Hvordan fornye og repare huden?

Senior woman checking her skin in mirror

HVA ER DERMAPEN 4?

Dermapen 4 er et instrument som stimulerer huden til å produsere nytt kollagen. Dette gjøres ved at man i kombinasjon med avanserte produkter utsetter huden for mikro injeksjoner (1960 pr sekund), noe som lager små micro kanaler i huden, og produktet penetrerer straks i hullene. Huden vil raskt nyttiggjøre seg, samt reparere seg selv ved hjelp av disse viktige vitaminene og mineralene som tilføres. Etterpå påføres en maske med hyaluronsyre (fuktighet), mens man kan nyte en 15 minutters nakke- og skuldermassasje. 

Det estetiske medisinske utstyret oppfyller alle sikkerhetskrav i forhold til steril behandling og kvalitet. 

HVA KAN VI BEHANDLE MED DERMAPEN4 ?

Mikro-injeksjoner blir brukt for å korrigere:

  • Hudens fuktighetsbalanse
  • Øke kollagenproduksjon
  • Fine linjer og rynker
  • Acnearr
  • Arr fra operasjoner / ulykker
  • Strekkmerker
  • Pigment flekker
  • Utvidede/store porer

HVEM PASSER BEHANDLING MED DERMAPEN FOR?

Ettersom dette er en minimal invasiv behandling, kan den anbefales for alle aldre, og både for menn og kvinner. Behandlingen er ikke smertefull, men om ønskelig kan man legge på bedøvelseskrem før behandlingen starter.

HVOR MANGE BEHANDLINGER ANBEFALES?

Antall behandlinger vil alltid avhenge av problemet som skal behandles, og hvilket resultat man ønsker å oppnå. På Derma Clinic Spain vil vi anbefale den beste protokollen som garanterer det beste resultatet.

ANSIKTSLØFT UTEN KIRURGI.

Skulle du ønske en hud med noe mindre linjer, eller kanskje stramme opp huden på halsen? Med dagens avanserte forskning, kan man nå gjøre et ansiktsløft uten full narkose, og en drastisk endring av utseendet. 

HVA ER TRÅDLØFT?

Et trådløft er en type behandling der man i stedet for å fjerne pasientens løse hud enkelt drar den tilbake mot hårfestet med spesielle tråder. Trådene har små knagger i seg, slik at huden holder seg der den skal. I første rekke vil trådene gi et løft til behandlingsområdet, men ettersom tråden løser seg opp i huden, vil den kunne stimulere til kollagenproduksjon i huden. 

HVORDAN UTFØRES TRÅDLØFT?

Trådløft utføres under lokal bedøvelse, noe som betyr at pasienten kan gå tilbake til noenunde normal hverdag med en gang. Behandlingen tar omtrent 60 minutter. Noen pasienter vil oppleve litt sårhet, rødhet og hevelse etter å ha fått et trådløft, men sterk smertelindring er sjelden nødvendig etter å ha trådløft.

HVEM PASSER FOR TRÅDLØFT

Ettersom operasjonen utføres med kun lokal bedøvelse, kan de aller fleste gjøre denne prosedyren. Der er ingen risiko for arrdannelse, langvarige blåmerker, eller blødninger. Det er opp til legen å komme med veiledning til hver enkelt av hvor mange tråder som er nødvendig for hver enkelts ønsket resultat. 

Trådløft gir et godt resultat, uten å forandre det naturlige utseendet. Ved Derma Clinic Spain har vi gjennom flere år jobbet med det amerikanske merket Silhouette Soft.

HVA ER PRP-BEHANDLING ?

PRP er en behandling der autorisert lege henter ut noen ml blod fra pasientens arm, for så å skille ut blodplater i en spesiell maskin. 

PRP-behandlingen er mye brukt i foryngende hudpleie. Blodplater har evnen til å fornye huden og forbedre hudens evne til å produsere kollagen. Målet med PRP hudforyngelsesbehandling er å forbedre hudfarge og tekstur, stramme hud, myke linjer og porene. Resultatene begynner å vises 3-4 uker etter behandlingen og fortsetter å forbedre seg med tiden. Tre behandlingsøkter anbefales generelt med mellomrom med 1-2 måneder for å oppnå best mulig resultat.

Relaterte artikler