US Airforce sparker uvaksinerte

white and blue bus on road during daytime

Luftforsvaret i USA har dimittert 27 personer som nekter å ta coronavaksinen, skriver NTB. Amerikanske soldater hadde fått en frist fram til 2. november på å ta vaksinen. Over tusen har nektet. Dette er de første flygerne som blir administrativt sagt opp av årsaker som involverer vaksinen, sier Talskvinne i Luftforsvaret, Ann Stefanek.

Ingen av dem hadde søkt om medisinsk, administrativt eller religiøst fritak, sier Stefanek. Tidligere i år innførte Pentagon krav om at alle i militæret må være vaksinerte.  Dermed fortsetter Bidenadministrasjonen arbeidet med å svekke livsviktige institusjoner i USA. De fleste delstater har nå underkjent alle eller deler av Joe Bidens vaksinemandat for c-19. Republikanskstyrte stater er fremst i å stå mot ødeleggelsene, men heller ikke alle demokrater er enig med sin president. Noen steder har man sagt opp uvaksinert politi, noe som har ført til at 12 amerikanske storbyer opplever tidenes rekord i drapstilfeller. Ran av forretninger og kjøpesentere skjer ved høylys dag. Staten New York har måttet stenge 26 brannstasjoner fordi uvaksinerte brannmenn er oppsagt. Andre steder er også uvaksinerte lærere oppsagt med de problemene dette medfører. Unger får dårligere undervisning, branner slukkes ikke og flere steder annonserer politiet at publikum er alene.

At det amerikanske luftforsvarer nå vil avskjedige hundrevis av personell, kommer selv etter at «American Military News» har advart mot vaksinene.  En kirurg i den amerikanske hæren advarer om at kjente bivirkninger forbundet med COVID-19-vaksinene utgjør en potensielt dødelig risiko for piloter og hevder at hæren ikke følger forsvarsdepartementets protokoller for å undersøke piloter for de potensielt dødelige bivirkningene. Oberstløytnant Theresa Long sendte nylig inn en erklæring om at det er en risiko for myokarditt, en tilstand som forårsaker betennelse i hjertemuskelen, assosiert med Pfizer-BioNTech eller Moderna COVID-19-vaksinene. En potensiell komplikasjon av myokarditt har lenge vært kjent som «plutselig hjertedød» og sa at «flybesetninger utgjør en ekstraordinær risiko for seg selv og andre gitt utstyret de bruker, ammunisjon som bæres på det og operasjonsområder i umiddelbar nærhet til befolkede områder. Long leverte sin erklæring i henhold til Military Whistleblower Protection Act i forrige uke og leverte erklæringen som en del av et verserende føderalt søksmål mot militærets vaksinemandater.

I mai anerkjente Center for Disease Control and Prevention (CDC) risikoen for hjertebetennelsestilstander som myokarditt og perikarditt assosiert med de to COVID-vaksinene. CDC-nettstedet fortsetter å gi en advarsel om myokarditt og perikarditt som en potensiell bivirkning av covid-vaksiner, spesielt blant mannlige ungdommer og unge voksne. «Vaksiner produsert av Pfizer og Moderna har begge vært knyttet til myokarditt, spesielt hos unge menn mellom 16-24 år,» skrev Long, en doktor i medisin, i sin erklæring. «Flertallet av unge nye hærflygere er i begynnelsen av tjueårene. Vi vet at det er en risiko for myokarditt med hver mRNA-vaksinasjon.» Long sa «komplikasjoner av myokarditt inkluderer utvidet kardiomyopati, arytmier, plutselig hjertedød.» Hun delte også en vurdering, som tidligere har blitt rapportert gjennom National Center for Biotechnology Information, US National Library of Medicine, som sier at den langsiktige dødeligheten for myokarditt «er opptil 20 % etter 1 år og 50 % etter 5 år .» Long sa at hun er ansvarlig for å bekrefte flyegnetheten til 4000 flyvere ved 1st Aviation Brigade i Ft. Rucker, Alabama.

Samtidig dukket denne nyheten opp i dag: Nestkommanderende for en US Navy-destroyer ble fritatt fra tjeneste på fredag ​​for å nekte å vaksinere seg eller teste seg for COVID-19, ifølge en senior marinetjenestemann som snakket med Fox News. Cmdr. Lucian Kins, den administrerende offiseren for Arleigh Burke-klassens guidede missil-destroyer USS Winston S. Churchill (DDG-81), ble fredag ​​kveld sparket etter at hans forespørsel om covid-19-vaksinefritak ble avslått og han nektet å bli testet, fortalte Sjøforsvarets tjenestemann  Fox News. Kins hadde angivelig søkt om religiøs fritak, men han ble nektet av marinen. Så langt har Sjøforsvaret ikke gitt et eneste religiøst unntak til COVID-19-vaksinen , og det har heller ikke gitt religiøse unntak til noen andre vaksiner på syv år.  Før dimmiteringen var Kins på vei til å bli krigsskipets neste sjef og ville sannsynligvis ha påtatt seg den rollen i løpet av de månedene.

I Japan er holdningen til vaksinene mer nyansert. Bekymringer har vært reist i om risikoen for myokarditt hos unge menn etter injeksjon av mRNA-vaksinene fra Pfizer og Moderna, med eksperter som  advarer om  at vaksinene utgjør en risiko for død 7 ganger større enn selve viruset. Til slutt fraråder det japanske helsedepartementet selskaper fra å pålegge sine ansatte vaksinasjonsmandater og fordømmer enhver form for diskriminering basert på vaksinasjonsstatus.   «Ingen vaksine vil bli administrert uten samtykke. Vennligst ikke tving noen på arbeidsplassen din eller de rundt deg til å bli vaksinert, og ikke diskriminer de som ikke er vaksinert.» 

Relaterte artikler