Over to millioner strandgjester

Strendene i Benidorm har passert to millioner brukere siden gjenåpningen 15. juni. Dette fremgår tydelig av dataene fra konsesjonsselskapet for integrert forvaltning av strendene, RA Benidorm, ved de 33 tilgangspunktene til strendene Levante, Poniente og Mal Pas.  Rådet  for sysselsetting og lokal utvikling, Mónica Gómez, som også har ansvar for strendene,  sier seg  fornøyd med tallet som er nådd, og sier at det prioriterte målet med dette initiativet har vært «helsesikkerheten til brukerne og strandpersonalet gjennom effektiv kontroll av kapasitet og en omorganisering og modulering av tilgjengeligheten på strender som vil garantere avstandene og gleden av strendene våre ”.  For bare en måned siden, 6. august, passerte strendene i Benidorm sin første million denne sommeren etter at man startet å registrere brukere for å holde kontroll på bakgrunn av covid-19.   August hadde  fem dager med mer enn 40.000 brukere og 15. august var dagen med det høyeste belegget på Benidorm-strendene med 43.610 registrerte brukere.  

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler