Briter i Spania bekymret før Brexit

Den britiske ambassadøren til Spania,  Simon Manley og det konsulære teamet fortsetter sine møter for å gi den siste informasjonen til britiske innbyggere i Spania, samt å svare på spørsmål.

Etter å ha holdt en rekke lignende møter i andre deler av Spania, har den britiske ambassaden satt en dato for å diskutere effekten av Brexit i Madrid. Den 15. februar vil ambassadør Simon Manley og det konsulære laget gi britiske innbyggere i Spania den nyeste informasjonen om Storbritannias utgang fra EU, og hva det kan bety for dem.

Også John Carrivick, visepresident for EuroCitizens, en av flere kampanjerorganisasjonene som dukket  opp i kjølvannet på 2016-folkeavstemningen om å forlate EU, vil delta. Når vi beveger oss nærmere 29. mars, vil vi fortsette å gjøre alt vi kan for å oppdatere borgere når og om vi har mer informasjon. Teamet vil ta opp saker som bosted, registrering, helsetjenester og pensjon, men spørsmål fra deltakere er også velkomne.

«Når vi nærmer oss 29. mars, vil vi fortsette å gjøre alt vi kan for å oppdatere borgere når vi har mer informasjon,» sier den britiske konsulen Sarah Jane Morris. «I mellomtiden fortsetter jeg å oppfordre alle britiske statsborgere som bor i Spania   å sikre seg at de er riktig registrert og å holde seg oppdatert med de siste nyhetene, ved å registrere seg for e-postvarsler og besøke «Living in Spain guide» på gov.uk og  «Brits in Spain» på sosiale medier, inkludert på Facebook.»

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler