Derma Clinic har flyttet til Albir!

Dermaclinic har nå flyttet inn i større, mer sentrale lokaler i Albir. Dette vil også gjøre det mulig å utvide tilbudet av behandlinger. I tillegg feirer Dermaclinic nyåpningen med å gi gode tilbud på de mest populære behandlingene.

Dr. Sergiu Vieru er dermatolog og spesialist innen estetisk medisin. Dermaclinic forstår at kommunikasjon er ekstra viktig når man jobber med medisin. I klinikken snakker de godt engelsk, og i tillegg har de en norsk hudterapeut ansatt for å assistere i behandling og oversette om det er behov. 

Dermaclinic flyttet inn i de nye lokalene 21. desember, og hadde en stor åpningsfest. De ser allerede fordeler ved å ha flyttet til Albir, der de er mer synlige fra gaten. 

Den nye adressen er Avenida de Albir 161, vis-avis Lidl i Albir. 

Dr. Sergiu Vieru forteller at de har mange norske kunder. Noen av de populære behandlingene de utfører, er behandling av rynker. Denne behandlingen er rimeligere for kunden i Spania enn i Norge, dessuten blir den utført av en spesialist, så tryggere kan det ikke bli! Denne behandlingen gjøres med Botox og/eller filler. I tillegg har de en del kunder som gjør ansiktsløft og eliminering av rynker på halsen ved tråder. Dette er det nyeste innen dagkirurgi, og pasienten kan gå tilbake til sitt vanlige liv rett etter behandling. Det som til alle tider er viktigst, er at forandringen skal se naturlig ut, og at man tar et steg om gangen. Målet er alltid å skape en forbedring, uten at det overdrives, og at man kommer hjem fra ferie, og får kommenterer som at man “ser mer opplagt ut”, og at “ser ut til at ferien har gjort deg godt”.

AV: MARIANNE HOELSTAD 

Relaterte artikler