Fascismen griper tak i Østerrike

Fra og med i dag vil uvaksinerte personer kun kunne forlate hjemmene sine for visse aktiviteter, som å gå på jobb, studere eller shoppe i viktige butikker i Østerrike.  

I henhold til regjeringsplanen som først ble avduket i september, vil sperring for uvaksinerte personer bli pålagt når 600 intensivsenger er opptatt. Selv om okkupasjonen for øyeblikket er 433 plasser, har regjeringen tatt dette skrittet for å unngå overdreven stress på klinikker og intensivavdelinger , på grunn av det høye antallet daglige infeksjoner. – Dette skrittet var ikke lett å ta, men det er nødvendig, sa kansleren, som fremhevet risikoen som uvaksinerte mennesker har for å få sykdommen. I denne forstand ba han om en økning i vaksinasjonsraten, som han beskrev som «skammelig lav» . Av de ni millioner innbyggerne er 65 % ferdigvaksinert.Det ser ut til at de i Østerrike ikke har forstått hva som skjer, for eksempel i Gibraltar , hvor nesten hele befolkningen – 99% – er vaksinert, de har til og med inokulert spanjoler som jobber på Rock, men nå har de sett tvunget til å ta tiltak på grunn av eskaleringen av covid-19-tilfeller. Og det er ikke logisk at hvis vaksinen er løsningen.  Hvor det er flere vaksinerte er større antall tilfeller, for eksempel i Galicia , der har 75 % av de innlagte på sykehusene fått vaksinen.

Alt dette lukter vondt! Det ser ut til at målet er å ødelegge julen igjen, ett år til …Det som skjer i Gibraltar er enormt, men enda mer fantastisk er det faktum at farsen fortsatt pågår med det som skjer, og det er folk som fortsetter å tro det. I følge Cuatro avlyser «Gibraltar offisielle fester på grunn av økningen i koronavirusinfeksjoner.» Og det er et faktum som burde vekke oppmerksomheten til alle eller i det minste de som har en nerve i drift som de kan opprettholde et minimum av egne kriterier med. Og det er ikke noe vi sier ten fakta,  vi sier det fordi i Gibraltar, ifølge ‘ Our World in Data ‘ har mer enn 99% av befolkningen blitt vaksinert, hvem får nå skylden?  Den ene prosenten uvaksinerte? Så hva kan vi gjøre nå? Hvem smitter hvem? Hvem er skurkene i filmen i Gibraltar hvis det viser seg at, til tross for at alle er «immunisert», øker smittekurven til et punkt slik at restriksjonene starter igjen?

 Innenriksminister Nehammers undertrykkelsesinnsats rammer mange kritiske borgere. Under påskudd som avstandskrav, maskekrav og nedstengningsteater forsøkte innenriksministeren å begrense grunnleggende rettigheter denne vinteren og våren. Mange modige demonstranter skulle ha blitt skremt av administrative bøter, men forvaltningsrettens dommer tidligere er fortsatt toneangivende: Demoforbudene var ulovlige. Demo-arrangørene jobber for tiden i full fart med implementeringen av MEGA-demoen for østerrikernes frihet. Det finner sted neste lørdag i Wien sentrum. 

Stadig flere våkner og gjennomskuer myndighetsjukset. Hundrevis av mennesker protesterer i Innsbruck mot den obligatoriske vaksinasjonen for øyeblikket. Særlig pleiepersonalet stiller opp. Mange protesterte på ettermiddagen på Ballhausplatz i Wien. Forbundskansler Alexander Schallenberg (ÖVP) sa imidlertid at de ikke ville bli imponert. For med sitt stadig mer brutale tempo viser han mer og mer at han egentlig ikke er interessert i pandemien. Så selv om deres (sterile!) immunitet er den sikreste, som selv Tysklands systemhelseguru Christian Drosten innrømmer, har ikke de som har blitt friske noen spesielle rettigheter i forhold til de som har blitt vaksinert. De har kun lov til å delta på de samme arrangementene som de som har blitt behandlet med mRNA dersom de har gjennomgått et statlig vedtatt separasjonsvarsel og en karantene på flere dager. 

Men i disse dager har det allerede vist seg i Wien at disse spesielle rettighetene ikke er langt unna. Den føderale hovedstaden blir i økende grad en pioner innen diktatoriske tiltak. Der skal 5 år gamle barn ikke bare vaksineres fra mandag. Vaksinerte personer må fortsatt testes i betydningen «2G Plus» for å kunne besøke serveringssteder eller delta i andre sosiale arrangementer. Vaksinasjonen alene hjelper dem ikke lenger. Samtidig lekket nestleder i Legeforeningen, Harald Mayer, at obligatorisk vaksinasjon, inkludert lockdown, er planlagt for alle! Løgnen om «gratis vaksinasjon» blir mer og mer tydelig. Regjeringen lagrer fortsatt millioner av vaksinedoser som skal injiseres i østerrikere. For ikke å miste ansikt skal disse nå tilsynelatende tas med hard hånd.Mange som allerede er vaksinert erklærer nå på Twitter og andre plattformer at de ikke lenger vil gjennomgå vaksinasjonsdiktasjonen. Hånd i hånd mot splittelsen: Stadig flere vaksinerte ønsker å være med på MEGA-demoen sammen med de standhaftige uvaksinerte.

Relaterte artikler