Sommerens topp 5 trender

Lyst på glødende hud fra topp til tå i sommer?

Vi elsker å komme hjem fra ferie og høre at «avkobling har gjort deg godt- du ser opplagt ut». Solen har gitt deg glød i huden og skuldrene har fått tid til å senke seg. Alle ønsker seg en klar, jevn, glødende og frisk hud på sommeren og det er noen behandlinger som gir akkurat dette. På Derma Clinic Spain jobber vi med hud og velvære hele året, og har samlet sommerens mest trendy behandlinger både for å se godt ut, samt reparere og vedlikeholde hudens sunnhet. 

REPARER SOLSKADER OG LINJER MED SPIRULINA

Mange av oss kjenner til helsefordelene ved den blågrønne algen Spirulina, og dens høye innhold av proteiner, aminosyrer og antioksidanter. Man kan knapt få en bedre oppskrift på hvordan reparere linjer og solskadet hud. I denne spesialutviklede behandlingen bruker vi vår medisinske jetpenn for å la ingrediensene trenge dypere ned i huden for å øke vitaliteten. Denne behandlingen er ideell for cellefornying, solskadet hud, bekjempe akne med antibakterielle egenskaper og redusere aldringen betydelig. Det etterlater huden balansert, og hver celle fylles opp med antioksidanter. I tillegg til hudens helsefordeler med behandlingen, får du en avslappende nakke og skuldermasasje. Rett og slett en god start på ferien både for å finne roen, men også for å styrke huden for solens frie radikaler. 

HVORDAN FÅ SOLFARGEN TIL Å SITTE LENGER

Noen nyter å brune seg i solen, mens andre jobber litt ekstra både med det å få farge, men også det å holde ut i stekende sol og høy temperatur. Fortvilelsen er derfor ekstra stor når man opplever at fargen forsvinner når man setter seg i bilen på flyplassen. Men ved å klargjøre kroppen og forberede huden for solen, vil fargen sitte mye lenger. Vi anbefaler å skrubbe huden nøye, og da må man ikke glemme armhuler og fotblad, der man har ekstra døde hudceller. Etter at huden er fri for gamle og grå hudceller, er huden veldig mottagelige for næringsstoffer og fuktighet. Vi anbefaler en avslappende algeinnpakning, som ikke bare gir huden næring, men den tilfører også kroppen mineraler og hjelper den til å skille ut avfallsstoff. Denne deilige og avslappende forberedelsen til dager på stranden, avsluttes med en halv time massasje med nærende aromatiske oljer.   

EN MINI FACELIFT MED KOLLAGENER

Visste du at kollagen produksjonen i kroppen avtar allerede fra vi er 20 år? Det er grunnen til at rynker og linjer blir mer synlig med årene. Det er nå veldig på moten å innta ekstra kollagen i form av tilskudd, men ettersom dette blir fordelt på hele kroppen, tar det mye tid før kroppen bruker kollagenet til å reparere rynkene i huden. Det mange gjør for å reparere tung hud, og tette linjer, er å gi huden i ansiktet en kollagen stimulerende behandling for at huden i ansiktet selv skal øke produksjonen av det naturlige bindevevsproteinet kollagen. Dette gjør at man får en lifting effekt på hele ansiktet, det gir økt volum i ansiktsregionen, fyller ut hule områder, glatter ut linjer og rynker. Huden får økt fylde, spenst og vitalitet og folder glattes ut, uten at man skifter hverken uttrykk eller mister mimikk. Denne behandlingen er gjort på en liten time, og resultatet er spektakulært men veldig naturlig. 

FORM OG FARGE PÅ BRYN OG VIPPER

Når et bryn er perfekt formet og fylt inn kan det både løfte, forme og gjøre et ansikt yngre. De fungerer også som en ramme for resten av ansiktet, så har du stelte bryn, er sommer sminken på plass, og ingenting mer er nødvendig. På Derma Clinic former vi med tråd, en metode kalt threading. Dette er både effektivt og skånsomt for huden. I likhet med napping og voks, drar man ut hele roten, og tråden hjelper med å ta ut en bein linje for perfekt resultat. For å få åpne øyne anbefaler vi i tillegg å farge vipper, så man kan legge igjen mascara hjemme, eller spare den til kvelden for mer fylde. Mange velger å gi vippene en permanent vippebøy, som varer hele sommeren. Vippe Extensions er også meget populært i ferie månedene, og hos hos jobber vi med et merke som tåler både fett (rennende solkrem) og vann fra både sjø og basseng. Med orden på vipper og bryn, ser man opplagt ut både på dag og kveldstid!

BB GLOW, det nyeste innen makeup

Nå kan du få jevn og dekkende brunfarge, uten å utsette deg for solens skapende stråler. BB Glow behandling er en semi permanent BB foundation med opp til 6 måneders varighet. Det er helt ny og innovativ behandling som  allerede har blitt veldig populær i USA og nå i Europa. Behandlingen gir huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker. Dette er den perfekte behandling for deg som ikke liker å ligge i solen, eller kanskje rett og slett for deg som ikke får farge, uansett antall timer i solen.


Relaterte artikler