Rochas Hair – norsktalende frisør og spanske priser

Rosario ønsker at du føler deg som hjemme hos Rochas Hair.

Siden 1993 har Rochas Hair,   Salón de Peluquería y estetica tilbudt sine kunder tjenester som farging, permanentlegging, bleking og hårklipp og styling, alt basert på  miljøvennlige produkter uten amoniakk, økologiske og skåsomme for håret og miljøet. 

Selvfølgelig snakker lederen, Rosario, norsk, engelsk og spansk, mens Rosa, ansvarlig for skjønnhet og velvære, ligger på et middels nivå i engelsk. Sammen får de deg til å føle deg som hjemme og det skaper fornøyde kunder.  

Med Rochas hair sitt rabattkort kan du spare penger. For hver fjerde behandling, får du en gratis.  Eller for å si det på en annen måte. Har du fått fire behandlinger hos dem, vil du få den femte som en gave. Du kan da velge en behandling med samme verdi eller lavere. 

Rochas hair ligger i Alfaz del Pi, foran skolen og Casa de Cultura. Du går opp trappen ved busstoppet som går til Albir og finner dem på venstre side. Den nøyaktige adressen er Plaza Salvador Dali no 5, local no 4. Ring gjerne på telefon 965 887 324. 

Velkommen!!

Relaterte artikler