Beregn kø i La Nucia fredag ettermiddag

bike race on street during daytime

Denne fredagen 25. september klokka 15.00 går starten i sykkelrittet  Alicante-Costa Blanca Grand Prix fra idrettsstadioen » Ciutat Esportiva Camilo Cano La Nucía».  Dette vil medføre trafikkproblemer og parkeringsbegrensninger blant annet ved Ciutat Esportiva Camilo Cano, Avenida Marina Baixa/CV-70, og og tilstøtende gater fredag ​​mellom kl. 14.30 og 15.30.  Det vil være en omorganisering av tilgang til Camilo Cano  på fredag ​​når du går inn og ut av fra skolen Colegio Muixara 14.30 til 15.00. På samme måte vil kjøretøystrafikken bli redusert mellom 14.30 til 15.30 på Avenida Marina Baixa og Avenida Carretera, fra rundkjøring 1 til avkjøringen til Polop. Dette kuttet vil også påvirke de tilstøtende gatene. Parkering av kjøretøy er forbudt på hele Avenida Carretera fra klokken 8 til 15.30 på fredag. XXIV-utgaven av Vuelta Ciclista a la Provincia ‘Gran Premio Costa Blanca’ vil finne sted denne helgen i tre intense etapper, fra 25. til 27. september. Totalt 22 lag -20 nasjonale og 2 internasjonale- møtes i denne  arrangementet som har støtte og samarbeid fra Diputación de Alicante.  

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler