Se strålende ut til jul?

Det nærmer seg jul, julebord, venne- sammenkomster og familiemiddager. Man kler seg opp, og det kjennes godt å se bra ut. Faktisk ser vi en økende tendens til at man unner seg mer til seg selv i førjulstiden, i stedet for å tømme lommeboken på gaver til andre. Gaver blir det nok av, og flere ser mer nytte i å spandere litt på seg selv, enten det er et nytt plagg, eller en behandling som får deg til å føle deg bedre. 

Ved Derma Clinic Spain er det mange som er innom om dagen, og spør om der er behandlinger som virker her og nå. Ja selvsagt kan man forbedre huden ved en behandling, men ofte må man ha litt mer tålmodighet for å se et mer langvarig resultat. Derfor anbefaler vi gjerne at man gjør samme behandling 3 ganger med noen ukers mellomrom. Med det har vi nå frem mot jul forberedt pakker til reduserte priser som gjør at det er lettere å finne frem i jungelen av gode behandlinger. 

Kombinasjon av kjemisk peeling og vitaminer, har den fantastiske egenskapen ved at man først rensker bort døde hudceller, og urenheter i huden, for å etterlate den ren og motagbar. Deretter fyller vi på med vitaminer, mineraler og aminosyrer fra lufttette små ampuller. Dette gir huden glød og virkelig et nytt utseende. 

Andre ønsker å viske ut litt linjer rundt munnen, eller poser og linjer under øynene. Dette kan gjøres med såkalt filler, og resultatet ser man med en gang. Gir man litt volum til øverste lippekanten, vil dette skape en liten strekk i huden som gjør at linjene blir mer usynlige, og leppestiften holder seg på plass uten å sige ut i linjene. 

Videre er der mange som faktisk har begynt å tenke litt lenger enn jul og påske og frem mot ny bikinisesong, og ønsker å starte nå med behandling av cellulitter. Dette er en utrolig effektiv behandling med små injeksjoner i problemområdet, og man ser stor merkbar forandring på kun tre behandlinger.

Ettersom vi snart har vært ett år nå i den nye klinikken vår i ALBIR, vil vi feire dette med stor fest, og åpen dag den 13 desember. Vi inviterer til musikk, et glass med stett…….gaver, musikk og mange overraskelser. Alle er hjertelig velkommen til å stikke innom og snakke med oss.

Relaterte artikler