Ryanair reduserer med 20% i september og oktober

flying airplane in sky

Flyselskapet Ryanair har allerede kunngjort at de planlegger å redusere flyreiser med 20% i september og oktober, hovedsakelig av to grunner: Det stadig økende fallet i bookinger for disse månedene og den kontinuerlige økningen i restriksjoner for å fly til visse europeiske land, inkludert Spania. «I løpet av de siste to ukene, har flere EU-land økt reisebegrensningene, som igjen har ført til at forhåndsreservasjoner, spesielt for forretningsreiser i september og oktober, har blitt påvirket negativt,» sier flyselskapet. «Det er fornuftig å redusere frekvensene for å tilpasse kapasiteten vår til etterspørselen de neste to månedene,» legger de til.

Fakta er at de siste ti dagene har det første lavprisselskapet i Europa, som siden 1. august besluttet å gjenopprette mer enn 60% av den planlagte flyplanen, registrert et fall i reservasjoner, gitt usikkerheten som for tiden eksisterer på grunn av de mange utbruddene som oppstår i noen land i EU, inkludert Spania. Fly til eller fra Irland, Spania, Frankrike og Sverige, samt andre land der reisebegrensningene fortsetter å øke på grunn av spredningen av covid-19, vil i prinsippet være mest berørt av kuttene.

AV: TOM BJØRNØ

Relaterte artikler