Få et yngre utseende til sommeren!

Helse og skjønnhet er ofte omtalt om hverandre, men når det kommer til ønsketenkning, er det som regel slik at vi setter helse foran skjønnhet. Man skulle ønske den fysiske formen kunne stilles 20 år tilbake i tid, men ikke nødvendigvis i en alder av 50 år se ut som man var 30 år. 

Som regel kjenner man seg yngre enn man ser ut, og det er her de små justeringene med estetisk medisin kommer inn. En god lege hjelper deg til å forbedre utseendet til å se 5- maks 10 år yngre ut. Ingen trenger å få vite hva som er forbedret, og kanskje vil man få en kommentar på håret, fordi ingen klarer å sette fingeren på hva med utseendet som ser bedre ut.  I estetisk medisin bruker vi ofte såkalt «Filler»- eller hyaluronsyre for å reparere små linjer og rynker. Vi kan også bruke filler til å forstørre lipper, fylle inn arr i huden, eller rett og slett bruke produktet til å gi fuktighet til dehydrert hud. 

Hva er Fillere, og hva er det som gjør at de gir magisk effekt på rynker og tørr hud?

En filler er en oppløsning eller gele som brukes for å glatte ut linjer og rynker i huden. Dette gjør at huden får tilført både fuktighet og mer volum.  Linjer kommer av at vi med tiden mister tekstur i huden, og kroppen omprioriterer kollagen, hyaluronsyre og elastin til de organene som trenger det mest. Hyaluronsyre er et glykosaminoglycan som finnes naturlig i huden. Hyaluronsyre binder vann. Når det injiseres som en filler i huden fyller det ut rynker, tilfører volum og fuktighet til huden. Hyaluronsyre stabiliserer også strukturen mellom cellene og fungerer som et nettverk for kollagen og elastin. 

NATURLIG PERMANENT VIPPEBØY

Åpne opp øynene med permanent vippebøy.

Dette er den store trenden i Norge nå. Ved permanent vippebøy, får du en naturlig bøy på vippene, og du kan legge bort vippetang og mascara. Når vippene er bøyd oppover vil øynene se større ut, og man ser mer opplagt og våken ut. I tillegg til å bøye de, legger vi på permanent farge, og vippene ser lengre ut. Denne behandlingen varer en time, og inkluderer en keratinbehandling for vippene. 

MARS ER SISTE MULIGHET FOR Å EFFEKTIVT KLARGJØRE HUDEN FOR SOMMEREN

Dette er behandlingen som tar bort døde hudceller, og styrker huden og gi den glød før sommerens varme solstråler slår inn.

Vi snakker selvsagt om kjemisk peeling, en behandling som kanskje høres skremmende ut, men for hudens helse anbefales 1-3 ganger årlig. Der er mange styrkegrader av peeling, men likt for alle er at den løser opp bindinger mellom døde hudceller, og de nye celle får komme til. Dette gjør at huden lettere kan ta opp fuktighet og vitaminer, og få en ny glød. Ettersom denne behandlingen ikke kan gjøres når solen er sterk, har vi nå i mars halv pris på våre kjemiske peelinger. Ta kontakt for hvilken peeling som passer deg. 

For spørsmål angående huden din, ta gjerne kontakt, eller kom innom oss i Albir. Vi har dermatolog tilstede hver dag, og norsk talende personale ansatt hos oss.

Relaterte artikler