Unge mennesker bør unngå covid-vaksine

girl getting vaccine

Politikere og systempressen, som er lojale mot regimet, kjører kontinuerlig propaganda for at eksperimentelle vaksinene mot Covid-19 er trygge. Men selv på nettsiden til det østerrikske føderale kontoret for sikkerhet i helsevesenet – BASG  – er flere livstruende bivirkninger oppført. Disse inkluderer myokarditt og perikarditt, som er betennelse i hjertemuskelen eller sekken som omgir hjertet; Blodkoagulasjonsforstyrrelser som trombose, som kan føre til blokkering av blodårer og dermed til hjerteinfarkt og slag, eller den autoimmune sykdommen trombocytopeni. Kapillærlekkasjesyndrom, Guillain Barré-syndrom, allergiske sjokkreaksjoner, ansiktslammelser, muskelkramper, svakhet og døsighet nevnes også.

I det siste har det blitt gitt spesiell oppmerksomhet til myokarditt. Denne myokarditten forekommer hovedsakelig hos personer under 30 år i forbindelse med vaksinasjon. Flertallet av de berørte er unge menn. I september viste en amerikansk studie fem ganger høyere risiko for myokarditt etter mRNA-vaksinasjon enn for sykehusinnleggelse for Covid-19 hos friske mannlige ungdommer. Dette kan også forklare de mange rapportene om atleter som plutselig har kollapset de siste månedene. Siden starten av Covid-vaksinasjonskampanjen har hundrevis av profesjonelle idrettsutøvere kollapset eller dødd av hjertestans eller hjerteinfarkt. 441 slike tilfeller er for tiden kjent– 259 var dødelige. Myokarditt kan føre til plutselig hjertestans, og selv om det er «mildt», kan det også føre til langvarige hjerteproblemer. 23 713 tilfeller av myokarditt eller perikarditt ble registrert i USAs vaksineskaderapporteringssystem, VAERS, ved utgangen av 2021, samt 10 863 hjerteinfarkt etter en Covid-vaksinasjon. Flere nordiske land har allerede begrenset eller stoppet bruken av Modernas mRNA-vaksine i oktober, som Island . I november ble den andre utgaven av BioNTech/Pfizer-serumet for 12-17 åringer suspendert i Taiwan.

Ikke mindre livstruende er blodproppforstyrrelsene som kan forårsakes av de genbaserte injeksjonene mot Covid-19. Blodpropp, cerebral venetrombose og lungeemboli  er spesielt forårsaket av vektorvaksinene fra AstraZeneca og Johnson & Johnson. Flere land har derfor sluttet å bruke disse vaksinene enten helt eller i det minste hos yngre mennesker. Etter en rekke dødsfall tok også Italia denne avgjørelsen.  En annen farlig bivirkning av Covid-injeksjonene er det såkalte Guillain-Barré-syndromet (GBS). Denne autoimmune nevrologiske sykdommen forårsaker muskelsvakhet og lammelser som vanligvis begynner i hender og føtter. Gjenoppretting fra denne lammelsen kan ta uker til år. Dødeligheten er omtrent 7,5 % . Mer enn 500 slike tilfeller knyttet til Covid-vaksinasjon er rapportert i Storbritannia og over 2000 i USA. Etter bare ett års administrasjon viser Verdens helseorganisasjons database allerede nesten 3 millioner bivirkninger relatert til Covid-injeksjonene. Til sammenligning: på mer enn 50 år er det ikke engang rapportert om 6000 bivirkninger i forbindelse med meslingevaksinasjonen. Det alene burde vise hvor farlige korona-injeksjonene egentlig er. På bakgrunn av den planlagte obligatoriske vaksinasjonen i Østerrike har rettsmedisineren Univ. Prof. Dr. Johannes Missliwetz sagt at 2,4 millioner barn og unge under 30 år er i fare i Østerrike. (Wochenblick). Ifølge patologen er det svært usannsynlig at friske personer i denne aldersgruppen kan dø av Covid-19. Risikoen for en alvorlig bivirkning oppveier derfor langt over enhver mulig nytte av vaksinasjonen.

Relaterte artikler