En sakte katastrofe

På Facebook, dansk observatør Peter Barland holdt en grafisk og kommentere den kommende rask utfasing av atomkraft i Tyskland:  Om en drøy måned vil Tyskland stenge 3 av sine nyeste og beste atomkraftverk og mer enn 4050 MW elektrisitet vil forsvinne fra det nordeuropeiske kraftnettet. 4050 MW tilsvarer gjennomsnittlig strømforbruk i hele Danmark.  Dette vil legge enda mer press på forsyningssikkerheten og at de velger å gjøre det midt på vinteren er vanvittig.

De 4050 MW atomkraft som er slått av vil ikke bare generere mer CO2-utslipp, men vil forårsake mye mer forurensning fra forbrenning av biomasse og fossilt brensel. Neste vinter stenger Tyskland de 3 siste atomkraftverkene, også de på 4000 MW.  Alle som har fulgt den politiske debatten om energi og klima, selv overfladisk, de siste 10 til 20 årene, kan se at det Tyskland, Danmark og andre «gale grønne land» gjør går sterkt MOT  logikk og vitenskap.

Vi ser en sakte katastrofe utspille seg med Los Verdes i tittelrollen som den gale skurken, helvetesbøyd på sin søken etter å gjøre slutt på liv og velstand. I tillegg til det grunnleggende strømbruddet, sa den tyske helseministeren Jens Spahn at han var for et helt år lang nedstengning av uvaksinerte tyskere. Det er definitivt noe på gang. «Innen utgangen av 2022 vil regjeringen ha stengt ytterligere 6 anlegg med en total kapasitet på 8,54 gigawatt!»

kilde: trikooba.com

Relaterte artikler