Matt Le Tissier

«Jeg har aldri sett noe lignende…

Tidligere fotballstjerne Matt Le Tissier har deltatt i et intervju for Oracle Films der han uttrykker sin bekymring for det utrolige antallet profesjonelle idrettsutøvere som har kollapset på grunn av hjerteproblemer det siste året siden introduksjonen av Covid- 19- vaksinen.

Le Tissiers uttalelser kommer etter at en eksklusiv undersøkelse av The Expose  fant at dødsfallene til profesjonelle fotballspillere på grunn av kardiovaskulære problemer doblet seg hver tredje måned , og at antall dødsfall i desember 2021 er lik det årlige gjennomsnittet de siste 12 årene. Den tidligere Southampton FC-stjernen sa at hans skepsis til Covid-19-responsen startet «veldig tidlig i 2020 da rapporter begynte å komme ut av Kina», og at han hadde sett videoer av mennesker som kollapset på gaten som  «klart ikke var autentiske . » verken i måte eller form.»

Le Tissier sa at han hadde sett disse materialene og tenkte «dette er litt rart, hvorfor gjør de dette?  Det er ikke ekte. Det trengs ikke et geni for å se på disse videoene og si: Faller folk slik? Siden den gang har Le Tissier blitt en talsperson mot lockdowns, maskebruk og eksperimentelle injeksjoner på sosiale medier. Senere i intervjuet sa Matt at han i sin karriere ikke «husker at en eneste kamp ble stoppet for en medisinsk nødsituasjon i blant publikum «, mens han kommenterte det faktum at dette skjedde uke etter uke siden tilskuere fikk komme tilbake til fotballstadionene. Le Tissier krever en umiddelbar etterforskning av 300 % økning i dødsulykker i FIFA-fotball i 2021, sammenlignet med gjennomsnittet for de foregående 12 årene, og økningen i medisinske nødsituasjoner som oppstår i folkemengder, for å kunne utelukke Covid- 19 vaksine som en medvirkende årsak.

Relaterte artikler