Pigmentflekker og gusten hud etter sommeren

Blonde woman caring about her skin on face

Høsten er for mange starten på et nytt år, og mange tar i et ekstra tak akkurat i disse tider. Huden din trenger også en ny start etter sommeren med sol, kanskje litt usunt kosthold med sukker og alkohol, samt at man rett og slett er utenom rutiner. Dette merker huden, og den blir ekstra slapp, grålig samt at porer og linjer blir mer synlig. Mange har også økt forekomst av pigment flekker etter sommeren. Dette kan vi reparere og vedlikeholde med behandling. 

I likhet med at vi må klippe håret, for at det skal se friskt og sunt ut, bør vi fra tid til annen hjelpe huden med å kvitte seg med gamle hudceller. Vi lanserer derfor «Skin new», en behandling som hjelper huden til hurtig fornying, kvitter seg med gamle grå celler, visker ut linjer, og reparerer pigmenteringer. Behandlingen er uten smerter, hurtig, og du vil få med produkter til hjemmebehandling. Vi skiller mellom S, M og L avhengig av hvilket resultat du vil ha. 

For din helse, har vi denne høsten åpnet for «Vitamin onsdag». Hver onsdag kan du benytte deg av våre tilbud på behandlinger som nærer huden og reparerer den etter sommeren. Hva med en avslappende ansiktsbehandling med C- vitaminer? Vit-C er et antioksidant som nøytraliserer frie radikal i huden. Det vil si at det reparerer skader påført av sol, røyking, stress, forurensing mm. 

Vil du gå dypere til verks, bokstavlig talt, har vi to ulike behandlinger der vi skyter vitaminer, mineraler og aminosyrer ned i huden din med nåler tynnere enn et hårstrå. Vi vil ha næringsstoffene ned der cellene blir til, så de utvikler seg til å være sunne og sterke celler. I behandlingen bruker vi et sterilt medisinsk serum med

  • 12 vitaminer som styrker cellenes evne til å leve
  • 23 aminosyrer som er avgjørende for at kroppen skal kunne lage celler
  • 6 ulike mineraler som sink og jod, som gjør at cellene kan motstå ødeleggelser og sykdommer. 

Dette er jo næringsstoffer vi også får gjennom maten, men da blir de fordelt på hele kroppen. Så ved å behandle huden i ansiktet lokalt, vil du oppnå ny glød, og alle cellene blir reparert samtidig. 

Ser du deg selv i speilet og vil ha en hudforandring som varer? Allerede fra en alder av 20 år avtar produksjonen av kollagen, og dette ser vi som linjer og rynker. Kroppen må prioritere hvilke deler av kroppen som trenger mest kollagen, og utseendet er ikke en viktig del for kroppens funksjon…. Med ELLANSE behandling kan vi gi nytt volum til huden, redusere rynker og på nytt definere konturen i huden. Rett etter behandling vil du se et visst resultat med mindre linjer, og mer fylde i huden. Etter 3 mnd. har huden din produsert rikelig med nytt kollagen, og du vil selv kunne se en forskjell.

Resultatet varer 2 år, der huden ikke bare har økt volum, men ser sunnere ut, har jevnere hudtone og økt elastitet. Resultatet er naturlig fordi det kommer litt etter litt over 6-12 uker. Etter 12 måneder opplever 90% en stor forandring og 78% av de som har gjort behandlingen, ønsker å repetere den etter 1-2 år.

Månedens tilbuder kan kombineres eller utføres hver for seg. Ved en gratis første konsultasjon ved Derma Clinic Spain lager vi en tilpasset plan for deg og dine ønsker om forbedring.

Relaterte artikler