Vil fjerne Biden som president

Etter at president Joe Biden kom med flere merkelige kommentarer om internasjonale anliggender forrige uke, sa Foxs Tucker Carlson det mange av oss må tenke:  Presidenten må fjernes fra embetet.  – Det er ikke personlig. Det er ikke politisk. Men det er åpenbart at Joe Biden ikke har det bra, og det 25. endringsforslaget må påberopes.  Denne endringen åpner selvfølgelig for midlertidig eller permanent fjerning av presidenten hvis han ikke er i stand til å utføre sine plikter, sa Carlson.

I mandagens sending gjennomgikk Carlson tre opprørende påstander som Biden nylig kom med: Svar i natura på hypotetisk russisk bruk av kjemiske våpen i den ukrainske krigen, utplassering av amerikanske tropper til Ukraina og regimeskifte i Russland. Det hvite hus og andre administrasjonstjenestemenn fulgte raskt Bidens uttalelser med modifikatorer og avslag. Biden selv hånet og benektet at han hadde sagt det han sa, og snudde deretter kursen og sa at han sto for uttalelsene sine. Verden er vitne til en forvirret president i USA som kommer med motstridende uttalelser med alvorlige konsekvenser. Og dette er ikke feilmeldinger eller feil, ifølge Carlson. «Tull er det når du uttaler noens navn feil.

«… USA kommer til å bruke kjemiske våpen? Dette er ikke gaffer. Dette er noe annet. Bidens uttalelser er farlige, det er helt sikkert.» Et pågående trekk ved Bidens offentlige oppførsel er sinne, sa Carlson, mens han spilte en minuttlang videomontasje som demonstrerte det. Det er en vanlig egenskap hos gamle menn (Biden er 79), spesielt de med synkende mentale evner, ifølge Carlson. Spørsmålet om kjemiske våpen stammet fra en reporters spørsmål om hvordan USA kunne reagere hvis Russland startet kjemisk krigføring i Ukraina. Det var en type spørsmål som presidenter sjelden svarer på, påpekte Carlson. «Presidenter svarer sjelden på hypotetiske spørsmål av en enkel grunn – de vet ikke omstendighetene på forhånd. «Så det er ingen grunn til å risikere amerikansk prestisje eller å skremme resten av verden ved å si feil ting … Biden hadde ingen forpliktelse til å svare på det spørsmålet. Veldig få presidenter ville ha svart.»

Men Biden svarte: «Det ville utløse et svar i naturalier. Enten du spør om NATO ville krysse eller ikke, ville vi ta den avgjørelsen på det tidspunktet, sa presidenten. Som Carlson kommenterte: «Ingen amerikansk president har sagt noe slikt tidligere. Du vokste opp med å anta at USA aldri ville bruke kjemiske våpen fordi USA ikke er en useriøs stat. «… Joe Biden, presidenten i USA, snudde hundre år med amerikansk sikkerhetspolitikk midt i en krig.» Bidens kommentar fikk hans nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jake Sullivan, til å forvirre og motsi presidenten ved å si at USA ikke har til hensikt å bruke kjemiske våpen. «Men Jake Sullivan hadde ikke noe valg. Han jobber for en mann som ikke engang kan uttale sitt eget visepresidents navn konsekvent og likevel er ansvarlig for USA i det mest delikate øyeblikket i vår levetid.»

I Polen, en dag senere, fortalte Biden, i samtale med amerikanske tropper, om hva de ville se når de dro til Ukraina, og antydet at USA ville sette tropper på bakken der. Igjen gikk alarmklokkene i Det hvite hus. «Fox News tok kontakt med Bidens talsmann etter disse uttalelsene,» sa Carlson. «Og ingen der – ingen i Det hvite hus – var klar over at disse kommentarene ble fanget på bånd. «Så hvordan forklarer du denne brå endringen i amerikansk utenrikspolitikk? «Presidenten har vært tydelig på at vi ikke sender amerikanske tropper til Ukraina, og det er ingen endring i den posisjonen», var svaret, ifølge Carlson. «Så for andre gang på tre dager,» fortsatte han, «må administrasjonen direkte motsi den øverstkommanderende. Og ikke på et mindre spørsmål.»

