Øker hjerteproblemer dramatisk

woman in blue t-shirt and blue pants holding baby

I følge en «advarsel» som nylig ble publisert i tidsskriftet Circulation av kardiolog Dr. Steven Gundry, som kalles en pioner innen hjertetransplantasjonskirurgi for barn, øker vaksinene fra Pfizer og Moderna «dramatisk» den gjennomsnittlige målingen av hjerterisiko i mennesker. Analysen ble presentert på det nylige møtet i American Heart Association.

De «dramatiske endringene hos de fleste pasienter» betyr at de har økt risiko for et nytt akutt koronarsyndrom, for eksempel et hjerteinfarkt, ifølge Gundry.  Fra analysen: «Vi konkluderer med at mRNA-injeksjoner dramatisk øker betennelsen i endotelet og T-celleinfiltrasjonen av hjertemuskelen og kan forklare observasjonene av økt trombose, kardiomyopati og andre vaskulære hendelser etter vaksinasjon .» Nylig, med bruk av mRNA-injeksjoner fra Moderna og Pfizer, ble dramatiske endringer i PULS-skåren tydelige hos de fleste pasienter. Tyskland og Frankrike har bestemt at Moderna-vaksinen ikke skal gis til personer under 30 år på grunn av den overdrevne risikoen for myokarditt. Det samme har   Sverige, Norge og Finland bestemt.

Forskere har allerede etablert et stort antall hjerte- og blodrelaterte effekter av K0 B1T-injeksjoner hos noen pasienter, inkludert unge. Bivirkninger relatert til injeksjoner inkluderer trombose, blodpropp og betennelse i hjertet kjent som myokarditt og perikarditt. Det amerikanske «Centers for Disease Control» (CDC) og Food and Drug Administration (FDA) sier at injeksjonene er trygge og effektive for alle de er anbefalt for, og at fordelene oppveier de kjente risikoene, som vil oppstå i løpet av noen år etter som flere får injeksjonen.

Det er millioner av offisielt rapporterte uønskede hendelser av mennesker etter vaksinasjon, inkludert tusenvis av hjerterelaterte skader. PULS-testen (Protein Unstable Lesion Signature) måler de mest klinisk signifikante proteinbiomarkørene som måler kroppens immunsystemrespons på arteriell skade. Disse skadene fører til dannelse og progresjon av hjerteskader som kan bli ustabile og sprekke, noe som fører til en hjertehendelse.

I følge et 34-siders foreløpig dokument om vaksineeffektivitet publisert i The Lancet, døde 3939 av de 4,03 millioner svenskene som fikk den andre dosen av en K0 B1T-vaksine mindre enn to uker senere. Folk ser ut til å dø med rater 20% eller mer over normalen i flere uker etter å ha mottatt sin andre dose av K0 B1T-vaksinen, ifølge data fra en stor  svensk studie  . Tallene er begravd i et foreløpig dokument om effekten av vaksinen publisert forrige måned. Hovedfunnet i papiret var at beskyttelsen mot Covid-19, inkludert alvorlige tilfeller, stupte etter seks måneder. Forskerne undersøkte ikke eksplisitt dødsfall av alle årsaker, som har økt siden sommeren i mange land som har høyvaksinerte befolkninger.

Men på side 32 i den 34 sider lange rapporten viser en graf at 3.939 av de 4,03 millioner svenskene som fikk den andre dosen døde mindre enn to uker senere. Over en periode på ett år vil denne dødsraten oversettes til en årlig dødsrate på rundt 2,5 % per år (1 person av 40), nesten tre ganger det generelle svenske gjennomsnittet . I et typisk år dør omtrent 1 av 115 svensker. Selvfølgelig forklarer ikke det store gapet en stor forvirring: Yngre mennesker, som har en mye lavere risiko for død, var mindre sannsynlighet for å bli vaksinert.

human heart illustration

Men Sverige gir også detaljerte data om totale dødsfall på nasjonalt nivå, noe som gjør en grov grunnlinjesammenlikning mulig. Disse  dataene  viser at et gjennomsnitt på rundt 1650 svensker døde hver uke mellom 2015 og 2019 mellom 1. april og begynnelsen av august, i løpet av denne tiden fikk nesten alle de 4 millioner svenskene i studien sin andre dose. Dødeligheten endret seg nesten ikke i løpet av disse årene. Med andre ord, i løpet av våren og sommeren har Sverige typisk rundt 3300 dødsfall annenhver uke, ikke bare hos personer som fikk sprøyter, men blant de 10,6 millioner innbyggerne. Så la oss ta en utrolig konservativ antagelse, en som sterkt favoriserer injeksjoner.  

Anta at gruppen mennesker som fikk injeksjonene var mye eldre og mindre friske enn de som ikke fikk det, som ville ha stått for alle dødsfall i Sverige, enten de er vaksinert eller ikke. Med andre ord, anta at selv om injeksjonene ikke fantes, ville alle menneskene i Sverige som døde ha vært en del av den gruppen på 4,03 millioner mennesker som forskerne sporet, mens ingen annen person ville ha dødd. I så fall «burde» de 4,03 millioner menneskene ha rundt 3300 dødsfall annenhver uke. DE KAN IKKE HA MER, for hele Sverige har ikke flere. Men injeksjonene har blitt injisert. De 4,03 millioner menneskene mottok dem. Og i løpet av de to ukene etter å ha mottatt den andre dosen av vaksinen, som en gruppe, rapporterte forskerne at de ikke hadde rundt 3300 dødsfall, men 3939.

Og 3 939 dødsfall er omtrent 20 % flere dødsfall enn normalt i løpet av de to ukene etter vaksinen. Igjen undervurderer tallet på 20 % det reelle gapet, fordi i den virkelige verden vil noen dødsfall også forekomme blant de 6,6 millioner uvaksinerte menneskene, så det reelle referansetallet for den vaksinerte gruppen er ikke 3300 dødsfall, men noe lavere. Dessverre rapporterte ikke forskerne noen detaljer om dødsfallene, så det er umulig å vite om de er uforholdsmessig kardiovaskulære. Det er også umulig å vite om en bestemt vaksine var uforholdsmessig knyttet til dødsfall. (Sverige brukte først og fremst Pfizers mRNA-vaksine   , samt en del av AstraZenecas DNA/AAV-vaksine og en liten mengde av Modernas mRNA-vaksine. De svenske tallene tilbyr et veldig stort datasett fra den virkelige verden som ser ut til å vise en markant økning i dødelighet av alle årsaker rett etter vaksinasjon med K0 B1T. Oppdaterte data fra Pfizers kliniske studier avslører en numerisk ubalanse i vaksinerte dødsfall og, viktigst av alt, den generelle økningen. i dødelighet av alle årsaker i mange land.

I Europa var det 29 934 dødsfall og 2 804 900 uønskede hendelser  etter injeksjoner av fire eksperimentelle COVID-19-injeksjoner per 6. november 2021. Av de totale registrerte skadene er nesten halvparten av dem (1 311 861) alvorlig skadet rapportert til EUs database med rapporter om mistenkte reaksjoner på narkotika, som er   EudraVigilance. EudraVigilance er kun for land i Europa som er en del av Den europeiske union (EU), som omfatter 27 land. Det totale antallet land i Europa er mye høyere, nesten det dobbelte.  I USA var det 18 461 rapporter om dødsfall   og totalt 875 653 uønskede hendelser  etter covid-vaksiner som ble rapportert mellom 14. desember 2020 og 5. november 2021 til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)  

Relaterte artikler