bekreftet tilfelle av COVID-19, og ikke å måtte isolere seg selv etter reiseretur fra hva regjeringen kaller et «rødt sted.» Til tross for at det ikke er noe bevis for at disse eksperimentelle vaksinene faktisk forhindrer overføring av viruset, sa Israels helseminister, Yuli Edelstein, ved utgivelsen av vaksinen «pass» at «(g) å bli vaksinert er en moralsk plikt. Det er en del av vårt felles ansvar. ” Han gikk videre og erklærte: «Den som ikke blir vaksinert, blir etterlatt.»

Den  israelske helserådgiveren og politikeren Ilana Rachel Daniel forteller hva som egentlig foregår i Israel etter innføringen av vaksinepass (The green pass). Folk blir enten plassert på karantenehotell, eller tvinges til å bruke håndlenke dersom de «velger» å ha hjemmekarantene. For denne håndlenken må man betale et gebyr på 2000 shekel, som tilsvarer rundt 5000 norske kroner, ergo det samme man må betale for 10 dager på karantenehotell i Norge. Hun advarer resten av verden om at dette kommer til å skje overalt, og sammenligner den medisinske apartheiden med Holocaust. Hun maner til samhold, og mener det er vår eneste måte å få tilbake friheten.

FDA (det amerikanske helsedepartementet) har utarbeidet et dokument med en liste over bivirkninger som inkluderer blant annet hjerneslag, hjerteinfarkt, encefalitt (hjernebetennelse), autoimmun sykdom, narkolepsi, leddgikt, blodsykdommer, fødselsskader, Kawasaki sykdom, og død.  Farmasøytiske selskaper kan ikke saksøkes i retten hvis vaksinene skader eller dreper noen. I stedet må personer som blir skadet eller dør av vaksiner (eller deres pårørende) søke om erstatning fra staten. Men det er ingen automatikk i at man er garantert å få erstatning. En økonomisk oppreisning vil uansett aldri kunne erstatte en ødelagt helse.

https://www.globalresearch.ca/vaccination-israel-challenging-mortality-figures/5742158

https://www.lifesitenews.com/news/fda-death-heart-attacks-stroke-blood-disorders-all-possible-side-effects-of-covid-vaccine

AV? TOM BJØRNØ

Relaterte artikler