Kraftig drakamp i Østerrike

Nok en gang finner  en enorm demonstrasjon sted i Wien mot det trakasserende Corona-regimet til den turkisgrønne regjeringen. Situasjonen er nå så nervøs på grunn av presset fra folket at de i all hast presset inn en pressekonferanse der utfasingen av 2G-regelen ble annonsert. De ønsker imidlertid ikke å gå bort fra den obligatoriske vaksineneringen – og en rekke andre tiltak er fortsatt gjeldende. Men folket vil ikke bli distrahert av dette og fortsette å kreve sin frihet.

Tusenvis av frihetselskende borgere lot ikke stoppe av det pøsende regnværet, og trosset vær og vind. Høydepunktet var absolutt «ringrunden» igjen, hvor det som vanlig ble dannet et kilometerlangt protesttog. Selv om det var færre folk enn i noen demoer før  var fortsatt titusener på gaten.  Da hundretusener gikk fredelig langs Ringstrasse i november og desember, hevdet statlig radio at det bare var opptil 44.000. Medarrangør Martin Rutter skrev i sin Telegram-kanal at denne gangen gikk rundt 60.000-80.000 ut i gatene.

Mens mainstream-mediene konstant klager over at de blir kalt «løgnpressen» på grunn av dens partiske rapportering, ser de frie alternative mediene det annerledes. Disse er velkomne på grunn av deres rettferdige og velvillige rapporter. Så mye at protesterende borgere til og med lager bannere til deres ære!  Store folkemengder samlet seg til rally på Heroes’ Square ved lunsjtid. Der satset politiet massivt på en opptrappingsstrategi. Der skjedde det også en spesielt irriterende skandale: Medarrangør Hannes Brejcha, som lider av lungesykdom, ble offisielt behandlet av politiet for ikke å bruke maske og ble til og med arrestert! Offiserene sprayet også pepperspray gjentatte ganger på fredelige demonstranter. Likevel forble folket stort sett fredelige og lot seg ikke provosere.

Også ved lunsjtider inviterte det nye partiet MFG, som er kritisk til tiltakene, til folkemøte i Sigmund Freud-parken foran Votivkirken. Der talte også foredragsholdere i toppklasse.   Tusener lyttet til talene til advokaten Mag. Gerold Beneder, den kritiske legen DDr. Christian Fiala og Prof. Dr. Andreas Sonnichsen og Dr. Gerhard Koegler. Initiativet «Studentene reiser seg» dukket også opp der. Men store protester mot koronadiktaturet ble ikke bare holdt i Wien lørdag. Demonstrantene i Innsbruck, for eksempel, var mye heldigere med været.

I mellomtiden har  den østerrikske forfatningsdomstolen sendt et spørreskjema til helsedepartementet med spørsmål om pandemien som til nå har blitt vurdert som tabu. Forfatningsdomstolen ønsker å vite om tallene for dødsfall og sykehusinnleggelser under pandemien dekker alle smittede. Det er den typiske manipulasjonen av døde og innlagte «med covid» eller «av covid» som de også har brukt i Østerrike. I tillegg ønsker den en oppdeling av «covid»-dødsfall og sykehusinnleggelser, spesifisert etter alder. Var «covid» årsaken til sykehusinnleggelsene? Har de unødvendig innlagt friske mennesker, kun på grunn av positiv test? Helsedepartementet har frist til 18. februar på å svare på dem, som også er den offisielle sluttdatoen for pandemien i Østerrike. Du må fremlegge bevis på viktigheten av plikten til å bruke FFP2-masker for å redusere infeksjoner.

Forfatningsdomstolen beregner risikoen for dødelighet «på grunn av covid» til 0,15 prosent og spør hvordan reduksjonen i risiko -absolutt og relativ- for vaksiner skal forstås. Retten ønsker å vite hva den absolutte risikoreduksjonen er etter én, to eller tre injeksjoner. Derfor tviler dommerne på den offisielle propagandaen om at vaksinene har vært 95 prosent effektive. Helsedepartementet må svare på i hvilken grad vaksinasjon reduserer risikoen for smitte av viruset, siden vaksinerte også overfører det, uansett hvor mye offisiell propaganda insisterer på å si det motsatte. Retten ønsker i en annen del av spørsmålene å vite risikoen for sykehusinnleggelse etter å ha blitt syk og etter vaksinering, fordelt på aldersgrupper og antall doser. Målet er å finne ut om bivirkningene av vaksinasjoner, som så langt også har blitt ignorert i Østerrike. Forfatningsdomstolen spør også regjeringen i hvilken grad belegget for sykehussengene ville vært høyere uten innesperringen. Et annet spørsmål som domstolen ønsker å vite er overdødeligheten i 2020 og 2021, om det har vært færre dødsfall i 2021 enn året før og om det til tross for vaksinasjon fortsatt er overdødelighet. Kort sagt, den østerrikske forfatningsdomstolen ønsker å vite det samme som enhver annen person som er i stand til å tenke selv.

Relaterte artikler