Kjærlighetens måned – unn deg noe ekstra!

Februar er måneden som markerer kjærligheten, og hva passer vel bedre enn å gi bort en hudpleie behandling?

Både menn og kvinner i alle aldere har godt av å stelle huden i ansiktet litt ekstra. Ettersom huden er kroppens største organ, og ansiktet alltid er eksponert for sol, temperatur forskjell og ytre forurensing, vil huden alltid være eksponert.

Det er derfor viktig å oppsøke en profesjonell innimellom for å reparere eller forebygge skader i huden. Nå i februar er det halv pris på behandlingen vår med super algen Spirulina. Behandlingen styrker huden med proteiner og mineraler fra grønnalgen. En gylden mulighet for å reparere egen hud, eller gi bort en behandling til noen som kan trenge det.

Gi fukt og glød til leppene

Vi setter fokus på leppene nå i Februar! Leppene får i grunnen alt for lite eller ingen pleie. Leppene er i bruk både når vi former ord og når vi spiser, i tillegg til å vise utrykk. Det er først når de sprekker opp, eller blir tørre, at vi unner leppene ekstra pleie. Nå har det kommet en egen pleiende behandling for leppene, som fremhever fargen, tar bort døde hudceller,definerer leppe kanten og i tillegg gir fukt. Når leppene er sunne, vil også leppestift sitte bedre.

PRP-behandling mot håravfall og antirynke

I USA tar det helt av nå med både kjendiser og andre som ønsker denne behandlingen med dine egne stamceller.  Vi tar blod fra armen din, sentrifugerer ut hvite blodceller, og fører det tilbake i i huden. Dette er en unik behandling som passer både for hud og hår. Huden drar fordel av behandlingen ved at stamceller reparerer ødelagte celler, og huden får hjelp til å reparere seg selv. Mange benytter seg også av å tilføre plasma til hodebunnen. For eksempel etter en hårtransplantasjon, eller om du opplever økt forekomst av å miste hår, er dette en rik behandling for igjen å stimulere hårfollikler til å produsere mer hår. 

Sommer- og bikinisesongen nærmer seg raskere her i Spania, enn i Norge. Derfor starter vi allerede nå med å tilby behandlinger som motarbeider cellulitter, overflødig fett og overflødig hud.  Mesoterapi er en behandling som består av injeksjoner med et serum bestående av vitaminer, mineraler og fuktighet. Dette både reparerer huden og skader som har oppstått, og gir lys og glød til området som er behandlet. Dette kan kombineres med en massasje 

Hvordan kjennes rygg og nakke ut? Er du stiv i kroppen og det hadde trengtes en massasje for å myke opp vonde muskler? Få en dyp massasje, i avslappende omgivelser, med beroligende musikk. En flott opplevelse både å gi bort, eller å unne seg selv.

Relaterte artikler