Jeg som har alt…. Hva ønsker jeg meg til jul?

Bare få dager igjen til jul, og vi har tenkt på hva som vil glede liten og stor av de vi har rundt oss. «Men hva ønsker DU deg?», får vi spørsmål om tilbake, og mange av oss har ikke hatt tid til å kjenne etter på det.

Happy woman with Christmas gifts

Ettersom vi har det meste, kan det være lurt å ønske seg, eller gi bort en opplevelse, eller noe man rett og slett bruker opp der og da. Hva med en deilig massasje, en dyprens av huden, eller et gavekort på semipermanent tatovering av bryn?

Ved Derma Clinic Spain har vi forberedt pakkeløsninger både på behandlinger som er fine å gi bort, men også behandlinger som vil få huden din til å se godt ut til jul. 

Har du hørt om LLM – eller Laser Lys Maske? Det er det store nye som alle spør etter nå, over hele verden. Det er en avslappende behandling som i løpet av en time gir huden din glød, jevn hudtone, og ny energi. Behandlingen innbefatter en lett peeling av huden, som gjør at den slipper døde hudceller og åpner porene for vitaminer og mineraler. Deretter masseres inn et serum, og lyset slukkes i rommet for å forberede huden på lysbehandling. Hvert lys har sitt virkningsområde, og vi velger lys etter hvilken problemløsninger i huden vi vil forbedre. Dette kan være acne og urenheter, rosasea, linjer og rynker, eller hyperpigmentering. 

En annen skjønnhetsbehandling mange unner seg nå før jul, er form av bryn, og vippe Extensions. Våkne øyne og ryddige bryn, gjør mye med ansiktet. Med falske vipper tenker man gjerne på unge jenter med tunge glansfulle vipper, men faktisk er der flere rundt oss med såkalte falske vipper enn det vi tror. Kunsten er å få det til akkurat slik kunden vil ha det, og la det se NATURLIG ut. Vi har flere kunder på over 70 år som også kommer for å pynte litt på korte stubber av noen vipper, og gjøres det rett av profesjonell vippeteknikker, styrker det vippene, og vil på ingen måte skade dine egne vipper. Forming av bryn gjøres med threading, som er  skånsomt for huden, og ettersom tråden lager rette nøyaktige linjer, blir resultatet naturlig. 

Så var det de linjene rundt munnen, eller de rundt øynene…. kan vi få bort de allerede til jul? JA – med filler går det an. Filler er et kallenavn på Hyaluronsyre som vi alle har naturlig i kroppen. Ettersom produksjon av hyaluronsyre avtar med alderen, må kroppen prioritere det bort fra ansiktet, og til andre steder i kroppen. Dette gjør at vi får rynker. Men vi kan fylle på med hyaluronsyre, og dermed kamuflere linjene. Vi har nå to ulike behandlinger som innbefatter hyaluronsyre, og etter en konsultasjon med legen, finner vi den rette behandlingen som imøtekommer hver enkelts ønske. 

Velkommen til koselig julepyntet klinikk, med jule ideer både til deg selv og andre.

Derma Clinic

Relaterte artikler