Tre drept på A-7

Tre sjåfører i alderen 57, 54 og 46 år mistet livet i går morges i en kollisjon mellom to trailere og en personbil på A-7,  i Crevillent kommune. De avdøde er de to sjåførene av to trailere som tok fyr etter at de kolliderte mot hverandre og en bil – Ulykken skjedde nær avkjørselen til motorveien mot Crevillent og Torrevieja,   i retning Alicante. Vein var sperret   i elleve timer og kom ikke tilbake til det normale før ved 17-tiden mandag. En av trailerne mom over i motsatt kjørebane etter at sjåføren mistet kontrollen  og kolliderte med en annen trailer på vei mot Alicante og  begge kjøretøyene tok fyr. En bil som også kjørte mot Alicante, traff en av trailerne og den eneste i bilen, en 46 år gammel mann fra  Albatera, mistet også livet. De to avdøde trailersjåførene var fra Murcia og Almería.   Ambulansepersonell måtte vente på at brannmenn hadde slukket den enorme brannen som brøt ut etter kollisjonen. Brannvesenet sendte tropper fra Baix Vinalopó, Crevillent og Almoradí brannstasjon til ulykkesstedet for å dempe flammene.

AV:TOM BJØRNØ

Relaterte artikler