Corona-nytt

Her er de tallene oppdatert kl. 16 mandag 16.mars:

Madrid  er fortsatt regionen med flest tilfeller (4 165), selv om Baskerland (630) og La Rioja (312) også har en høy forekomst av sykdommen. Andalusia har 554, Aragon 174, Asturias 177, Balearene 73, Kanariøyene 119, Cantabria 58, Castilla-La Mancha 567, Castilla y León 334, Catalonia 903, Ceuta 1, Valencia 409, Extremadura 111, Galicia 245, Melilla 8, Murcia 77 og Navarra 274.

Ble syk på nytt

En japansk mann som tilsynelatende var frisk av coronaviruset testet positivt igjen mindre enn tre uker etter at han forlot sykehuset der han ble behandlet, skriver Independent. Mannen i 70-årene var en av passasjerene om bord i cruiseskipet Diamond Princess, som ble satt i karantene i februar.

Mannen testet første gang positivt 14. februar mens han var ombord i skipet. 1. mars var han ferdig med behandlingen etter å ha testet negativt. Torsdag en etter hadde han 39 grader i feber og ble testet på ny. Lørdag skal det ha blitt bekreftet at han hadde viruset, skriver den japanske kringkasteren NHK.

MASKERT RAN AV SYKEHUS

Ifølge Ekstra Bladet ble Herlev sykehus i Danmark ranet av maskerte tyver fredag. De stjal desinfiseringssprit og hansker. Tre maskerte menn stormet akuttmottaket mens en fjerde mann ventet i bilen, skriver avisen.

AV: TOM BJØRNØ

Feed-foto: Garaialde/Getty Images

Relaterte artikler