Lørdag avsluttet Biden en formell tale i Polen med en tilsynelatende ad-lib om Russlands president Vladimir Putin. «For guds skyld, denne mannen kan ikke forbli ved makten.» Det hvite hus trakk raskt tilbake Bidens oppfordring om regimeskifte, sa NPR. Amerikanske diplomater fulgte etter, ifølge Reuters. Og Biden dempet sine kommentarer noe, og sa at USAs politikk ikke inkluderer regimeskifte i Russland. Men mandag snudde Biden kursen, og da han ble spurt av en reporter om han gikk tilbake på det han hadde sagt, svarte han   «Jeg går ikke tilbake tilbake på det.»

Mens verden ser på USA etter ledetråder om hvordan det vil handle – til og med lede – fortsetter presidenten å motsi seg selv. «Så regimeendring i Russland er nå vår politikk,» sa Carlson. «Det er hva presidenten i USA nettopp fortalte oss. «Samidig irettesatte han menneskene som jobber for ham – noe som er greit for oss – de bruker hele uken på å korrigere uttalelser som han finner på i farten og ikke har tenkt gjennom på noen måte. Rent reaktivt. «Hei, Joe Biden, hva ville være den langsiktige effekten på USA av det du gjør? «Ingen anelse. Du trenger ikke tenke på fremtiden nå. «Når alt plutselig står på spill,» sa Carlson, «har det aldri vært hensynsløshet på dette nivået i Det hvite hus, og ja, det inkluderer den siste presidenten (Trump) som ofte ble angrepet for å være hensynsløs. «Ingenting av hva han [Trump] sa kan sammenlignes med dette.»

Før han spilte av et videoklipp der Foxs Peter Doocy ba om avklaringer, kommenterte Carson: «Som svar avslørte Joe Biden at han er fullstendig uvitende om at hans ansatte kontinuerlig, hele uken, har oppdatert amerikansk politikk mens han endrer den på et øyeblikk. ”  Dialogen i klippet er spesielt talende. Doocy: «Er du bekymret for at andre ledere i verden skal begynne å tvile på at Amerika er tilbake hvis noen av disse store tingene som du sier på verdensscenen fortsetter å bli trukket tilbake? … Bare de siste par dagene hørtes det ut som du fortalte amerikanske tropper at de skulle til Ukraina. «Det hørtes ut som du sa at det var mulig at USA ville bruke et kjemisk våpen, og det hørtes ut som om du ber om regimeskifte i Russland, og vi vet –»  Biden avbryter: «Ingen av de tre skjedde.» Så når dette skrives, er presidentens politikk bruk av kjemiske våpen, amerikanske tropper i Ukraina og regimeskifte i Russland. Det er det han har sagt.

Som Carlson sa i sin TV-sending: «For å være tydelig – han er ikke egnet til å lede. Spesielt akkurat nå.» Carlson sa at bankene fryktet et Bernie Sanders-presidentskap, så «Det demokratiske partiet kortsluttet kampanjen hans og installerte Joe Biden. Under presidentkampanjen sa Carlson: «Biden virket litt passiv. For mange velgere var det et velkomment pusterom fra den siste presidenten, som virket litt høylytt. «Det var det som faktisk skjedde. Ingen ante i det øyeblikket at vi ville være på vei til en krig med en atomvåpenmakt om mindre enn to år.» Nå er Biden «en som bokstavelig talt ikke har noen anelse om hva som skjer … Biden sa at alt han har sagt den siste uken er sant og at ingenting av det har blitt korrigert av menneskene som jobber for ham. «Sannheten er at Joe Biden ikke har noen anelse.» Og Biden har hevdet at han aldri ville gå tilbake kommentarene sine, selv om han går tilbake på dem, ifølge Carlson.

«Det er nesten som om vi er slemme mot fyren ved å sitere ham. Og det er det ingen som ønsker. «Ingen gjør narr av alderen hans eller hans svekkede tilstand. Bare prøver å forsvare landet. «For mye står på spill. Hvis det noen gang har vært en tid, hvis det noen gang har vært en tid i amerikansk historie å påberope seg det 25. endringsforslaget, er det nå. «Som Joe Biden selv sa det: ‘For guds skyld, denne mannen kan ikke forbli ved makten.’  «For all vår skyld.»

Relaterte artikler