Bensin- og dieselpriser

I Norge er man svært opptatt av drivstoffprisene. Opp og ned som en jojo, alt etter hvilken ukedag som gjelder. I Spania er prisene mer stabile, men det er enorme forskjeller, større enn i Norge.

Tar vi eksempelvis diesel, starter prisen på 0,899 pr liter. Men da må du langt vestover fra El Campello til Elda og en stasjon som heter “Low Cost Petrer-elda” i nettopp Petrer. I Benidorm finner du billigst diesel på Galpstasjonen i Avendida Villajoyosa med 1,049/ltr. De har også den billigste bensinen. Dyrest i Benidorm er Eurobenidorm i Avd Doctor Severo. 40 øre dyrere enn Galp på diesel og hele 65 øre dyrere på bensin 98. Billigst i Alfaz del Pi er Arbit med 1,038 på diesel og 1.188 på bensin 95. Galpstasjonen utenfor Albir ligger ca 20 øre over på begge sorter. I Altea har Galpstasjonen i Carrer de la Mar billigst drivstoff med 1.056 på diesel og 1.196 på bensin 95. De tre  stasjonene til Repsol er dyrest, faktisk opptil 60 øre dyrere på diesel og 40 øre på bensin. Så, det er ikke bare i Norge man kan spare penger  ved å følge med på prisene. Vår lille undersøkelse fant sted i den første uken i desember.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler